Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
mbit
tag
''Én vagyok az,V.ki a PH!-ról.
RGB egy színkeverés neve,bitképeknél és más képeknél használatos:
Red=piros
Green=Zöld
Blue=kék
A három alapszín.24 bit.
És a PH!-n kicsoda RGB?
Hát ő 1 legenda.vagy 130x kitiltották a fórumról,de én csak néhány nevét tudom,amit regisztrált:
vedit,qwer,RGB(az eredeti),RGB7,PPPP,vidikon,uncsi,zuio,rutin,ennyi,rgb101,etc.
Mostani nevén mbit.Mindenféle hülye ötletei vannak,de egy percig sem gondolja komolyan,csak gondolkodik,h egy hardver site-on mivel lehetne kiakasztani a közönséget,és benyögi,utána pedig élvezi a heccet .Eddig ha jól tudom,a legnagyobb rang amit kitiltás előtt 1 nickel elért,az a fanatikus tag.Jellegzettesége,hogy minden topicja nevében szerepel a ''házilag'' szó.
Állítása szerint csinált már befőttesüvegből katódsugárcsövet,fel akarta robbantani a Napot rakétákkal,befőttesüvegből képcső meg minden marhaság.Meg szerette volna csinálni azt,amit régen Benjamin Franklin(?):papírsárkányt akart felereszteni viharban,és villámcsapást a kertjébe házilag.Állítólag 24 éves,de szvsz csak 10.Én meg 19.''
A témáim komolyak, egy kivételével, de az a 1xx-edik, és gondolom kitaláljátok melyik!
Aktív témák
Hirdetés
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest