Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....