Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi,
Új gépet terveztem venni karácsony tájékán, de végül várok még vele és a mostani D5000-hez akarok venni egy objektvíet.
Széleslátószögőt akarok, mert a 18-55-ön 99%-ban a 18mm-en van fotózva és sokszor az is kevés, meg úgy az évek során kialakult, hogy miket fotózok, mi kell nekem. Szóval széleslátószög!Nézelődtem, de nem tudok dönteni. A résztvevők:
-Tamron 10-24/3,5-4,5 Di II LD ASL IF Nem találtam értelmes tesztet róla, ennyira rossz lenne?
-Sigma 10-20 mm F3,5 EX DC HSM Az új Sigma 10-20, 82-es szűrőméret... alig drágább a réginél. Jobb is valamivel?
-Sigma 10-20 mm F4,0-5,6 EX DC HSM A régi 10-20-as, 77-es szűrőméret.
-Nikon AFS DX 10-24/3,5-4,5 G ED Megéri a felár? Jobb annyival a többinél? A Tami meg a Sigmák 400€ környékén vannak, a Nikon 750€.Esetleg valami olyan létezik, ami kb. ilyen látószöggel rendelkezik, mint a fentiek, de a fényerő jobb, pl. 2.8?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest