Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok.
Van egy kis problémám a Canon MP 550-es nyomtatómmal. Sajnos nem tudom kikapcsolni a csendes üzemmódot.
Próbáltam a nyomtatón kézibe, felraktam a legújabb drivert. Rányomok hogy csendes mód kikapcsolása. El is küldi a nyomtatónak a nyomtató LCD kijelzője veszi is hogy beállítás modosítás történt, de képernyőn ugyan úgy megmarad a csendes üzem mód és a nyomtató is csak csendes üzemmódban hajlandó nyomtatni.
Mit lehet tenni? Help !!
-
Khaosz55
addikt
Hali,
Canon MP550-es nyomtatóm van.
Nyomtatási sebességgel van problémám. A nyomtatás minősége jó de amikor jön a papír és fej dolgozik rajta akkor a fej össze vissza mozog néha. Nem úgy hogy egy sort megy jobb egy sort megy balra és szépen folyamatosan nyomtatna hanem olyan mintha nem tudná a fej hogy merre kll mennie. Mi lehet a gond? És persze ezért lassan is nyomtat.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
van egy Samsung SCX 3405-ös nyomtatóm.
Rendesen nyomtat és másolja a lapot de win frissítés után most nem indul el a scannelés gépre.A következő hibaüzenetet írja: I/O hiba lépett fel a készülékkel való komunikáció során.
Felraktam újra az összes drivert és a easy printer managgert és a easy documet cratort is.
Van valakinek ötlete mi lehet a hiba ?
-
Khaosz55
addikt
HP oldalán találtam egy leírás melyik lépéseken kell végi menne. Végig mentem nem is kevés pont minden rendbe volt mégsem scannel gépre.
[link]Végül is az utolsó pont oldottam meg a problémát a Windows scan alkalmazással tudok scannelni.
Akkor ez így is marad örökre ?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
van egy régi Samsung SCX-3405-ös lézer nyomtatóm. Teljesen jól működik, de lehetséges kell még egy nyomtató.
2 lehetőségre kérek tanácsot:
1. A4 fekete- fehér lézer nyomtató amin van szkenner. Működjön utángyártott patronnal ami elfogadható áron van.
2. A4 fekete- fehér lézer nyomtató amin van szkenner ami behúzza a lapokat tehát nem kell egyesével nyitogatni a tetejét. Működjön utángyártott patronnal ami elfogadható áron van.Hálózati nyomtatási lehetőség nem fontos direktbe van a PC-be kötve.
Kösz a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz Lasersailing #16602 üzenetére
Köszi,
egy a lényeg hogy HP ne legyen. -
Khaosz55
addikt
válasz Lasersailing #16602 üzenetére
Úgy nézem ez a legjobb lehetőség, nem kell fax meg wifi, de csak pár ezer ft-tal drágább a sima verzióhoz képes toner is olcsó hozzá.
-
Khaosz55
addikt
Ja nem elnéztem én a MFC-L2712DW-t rendelem. Nem kell az érintős kijelző. Jó nekem a dedikált gombok.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
nem tudták szállítani a nyomtatót amit kinéztem. A következők közül melyiket válasszam egy árban vannak.
Brother MFC-B7715DW
Brother MFC-L2732DW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest