Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
-
anulu
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
''ez volt az elmúlt 10 év legjobb meccse...''
szerencséd, hogy már július van, és a '94-es foci VB júniusban volt :) akkor láttam életem eddigi legjobb meccsét. Hollandia - Brazília : 2:3. sajnos kikapott a holland csapat, de néztem a meccset, és mintha nem is 2 óra ment volna el a napból, hanem csak 5-10 perc :)) na nekem az kéne videjón. a cseh-holland sajnos nincs meg :( -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
mondjuk boltból :DDD amúgy már nem vészes az ára (3-4k), és szvsz ez a progi/progik megérdemlik, mert - nálam legalábbis - verik a tökéletes szintet :) én tuti meg fogom venni, ha lesz pénzem rá :)
-
anulu
félisten
Alvin, _Volkovy_, Bazsesz: ha hazaérek (du 4-5 óra), dobom.
Alvin: a progi gázos lenne mailben, mert 650MB :DDD -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
van olyan emulátorom, amivel a GT1-2 egy 500-as celeronon normálisan elfut...
-
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
PSX-en az 1-2 fut csak. ezek ha kellenek, szólj :D
-
anulu
félisten
örülj neki, hogy melletted ült ez a fazon, és nem előtted, hogy pont az arcodba világítson a bunkófonja. velem már előfordult, hogy az előttem ülő játszotta el ezt. szerencsére elég masszív a megjelenésem (2méter/110kiló (amúgy eléggé báránylelkületű vagyok :DDD)), úgyhogy a plázafiút és barbie-cicusát sikerült gyorsan leszoktatnom arról, hogy telefonálgassanak film közben... :D
-
anulu
félisten
hazafele jövet azt hittem, hogy leesik az állam. vannak ezek a ''tapilapos'' jegykiadó automaták. éppen ''hegesztették'' az egyiket, és rebootoltak. ekkor jött a döbbenet. XP Home magyar van ezeken a szerencsétleneken! :O egy kicsit kaparnom kellett vissza az állam!
-
anulu
félisten
Thrawn: persze, hogy ismerős! :)) egy mániákus Star Wars függőnek ne lenne az? :U:B:P csak lehetett volna dicsőbb is a halála
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én már megvárom az S939-et, hamár 1,5hónapja megvettem a Gigabyte 7NNXP-m, nem kevés pénzért. majd 1-1,5 év múlva váltok.
-
anulu
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
a BSA nem hatóság! elméletileg semmilyet, a rendőrség felé továbbítja az adatokat, és a police foglalhatja le a gépet, de csak házkutatásival mehetnek be a lakásba. gyakorlat szerint viszont a legapróbb fülesre ugranak. elméletileg magánemberekkel nem, csak cégekkel foglalkoznak.
vmi gáz van? -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
vhol már lehet kapni S939 A64-et, úgyhogy kezhecc spórolni :) 105+ büntetés környékén van a 3500+ + még hozzá a deszka. 150-ből kijön :) és még RAM-ot sem kell cserélned. jó üzlet, mi? :DDD
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nagyon penge lettél, hallod-e?! :D elolvasva ennyi tudást, elálmosdtam, úgyh hunyok 1et :)
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
jól láttam vhol hogy júli 31? mert az nekem baromira nem lett jó :(
Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest