Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most a gclf2 mellé egy 8cm-es silentblade van rakva. A feszültséget nem tudom, biosban van 50%-ra szabályozva, és erre ír mellé 1300rpm körüli forgást. Ennek ellenére szeretném ezt a zajt csökkenteni tovább. Főleg azért, mert szobahőmérsékletű a két lecserélt borda a procin és chipseten (noctua chipsethűtőt kaptak).
A szobahőmérsékletű bordák fenntartása nekem nem célom majd az ionon. Ha nem szabályozható, vagy nem eléggé, akkor valami pwm-es áramkört kénytelen leszek rátenni a ventilátorra, hogy csökkentsem a zajt.
Én az eddig megjelent tesztek alapján nem mondanám hogy kevésbé melegszik az ion. Nekem úgy tűnt ugyanakkora a hőtermelése mind a két lapnak, csak ionon nem "ami van a raktáron azt kapod" elv érvényesült mint inteléknél, hanem egy megfelelőbb bordát kapott a lap. Lehetett volna picit nagyobb, és akkor nem kéne filózni hogy "vajon menni fog-e passzívan?" :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Synology NAS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Samsung / Kingston 8GB 2133/3200MHz DDR4 Notebook memória
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest