Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)