Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo423
tag
Ha nem tunt volna fel nekem nincs 9. Genes intel rendszerem. Az van amit momdtam. De ha osszehasonlitgatni akarsz rakd ki szepen ide az eredmenyeid.
Benne is hagy ha a vilagon mindenhol ezt hoztak le meg en is azt mértem. Itt nincs semmi bullshit max almodban. De van par jatek a gepen megnezhetjuk fhdn holnap. Cpu limit kozeli felbontason nem 4kban.Metro exodus shadow of tomb raider crysis remastered cs go flight simulator 2020 avengers forza motorsport 7 gears of war 5 quake rtx call of duty black ops cold war, warzone doom eternal.Még válogathatsz is es ide kirakjuk es akkor az nem ilyen olyan allitasod szerint fake yt eredmeny lesz ami szerintem a bullshit. Foleg egy linus nem szokott az ilyeneken csalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eBay
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest