Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most a gclf2 mellé egy 8cm-es silentblade van rakva. A feszültséget nem tudom, biosban van 50%-ra szabályozva, és erre ír mellé 1300rpm körüli forgást. Ennek ellenére szeretném ezt a zajt csökkenteni tovább. Főleg azért, mert szobahőmérsékletű a két lecserélt borda a procin és chipseten (noctua chipsethűtőt kaptak).
A szobahőmérsékletű bordák fenntartása nekem nem célom majd az ionon. Ha nem szabályozható, vagy nem eléggé, akkor valami pwm-es áramkört kénytelen leszek rátenni a ventilátorra, hogy csökkentsem a zajt.
Én az eddig megjelent tesztek alapján nem mondanám hogy kevésbé melegszik az ion. Nekem úgy tűnt ugyanakkora a hőtermelése mind a két lapnak, csak ionon nem "ami van a raktáron azt kapod" elv érvényesült mint inteléknél, hanem egy megfelelőbb bordát kapott a lap. Lehetett volna picit nagyobb, és akkor nem kéne filózni hogy "vajon menni fog-e passzívan?" :S -
Én is bízok benne hogy nem lesz muszáj a venilátort hajtani rajta, de nagy valószínűséggel szükségem lesz rá. Az hogy passzívan menjen a lap nálam nem feltétlenül teljesül a magas szobahőmérséklet miatt elsősorban :S
Viszont egy minimális fuvallat már elég lenne neki. De ha tényleg nem tudja szabályozni a ventilátort ahogy vmelyik tesztben írták, akkor valami ki kell találnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest