Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
El vannak ezek kapatva.
Sajna én is láttam olyan macskét amelyik finnyás volt.
Mieink hála égnek (Hála égnek ???) nem azok, ezét ha nagy ritkán beengedjük őket a lakásba, akkor a konyhában mindig ott kell lennie valakinek, mert még a krumplit is kilopnák a fazékból
(Najó azt nem, de az asztalról simán elviszik...) -
TéKrys
senior tag
Amúgy tényleg olyan h megeszik bármit és mindent. Persze csak ha nincs elkapatva. Ilyen nekünk is volt. De nem mi kapattuk el hanem a szomszéd. Előszőr mindig hozzánk jött kajálni, ha nem teccett neki akkor ment át a szomszédba.
Volt egy eset, ami mindig eszembe jut ilyen macseketés témában: Kiraktam neki a kaját, odament megszagoltta, majd rámnézett. Olyan érzésem volt mintha azt (akarná) mondani, h: ''Normális vagy te? Hát mi ez a sz@r?! Ugyse eszem meg.'' Aztán fogta magát és kaját hátrahagyva átment a szomszédba.
Egy msáik macskámnak meg csak a bolti (konzerves) kaja kellett. Házikoszt az nem. Nagyanyám ki is volt akadva, hogy amit ő ad kaját nem eszi meg a macska.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Najó azt nem, de az asztalról simán elviszik...)