Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nos első vezetésemen kiszálltam a kocsiból és remegtem mint a kocsonya. Rögtön utána szálltam be vitorlába, amit kicsit én vezethettem, na onnét viszotn vigyorexgáz

Na jó, de én 20 évesen próbáltam ki először, mitn írtam már, nem voltak lóvésak a szüleim, hogy kocsink legyen. (Fater kb 4 éve vett először kocsit)
Egyébként alig várom már a pénteket
Ez szvsz csak egészséges félsz, mert tudod én nem vagyok oylan ember , akinek olyan túl sok önbizalma lenne, sőőőőt.
Egyébként modnja így az oktató, na akkor most megyünk haza, kössem be az övet? Mondom, nem ezt nem mondja komolyan.
De biza, komolyan mondja.Azt mondja tán félek magamtól+ tőle? Na több sem kellett nekem, modntam, hogy na jöjjünk
(Még a végén nyámnyilának hisz...) egyébkétn élveztem, de rettenetesen pörgött az agyam, mostanra kicsit be is fájdult.Annyi mindenre kell figyelni, nem is gondoltam volna
Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest