- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hmm...engem tök mindegy,mit szvaztok,mert engem érdekel...ha végre majd megy az xfire,akkor majd futtatom,amikor már a kutya sincs.vagy akkor megyek a fenébe.unom az sd-t,unom a mapokat,hiányizik a változatosság.nem degradálni,hogy most már a pub helyett is waros feltételekkel játszani,meg no perk,stb.a pubon meg már semmi élet,ennyi erővel minek a 20as szerver?a büdös életbe se leszünk prók,mégis nagyon háttérbe van szoritva a normális szórakozás,a tele szeró,mert ha már 4 ember összeröffen,akkor warozni kell.olyanokkal,akik jönnek-mennek,többet nem látjuk őket.ráadásul nagyon kötött az időbeosztás,8tól fél10ig élet,előtte-utána semmi.nekem még a jó kis ph elleni warok is hiányoznak,de ők is szét vannak már széledve,ez a rohadt war kiöli a játékból az igazi szórakozást,a kötetlenebb,tétre nem menő játékot,marháskodást.mikor jutott eszébe valakinek,hogy lehetne variálni,késparti,0grav,bármi,ami kizökkent ebből az sd-mániából?francért kell bizonygatni,mekkora ászok vagyunk?ráadásul nem is vagyunk azok,ha fél év alatt,amióta kint van a gém,nem léptünk magas szintre,akkor már a következő fél év sem fog sokat jelenteni,aztán jön a cod5..meg még egy halom új játék.nem fogok haragudni,ha le lesz szavazva az egész,de akkor én megyek.akkor feleslegesnek érzem magam,a honlap is megrekedt,mert nincs kedvem igy csinálni,mert alig van használva,senki nem rak fel képet,se wareredményt,jobbára az össz haszna annyi,hogy látja az ember,kik vannak a szerón meg a ts-en,mindig lesem,hogy még vendégként sincs senki,nem méghogy bejelentkezve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest