- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
mbit
tag
''Én vagyok az,V.ki a PH!-ról.
RGB egy színkeverés neve,bitképeknél és más képeknél használatos:
Red=piros
Green=Zöld
Blue=kék
A három alapszín.24 bit.
És a PH!-n kicsoda RGB?
Hát ő 1 legenda.vagy 130x kitiltották a fórumról,de én csak néhány nevét tudom,amit regisztrált:
vedit,qwer,RGB(az eredeti),RGB7,PPPP,vidikon,uncsi,zuio,rutin,ennyi,rgb101,etc.
Mostani nevén mbit.Mindenféle hülye ötletei vannak,de egy percig sem gondolja komolyan,csak gondolkodik,h egy hardver site-on mivel lehetne kiakasztani a közönséget,és benyögi,utána pedig élvezi a heccet .Eddig ha jól tudom,a legnagyobb rang amit kitiltás előtt 1 nickel elért,az a fanatikus tag.Jellegzettesége,hogy minden topicja nevében szerepel a ''házilag'' szó.
Állítása szerint csinált már befőttesüvegből katódsugárcsövet,fel akarta robbantani a Napot rakétákkal,befőttesüvegből képcső meg minden marhaság.Meg szerette volna csinálni azt,amit régen Benjamin Franklin(?):papírsárkányt akart felereszteni viharban,és villámcsapást a kertjébe házilag.Állítólag 24 éves,de szvsz csak 10.Én meg 19.''
A témáim komolyak, egy kivételével, de az a 1xx-edik, és gondolom kitaláljátok melyik!
Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest