Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
Laraxior
titán
Lecserélted azt a szuper 3080-at?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zorel
senior tag
válasz Laraxior #21154 üzenetére
Nem, megvan még, most pihen! Nagyon szuper kis példány, így annyira nem kapkodok az eladással. 3090 FTW3 esetén volt pár ami 1-2hét használat után elhalálozott, így ezt mindenképp megvárom bár állítólag azok még a piros szájúak voltak, ez meg már a fekete, de ki tudja...
-
MPowerPH
félisten
En is azon gondolkodok, hogy az uj hazba mar vertikalba rakom a VGA -t, de 3.0 -as riser -re mar nem adnek ki penzt.
Mar meg is talaltam.
Mondjuk a thread szerint hiaba van rajuk irva, hogy 4.0, ez nem az. Bar ez 4 honapos, lehet azota ezek mar a javitott verziok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
Belőttem CoD-ban fixre 144FPS-re a limitert. Tök szuper tartja is végig szépen, kb 160W-ból.
Mondom elengedem max monitor refreshig, 165FPS-re.... A +20FPS közel 100W (~260W) többletfogyasztással járt. Nah nem mintha engem érdekelne, csak próba erejéig ment a dolog."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
warcat
veterán
Gainward és Galax kiadta a kártyáira Resizable Bar Biost, Evga március 30.
EA: It's in the crate!
-
Beast007
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata evga hybrid kit-el?
Egy rtx 3080 FTW3 Ultra-ra szerelném, ha van értelme. -
Warzoz
senior tag
válasz Beast007 #21172 üzenetére
Szia!
Az én tapasztalataimról a itt kezdődően olvashatsz. Szerintem az eredmény 60e forint körüli felárat nem ér meg, főleg, hogy a radiátoron lévő ventilátorok az én esetemben csak rontottak az eredményen, nem beszélve a hangjukról. Most azokat is cserélnem kell.
A fentiektől eltekintve végeredményben 10-12C fokot nyertem a vga-n és 2-3C fokot a cpu-n. Az árát meg kénytelen vagyok benyelni. Pár hónapig majd száraz kenyéren és vízen élek...
10 perc Cyberpunk 2077 Air - 10 perc Cyberpunk 2077 AIO
10 perc Red Dead Online Air - 30 perc Red Dead Online AIO -
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #21174 üzenetére
...és ha nincs vize?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #21176 üzenetére
Hja, végülis 1500EUR a VGA... ahol van annyi, ott kell még még egyszer annyinak is lennie
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz Warzoz #21173 üzenetére
Milyenre(márka, típus) érdemes a gyári ventiket cserélni? Gondolom radiátorra való kell, azaz hihg pressure - nagy nyomású ugye?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Warzoz
senior tag
válasz MrTwister #21178 üzenetére
Én ARCTIC BioniX P120 PWM ventikkel töltöttem meg a házat, így erre cseréltem a hűtőn is.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #21179 üzenetére
...és akkor még nem vadásztunk semmit az apróról.
Én az elején asszem mindent onnan vettem. Még a szivattyú 5k-ból volt. A mora2 volt 20k, az volt a legdrágább, de az is megvan már bő 5-6 éve."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Erdei88
veterán
Igazatok van, felesleges szembe úsznom ezzel a trenddel. Más az értékrendünk, ezt el kell fogadnom!
-
Locutus
veterán
válasz warcat #21170 üzenetére
Az az érzésem, hogy kell ez nekünk mint **** a zsebbe
Én mindenesetre legalább egy hónapot fogok utána még várni, mire talán én is belevágok. Teszteljen csak mindenki más aki akar. Nekem elég volt a 3 hónap bétateszt időszak, örülök, hogy végre úgy megy minden ahogy akaromKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Pro!Petya
addikt
válasz Locutus #21184 üzenetére
Most miért? 2K-n akár avg 1-3 fpst is hozhat.
[Resizable BAR ON vs OFF RTX 3060][ Szerkesztve ]
-
Beast007
aktív tag
-
MrTwister
őstag
válasz warcat #21170 üzenetére
EVGA-ra a PrecisionX1 fogja frissíteni az új BIOS-t? Vagy ez is amolyan bétás BIOS marad örökre mint az 500W-os?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Laraxior
titán
Nem bánnám ha jönne az Asushoz is.
-
warcat
veterán
Nvidia már a 3060-nál megírta,hogy ők fogják tesztelés után driverben kapcsolgatni játékonként, szóval szerintem hagyjuk rájuk a dolgot.
EA: It's in the crate!
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Cod warzone csoportból keveredtem ide, ha nem gond srácok szeretnék némi segítséget kérni.
Warzone, fps "gondok"."alulfeszelt 3080 (rog strix, korábbi benchek ereményei), + némileg oczott i9 10850k, 3440x1440 mennyire normális az átlag 142 fps (kb ugyan ennyim volt előtte a 3070 + 10400f-el is)? az őrületbe kerget már."
warzone beállítások
előzmények a topikbana microlaggok megoldódtak, vmiért összeveszett a freesync + g sync. ezt tisztázódott, 75hzn megy, smooth. de fps még mindig "csak" a következőképpen alakul:
(előzményekhez plusz infó: ray tracking teljesen mindegy on/off, smaa1x vagy filmic2 vagy off, szintén elhanyagolható kb 1fps különbség ha van..)
-
Laraxior
titán
Hát nem tudom, de én mástól is olvastam, hogy a 2070S után a 3070-re váltás nem igazán moccantott meg semmit... Szerintem azzal bőven 144FPS alatt voltál, tekintve én is játszottam Warzone-t 3070-el, és nagyon nem voltam megelégedve vele, pont ezért váltottam a 3080-ra.
Szerintem minden oké."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MrTwister
őstag
Mi folyik Gyöngyösön!? [kép] Forrás Twitter : [link]
ReBAR VBIOS gyűjtőcikk: [link]
Én most ebből a körből kimaradok a "szar" Zen2-mel(3900x), bocs má, hogy nem dobok ki az ablakon még vagy 15 Mátyást+procim használt ára...[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest