Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Freesync világában sztem fölös a VSync. A tesztek meg kint vannak 4Kban hozza a 60fpst. Ahol meg fontos a nem 60 de ~100 körüli fps nálam ez az fps játékok ott hozza azt is. Még egy Metro is 100fps körül fut.
Aki meg competetiv FPSt tol az úgyse vesz 4K monitort de rá lesz hörörgve a reflexre.Nálam úgy indult a 4K nagy monitort, hogy feleségemnek vettem egy 32" 4Ks monitort mert munkához kell. És hát akkor már nézzük meg játékoknál is és jött a wow érzés. Nagy + 4K = nagy élmény. Ráaádsul amivel játszok még nem zavaróan lebutítva egész jól ment az 50+fps és fresync miatt élvezhető is ha beesett 40 alát, mindezt egy 1070TI mellett. Végignéztem jópár tesztet egy 2080TI teljesítménye bőven elég lett volna, gondolkodtam 2080on is de emlékeztem a 980TI 1070 esetére, hogy egy 150Ks kártya hozza amit egy féléve megvett 300Ks kártya. Ráadásul mint írtam egy 1070TIvel elég jól el voltam 4Kban így annyia nagy érvágás nem volt a várakozás.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
Én meg azt nem kommentálnám hogy ennek ellenére már el is vitték...
Lehet figyelni az aprót
Nem én vittem mielőtt rám gyanakodnátok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
csibuka85
senior tag
Valamelyik pénzes zsák már megvette
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
veterán
Tehat az eredeti ara optimista? :) Vegyuk ki a kepletbol hogy a forint valami le ejton gurul lefele de ezeknek meg mindig tapsolnak.
Mert itt svedben nem valtoztak az arak most isnle tudok adni rendelest msrp aron, mas kerdes mikor kapom meg. De hogy ezert elfogadjuk hogy +20-50% az arra... Meg is erdemli mindenki NV-nel meg ulnek hogy baszki ezek sirtak hogy draga, nesze bazze itt egy pup majd a kovetkezot tularazzak es mindenki rohan megvenni nehogy elfogyjon -
warcat
veterán
Az extrém szar magyar áfával és a mostani forinttal számolva is kijönnének az alapmodellek ~277 000 Ft környékén - és én szerintem szimplán vennék külföldről még úgy is.
A 310k-s egyszeri induló ár amit annyira istenítve van utólag, a szokásos (balkáni) újdonság-adóval megterhelt ár volt már, csak még nem tudtak róla mennyire kevés db lesz.
Az egész jól mutatja mennyire eltorzul az ár-érzék amikor ilyen nyomorult felhergelés, FOMO gerjesztés és nulla kínálat van, reménykedjünk erősen, hogy ütni fog az AMD, mert különben a következő széria alapból a csillagos egekből fog indulni.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
tag
Asus ROG Strix RTX 3090 O24G
Build:
- Motherboard: Asus ROG Strix Z490-E
- CPU: Intel Core i9 10900k (Stock)
- Cooler: NZXT Kraken X63
- RAM: HpyerX Predator 32 GB DDR4 3600 Mhz CL16
- PSU: Corsair HX1000i 1000W 80+ Platinum
- Storage: Samsung 970 EVO 1 TB (M2 NVME SSD)
- (PCI Express: 3.0)
- (Cooling Mode: Performance)GPU Settings (Stock OC Mode):
- Boost Clock: 1890 Mhz
- Memory Clock: 19502 Mhz
- Power Target: 105%
- GPU Temp Target: 83 ℃
- Fan Speed: 53%[ Szerkesztve ]
Microsoft Termékek ÁFÁS SZÁMLÁVAL | Mobil: +36 20 777 0 777 | Amennyiben a vásárlás SOS, úgy az előbbi telefonszámon bátran hívj minket!
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest