Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Drughi #67468 üzenetére
Nem. Egyik számtech nagykerem a hivatalos importőr. Onnan szerzem be.
Igazából azt nem értem, hogy itthon 90% miért csak 1 év gart adnak rá, és úgy hivatkoznak arra is, hogy az a hivatalos holott nem, mert 2 év a gar.
Mondjuk nekem mind1, csak utóbbi időben annyit adtam el közeli ismerős körben is pont ezért, hogy gondoltam meghirdetem pár helyen hátha lesz rá itt is érdeklődés.
Neten ugyan 85-90 között már megkapni, tehát ebből a tekintetből drágább mint a társai, de azok mind 1 év garosak. 1-2 helyen láttam, hogy lehet venni garancia kiterjesztést, de ez gyártói 2 év nem pedig 1+1.Arra tudok gondolni, hogy simlizés megy, és azért lehet már megvenni olcsóbban mert így piacképesebb.
Bevett szokás volt ez korábban a HW-ek világában is ahol néha nagyker de inkább gyártóval meg lehetett egyezni, hogy a gyári 3 helyett mondjuk csak 1 vagy 2 év gart adjanak rá, ezáltal olcsóbb megkapják. Csak ez lassan kikopott, mivel sokan azt játszották el, hogy a nagykertől kikuncsorogták csökkentet gar idővel olcsóbban, aztán ha mégis gond volt meg már közvetlen a gyártóval vették fel a kapcsolatot aki meg ugye ugyanúgy intézte a garanciás procedúrát.
Ipon szoktam még látni ilyesmit, hogy sok esetben csak 1 év gart adnak, náluk nem tudom hogy megy ez pontosan jelenleg.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla