Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi is fehér ajtót akartunk szerezni, sajnos nem jött össze. Viszotn ha msot nem csináltatjuk meg a lakatos munkát rajta, akkor lehet két év múlva megette volna a rozsda, ugyanis nekünk pesten nincs garázsunk. Így viszont még jó darabig jó lesz.(én elautókázgattam volna piros ajtóval is vele, nagyon bejött úgy is
)
Tudom , hogy bukni fogunk rajta , ha eladjuk, éppen ezért akarunk majd később ilyen akciót kifogni, amilyet mondtam. (Mellesleg ''öreg'' kocsin, szinte csak bukni lehet. Sőt megkockáztatom: szinte minden kocsin....)
Igen a páromnak is tetszik az új swift, de nekem nem. túlságosan nőies, gömbölyű
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről
3 milla qrva sok pénz, új kocsira is max 2.2 millink lenne , az is csak és kizárólag hitellel. de nem kell még új kocsi, hiszen még saját lakásunk sincs
azt viszont tényleg szar nézegetni bkvval járva, főleg hogy pest alatt akarunk...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről