Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20026) Rick3D


Rick3D
senior tag

Akik itt lobbiznak az AMD mellett és okolják az Nv usereket és leendő usereket is a kialakult helyzet miatt azok a kedves tagok a 2 bites/ r=1 userek ! Először is olvassátok már el a topic címét másodszor senkinek semmi köze ahhoz hogy ki-ki miért és milyen kártyát vesz. Mindenkinek a maga dolga. Saját megítélésem szerint ezt a topicot javarészt nem a birkák és a 2bites userek látogatják mert őket nem is érdekli. Ellenben ha mégis , bőven van még lehetőségük és idejük informálódni... Több emberke is leírta hogy nem jószántából lett zöld hanem AMDről váltott még indokokat is olvashatunk , tehát akkor felteszem a kérdést kedves AMD lobbisok : Mi értelme van szítani a tüzet és olyan dolgokat írni amiket érdemben még alátámasztani sem tudtok egy , egyébkénk Nvidia TOPICBAN ?
A válasz nyugodtan mehet ide AMD Radeon™ találgatós topik ....
Nem azért jövök ide hogy az AMD-s bullshitet olvassam ha erre vágynék akkor fentebb megnevezett topicot olvasnám. Köszönöm ! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.