Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz tildy #3616 üzenetére

jolvanna, csak kotekedtem, nem a tudasodat firtattam, hanem a mondta elso, befejezetlen resze volt a lenyeg - a poen ;]

madaraknal imho nem a szarny formaja az, ami szivaohatast fejt ki, mert ugye a tollak nem eleg merevek hozza
    csapkodasnak ott van jelentosege, ahol az uszasban a ''kapallodzasnak'' - csak a kozeg ritkabb, de ezt kompenzalja a nagyobb felulet
    azt nem mondom, hogy csapkodj te is es akkor felemelkedsz, mert ehhez imho a kezed meretevel lassu lennel (;]), viszont vizben ki tudod probalni, hogy lesujjedsz a medence aljara es onnan ugy jossz fel, hogy csak a kezed hasznalod, megpedig a kovetkezo keppen:
    mikor felfele mozgatod a kezed, akkor tenyered fuggolegesen all, mikor pedig lefele, akkor pedig vizsintesen -- igy utobbi esetben nagyobb a kozegellenallasa es ennek kovetkezteben (ha eleg gyorsan csinalod) akkor emelkedsz (ajanlott, hogy gyorsan csinald, mert az emberi tudo nem tudja a vizbol kinyerni a zokszigent ;])
    legjobb, ha ugy probalod, hogy csak alkarbol mozogsz, mert igy nagyobb jelentosege van annak, hogy hogy tartod a tenyered (ugye a karod teljes meretet nezve kisebb lenne a nyereseg)

(btw nem eretek en hozza, csak ugy csinalok, mert olvastam egyszer rola, meg igy logikus ;])

Aktív témák