Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Ezt nézd meg
.Érdemes
. -
PyroS
senior tag
Tápban ez elég jó[link].Igen lehet táp de lehet más is.Futtatni kellene teszteket,memtest,Orthos stb.
Ja esetleg futtas vírusírtót és spybotot hátha valamit összeszedtél.A pinged szarakodott vagy az FPS-ed esett le?Nem lehet,hogy túlmelegedett mondjuk a VGA karid,talán Csézének is ilyen problémája van. -
PyroS
senior tag
Megint hozzuk a NYugdíjas formánkat
.Offolgatunk szépen,de mi már csak ilyenek vagyunk
.Este lesz WAR??
Ja íme az én autóm. -
PyroS
senior tag
Szép autó
.Bár nekem inkább Alfa Amore
.Hát egy ilyenhez sokat kellene magad hagyni
. -
PyroS
senior tag
Tudod már a szemem se a régi nekem már egybe folyik az egész billyentyűzet,már csak kitapogatom a betűket
.Nekem is bejött ez a nagy létszám,jó volt látni ahogy megindult a Nyugdíjas Horda
.Igaz TS-en volt egy kis hang kavalkád,ordított mindenki de jókat röhögtünk főleg a Team Killeknél
. -
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti 8v8-as war.Főleg ha nem léptek volna le idő előtt az ellenfelek
.De így nem mi nyertük meg?Nem mintha számítana
,de azért játszottunk egy jót és megint szétröhögtem az agyam
. -
PyroS
senior tag
válasz
mr.saint
üzenetére
Hello.
Igen tegnap több embernél is elő jött ez a probléma
.A PB valami "no max packet flow" vagy valami hasonló hibával dobta kifelé az embereket.
Pitbullos:A szervert az FGC Klántól béreljük a beállításokat én nem tudom ebben Lorenzo és Gyerpi a szakember.De volt amikor max 12-13k-val jött lefelé a cucc de ezt talán Lorenzonak már sikerült beállítani. -
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lorenzo szerintem itt az alapvető baj,hogy a 20-as szerót nem látja az Xfire.Volt amikor azon is fennt voltunk egyszerre 16-18-an.Amikor kitalálta Ovecs a klán akkor is beszéltük,hogy semmi vérre menő profizmus hanem csak a játék kedvéért játszunk.Amúgy meg nem megy mindig a war.Amikor sikerül összehozni egyet akkor lejátszuk,ha nem akkor meg megy a Pubozás.Sajnos általában fél nyolc utántól érünk rá és max 10-ig mert másnap meló így is szar 6-kor kelni
(Jó tudom ez az én egyéni szoc problémám).Éppen azért mert nem vagyunk PRO-k ezért nem is annyira fontosak a warok,hogy állandóan mindegyikről toljuk fel a képeket.Én személy szerintem kedvelem a custom mapokat,de amikor mondjuk fennt vann még egy pár "vendég" játékos és amiatt lépnek le mert lassan jönnek le e mapok akkor vissza kell tenni a simát,hogy nem menjenek el másik szerverre.Az a baj,hogy mindannyian dolgozó emberek vagyunk kevés szabadidővel
,nincs időnk csak a "rövid sima" játékra. -
PyroS
senior tag
Na akkor ezetúl csak ide írkálok
.Gyik ezt is elintézted
. -
PyroS
senior tag
Akkor most már ezt használjuk csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Desktop picturesben a
.Lehetne válogatni
.
.

Gyikné-nak meg nem marad semmi
.Elvan veszve vagy már készülődik külhonba.
félre gépeltem 5-5 nél.Legalább a map végét megvárhatták volna.
.