Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Valakinél=Játék=Szórakozás= kihivás

Én pl mióta elkezdtem WARokra járni kb 1 hónapja nem is PUBoltam és nem is vágyok!
A másik meg ha az ember nem próbálja meg ezt az egészet akkor ne is csdálkozzon semmin! Nem mindenki születik zseninek hogy egyből előkelő poziciókba legyen akár egy ladderen!
Második pedig én se azért vettem meg 10.000ft-ért anno a COD4et hogy csak PUBoljak az egyre több csiter mellett!...és igen lehet fejlődni! én március végén játszottam először COD4el illetve egyáltalán multis játékkal és ha emlékeztek az első gyak. WARokra amiket a PIT ellen nyomtatok köztük vltam én is mint főcsira [PIT]Cpt.Kavics
Örültem ha ember tudtam lelőni!
...és én úgy vettem észre magamon hogy a sok játékba fektett időm tudtam kamatoztatni mert 5 hónap alatt úgy érzem rohadt sokat fejlődtem!...és talán ez a CB-vel még jobb lesz! 
NO Offense

Új hozzászólás Aktív témák
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örültem ha ember tudtam lelőni!
...és én úgy vettem észre magamon hogy a sok játékba fektett időm tudtam kamatoztatni mert 5 hónap alatt úgy érzem rohadt sokat fejlődtem!...és talán ez a CB-vel még jobb lesz!