- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0 #57473 üzenetére
Értem.Valóban jól sikerült a Corsair RMx tápsorozat, bár a tesztek szerint a Seasonic FOCUS Plus 550W picit jobb lett és mivel az is bőven sok abba a HTPC-be ezért lehet jobb választás lett volna Én is nemrég cseréltem tápot, ezért megnéztem több tesztet meg jó sok adatot és bár sokáig nálam is a Corsair volt a befutó, ezek alapján végül a Seasonicot vettem..
-
myk74
senior tag
válasz
Shkiz0 #57155 üzenetére
Ők esetleg? :
http://www.veress-autokarpit.hu -
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0 #55297 üzenetére
Én nem bányászok, így átlagos felfogással- vagy ha úgy tetszik alkalmi játékosként - gondolkodva ez horror. Aki ezt kifizeti, az nagyon megérdemli, hogy ilyen kártyája legyen.
És még csak nem is Vega64 (no, nem mintha az sokkal jobb lenne ilyen horror árért). De ahogy látom az CPU-k hasonlóan "jó árú" cuccok, így belegondolni sem jó mennyibe fognak kerülni az új, VEGA iGP-vel érkezők.
-
-
-
Golyo69
senior tag
válasz
Shkiz0 #47796 üzenetére
Hali!
Nekem most Giga van de eddig Digi volt...csak azért jöttem át hogy majd vissza megyek mert ugye meglévő ügyfél nem köthet akciós csomagot csak ha legalább három hónapig nincs net vagy telefon...vagy vmi ilyesmi....mindegy
De egyenlőre maradt a giga mert semi baj nincs vele, stabil 100/100-as van és eddig hibátlan
Én mindkettőt ajánlom
Tehát amelyik olcsóbb azt választanám, mert ugyanazt tudja
-
-
andyTM
őstag
válasz
Shkiz0 #28087 üzenetére
[Gyekis és Társai Kft.] - ők foglalkoztak ilyennel, kérdezz rájuk, hogy aktuális-e még, akár holnap is....
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Shkiz0 #26521 üzenetére
Nem nyíregyházi vagyok, de a debreceni topicban volt már olyan "eladóval" dolgom, aki veri a mellét, hogy neki mennyi pirosa van, de amikor lebeszéljük, hogy miket hozzon nem azt hozza, azt sem úgy, meg a cuccokból hiányzik mondjuk 4 lefogató csavar...
Aztán még én mászkáljak utána dolgoknak mert neki derogál házhoz vinni a cuccot, meg a haverját küldi stb.
Csak azért nem adok az ilyennek fekete pontot, mert lusta vagyok leírni, s begépelni mindent, hogy az illető milyen senkiházi.
Én magamban elrendezem, h tőle, soha semmit, de eddig hála az égnek nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a PH-val, egy két esettől eltekintve. -
-
válasz
Shkiz0 #17287 üzenetére
89-03-ig gyártott Suzuki Swiftre való gyári 13"-os acélfelni szett (4db) eladó.
A felniknek nincs semmi baja, de mivel vettem alufelnit a kocsi alá, a télihez meg van már 4 felnim így ez feleslegessé vált. A felniken rajta van még 4db nyári gumi, ami elég kopottas, de 2-3 hónapot még el lehet vele simán mászkálni ha úgy adódik.
A 4db felni ára 15K (gumi nélkül is, a gumikat ajándékba adom)
Ha kell csinálok képeket is.
Átvétel Vásárosnaményban és 50km-es körzetében.
Érdeklődni priviben, illetve telefonon. (adatlap)Plusz vannak ezek is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest