Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Dear sick face!
csak azer nem bantodok meg ezen mer szerintem jo arc vagy.amugy meg ne legyel nyominger baszod, nekem ez cirka semmibe se kerult asszem kozelitoleg olyan kb max 4-500 hu forintnyi osszeg volt az egesz amit csodak csodajara megengedhetek magamnak.nem akarom nyomatni a cukrosbacsiszoveget, de jo arcnak tuntel, es tunsz is es ennyit nekem egy fasza gyerek orome meger.szal hasznald egeszseggel es ne legyenek az anyagi helyzetem miatt almatlan ejszakaid.a tovabbiakban is barmiben ha tudok szivesen segitek (attol hogy szebiaban elek hihi) ha tudok, es hogy tovabb nyugtalanitsalak kuldom a karacsonyi ajcsit is, vagy vedd aminek akarod.honap megyek pestere ! rulez!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest