Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest