Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_seth_
üzenetére
Nekem volt 18-200am. Alapvetően szerettem, el tudtam fogadni a képminőségét, számomra a kategóriájában a legjobb.
A zoomlock az alján arra van, h 18mm állásban ne csússzon ki ha lefelé lóg.
A stabilizátora tényleg isteni, a mostani 17-55 is usm csak 3Fé-t tud, de érzem a különbséget, hiába csak 55 a vége.
Amiről nem írnak az a fókusz: a közel pontja jobb, mint ami rá van írva, ha jól emlékszem 35 mm körül mértem (tárgy-érzékelő).
Az enyémet kb akkortájt vettem, amikor kijött, elsőszériás darab. Ggyárilag a tubuson belül egy csavar kilazult egy idő után, de ezt a canon ingyen megjavítja. Részletek itt. Nem kell félni, ha ilyenbe fut bele az ember, utána olyan mint új korában és nyílván ha már szétszedik tisztán adják vissza
Ha megint ilyen átfogásra lenne szükségem, ilyet vennék. De most a fényerő a fontosabb.
A C.kftre jellemző módon eleinte nem akarták az ingyes szervizt ingyen megcsinálni, de miután felhívtam a canon magyarországot sinen volt a dolog. Mondjuk még az átvételkor is próbálkoztak, de szerencsére apám lelkére kötöttem, h nem kell fizetni érte
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest