-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Kellemes Estét az Uraknak!
Átnyálaztam az összefoglalót, de nekem nagyon kínai még, mert csak pár hónapja vetettem magam bele a fotózásba komolyabban, ezelőtt mindig auto-n használtam a 600D met (nagyon noob vagyok?
)
Olyan objektívet keresek amin manuálisan állítható az aperture, és konverter nélkül felmászik a ratyi kis gépemre.
Történetesen filmezéshez kellene, szóval fotózni nem biztos hogy használnám. A lehető legolcsóbb cumót keresem, de nem kell bele semmi csili vili STM, meg IS.
Tudtok nekem valamilyen obit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)