Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
''természetben való esküvőfotós hozzászólásodnál''
Na háát ! ,hogy én itt más fotós forumba nem írtam az tuti , csak a táskákat hoztam létre az is tuti, se természetfotós ( mert valaki szereti nem az , pl szeretem a nagy mocikat mégse vagyok motorversenyző) se esküvő nem vagyok
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és olyan forumba se írtam , talán nézd meg a honlapom és rajössz hovaszoktam járni. - bár többféle újságot és onlinet olvasol ott is rám találhatsz- , tehát hozzászólásod értelme és anyaga után meg értem, hogy mindenen nevetsz