Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz Varshi #14134 üzenetére
Nem csíkoz. Nagyon ritkán (több száz oldal) kel egy fúvóka tisztítást csinálni, de az rendbe is hozza.
Nagyon más a feje mint az L szériásoknak. A workforce nyomtatók üzleti nyomtatók, strapabíróbbak, és gyorsabbak. A másik topicban írtam milyen tintát teszek bele. Szép színeket nyomtat, csak ugye nem lesz vízálló mint a gyári patronjával. De én 99%-ban ezt a nyomtatót fekete dokumentum nyomtatásra használom. -
oba
addikt
-
macera2
aktív tag
válasz Varshi #14244 üzenetére
Helló Varshi!
Kösz a tippet, fontolóra veszem.
Egyébként, csak az munkál bennem, hogy itt a nyomtató topikok környékén, valaki, mostanába, azt említette, hogy Ő kínából szokott rendelni, garantáltan jó minőségű patronokat. Órabér ide, vagy oda, ezért kezdtem nyomozni.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Csavarnyuzo
őstag
-
veterán
válasz Varshi #14295 üzenetére
Jól van, köszi, eddig még nem volt ilyen problémám... de ilyesmire gondoltam közben én is, ahogy próbáltam megfejteni
(#14296) és (#14297) Csavarnyuzo: Hmm... akkor majd kiderül, köszi neked is
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Varshi #14453 üzenetére
Elárulom.
Már rég kivettem az eredeti fekete (XL) patront, most a színes is kikerült és a feketét nem akarta elfogadni...én kicsit gondolkodtam, és rájöttem, hogy a nyomtatóba az üres hely érzékelője a ludas.. (tinta fröccs volt rajt enyhén) és ez akadályozta meg a felismerést. Ez az OfficeJet 2010-es vásárlás volt és nagyon eltalált darab. Rendben teszi a dolgát, korábbi patron (eredeti) több mint egy évet bírt benne (kevés használat, több kikapcs állapot) és a patron sem száradt be. (ritka!) és többet nem veszek bele utángyártott patront, mert a nyomtatás minősége az eredeti patronhoz képest sz*r...Szóval inkább adok 17k(+) egy erdeti patron készletért, mint utángyártott patront vegyek...6.5k(+) összegért.
Korábban Epson (tintasugaras) és HP (lézer és tintasugaras) RMA-n dolgoztam (2-3 évet max.) mint Repaires és ezt a típust nem ismerem, de majd 1x szétszedem es cleanelem...esetleges tinta folyásokat kitörlöm... (ha kell) . Speciális szervíz kódokat ismerem hozzá...az is nagy segítség! (2009-ben csináltam utoljára nyomtatót)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zsolt19900
őstag
válasz Varshi #14654 üzenetére
hát ezek szerintem nagyon kb számok, de igen igen bízom benne
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
minek?:S
őstag
válasz Varshi #14810 üzenetére
Az a baj, hogy engem még annyira nem is zavarna, de mivel apámé mind a két gép és ő nem szereti, ha valami más(megszokta a nyomtatóról való beolvasást és nem akar áttérni, pedig nem nehéz), valamint ő úgy gondolja, hogy mivel informatikán belül tanulok már 6. éve, nekem kutya kötelességem tudni minden problémát és meg kell tudnom oldani őket.. hiába magyarázom el állandóan, hogy sokszor a szervizben sem tudnak semmit, csak ott van lehetőség talán tesztelni
Tervben van egy újrarakás a közeljövőben.. bárcsak megjavulna..
Neked mi a problémád? vagy miben másabb?
Üdv.:M.
-
őstag
válasz Varshi #14863 üzenetére
És ennek múködnie és kéne minden további nélkül? A termékleírások között ilyet találok több helyen:
Csak eredeti HP áramkört használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a módosított vagy nem HP áramkört használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz Varshi #14914 üzenetére
A bátorsággal nincs gond.
Viszont szivat a kicsike...
Lecsontoztam a burkolatot, egy lapos simán kinyomtatott, most második lap ugyanaz.
Látszatra könnyedén szalad minden.[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest