Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
De néztem azt is persze és tudom hogy jobb minőség (bár lehet a fotóimon én nem venném észre a különbséget
) de +120K és ott a konverter is drágább - szóval nem fértem volna bele a megálmodott keretbe és nem akartam várni még pár hónapot, nekem most gyorsan kellett egy hosszú zoom........ lassan ellenek a vaddisznók, malackákat látni lehet majd nem zavart erdőrészeken napközben is (csak óvatosan a kocákkal!), szarvasbika mársiusra elhulajtja az agancsát, kéne még róluk pár agancsos kép ha sikerülne velük összefutni így télutón, szeretik magukat kintfelejteni hajnalonként még világossal,- persze ehhez mind sok-sok szerencse is kell, de reménykedem, hisz idén tavasszal lesz 35 esztendeje annak, hogy vadászni kezdtem és azóta oly sok minden szépséggel megajándékozott az erdő, remélem most sem hagy cserben...

Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de +120K és ott a konverter is drágább - szóval nem fértem volna bele a megálmodott keretbe és nem akartam várni még pár hónapot, nekem most gyorsan kellett egy hosszú zoom....