Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Hali! A rádiózás mindig is a szívem csücske lesz, de meggazdagodni belőle itt a viharsarokban lehetetlen. Ezért kerestem valamit a disco mellé!

Az új melóval meg sztem 1 hónap 2 hónap alatt fogok annyit gurulni a kocsival, mint máskor egy évben. Tudni kell, hogy az utazásra szánt időt én nem kedvelem. Ezért fizetek évi 100 forintot a teleportmegalkotók baráti körének. Itt belépsz - ott kilépsz és nem kell utazni!

Egyébként meg egyenlőre jók a visszajelzések, most még csak a betanulási - bemutatkozási időszak elején vagyok, de véleményem szerint ígéretes. Sok meló, sok pénz. Év végére autót akarok cserélni, mert bár nem szeretem kihangsúlyozottan a BMW-t, de az új 5-ösbe belehabarodtam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest