Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz Raymond #28359 üzenetére
A VGA-k árát közvetlenül nem befolyásolja de ha azt nézzük, hogy az nVidia túláraz és pl elveszíti Dyngsoult az már egy hatás.. És nem csak Dyingsoul van ezzel így..
Persze lehet ennek ellenére sem érdekli nV-t és túláraz mindent mert úgy látja megteheti.
Most már pl én is azon gondolkozom bár én már félretettem konzolra is meg vga-ra is, hogy ha nagyon sokba fog kerülni a VGA akkor elköltöm inkább a konzolhoz egy profi kormányra a pénzt.. Számomra ez az összefüggés.. : (
Így jobban örülnék én is ha az nV átgondolná az árazást.. De páran megfordultak az új konzolok topikjaiban is egyéni véleményekkel..Szerintem is irreális irányba megyünk.. 3080/Ti -t szerettem volna amúgy..
Meglátjuk..
Szerk;
Vagy veszek egy 65-ös oled-et..[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs