Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
bibliator
üzenetére
Gondolkodtál más kategórián is? Példának okán: kompakt bridzs vagy micro 4/3? Legutolsó is költséges, de pl egy jól zoomoló nem tükrös, de cserélgethető objektíves darabbal elképzelhető hogy olcsóbban megúsznád. Ezekben annyira nem vagyok jártas, de pl MC Pite vagy Freddy tud segíteni. Azért jobb megoldás mert nem kell olyan sok pénzt beleverned egy viszonylag jó képminőségért, mint például a DSLR-be. Nem lebeszélni szeretnélek róla, csak olcsóbb költségvetésből lehet jobban jársz más fajta fényképezővel, lehet picibb gyengébb képminőség de kapsz 2-3 objektívet és nem bánkódsz hogy csak egy 18-135 IS van a gépen, hanem 1-2 fix is belefér a keretbe, meg könnyebb eszközt kell cipelned pl. Annyira nem vagyok otthon a témában csak kíváncsi vagyok átgondoltad e. Mert én valószínű nem tükrösre gondolnék ha 150-200ezer lenne a keret amit elkölthetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs