Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
De néztem azt is persze és tudom hogy jobb minőség (bár lehet a fotóimon én nem venném észre a különbséget
) de +120K és ott a konverter is drágább - szóval nem fértem volna bele a megálmodott keretbe és nem akartam várni még pár hónapot, nekem most gyorsan kellett egy hosszú zoom........ lassan ellenek a vaddisznók, malackákat látni lehet majd nem zavart erdőrészeken napközben is (csak óvatosan a kocákkal!), szarvasbika mársiusra elhulajtja az agancsát, kéne még róluk pár agancsos kép ha sikerülne velük összefutni így télutón, szeretik magukat kintfelejteni hajnalonként még világossal,- persze ehhez mind sok-sok szerencse is kell, de reménykedem, hisz idén tavasszal lesz 35 esztendeje annak, hogy vadászni kezdtem és azóta oly sok minden szépséggel megajándékozott az erdő, remélem most sem hagy cserben...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de +120K és ott a konverter is drágább - szóval nem fértem volna bele a megálmodott keretbe és nem akartam várni még pár hónapot, nekem most gyorsan kellett egy hosszú zoom....