- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
motown5l
senior tag
Jobb félni, mint megijedni. Az teljesen mind1 hogy van e rajta fém keret a csatlakozón. A panel törik el. Gondolj abba bele hogy egy 5- 10 mm t tud fogni a foglalat. Plusz a végén van 2-3 csavar. A másik, vége levegőbe van. Kártya melegedik,műanyag foglalat tágul, a vetik forognak. Ha alá teszel egy darab, csavart, amin van egy anya és kicsit alá tamasztod, azzal meg kimeled kártyát, és az alaplapot. Ezek a kártyák közel 2 kg súlyuak.a, és mellette húzza még az áram csatlakozó is
-
arcitec
addikt
Beraktad a helyére és úgy nézted? Kártyafüggő lehet a lógás, van amelyik belerokkan kitámasztás nélkül. Van amelyik pár millit lóg(mint az enyém TUF 3070TI). Attól, hogy mondjuk kissé belóg az még nem egyértelműen behatárolható, hogy tönkre megy vagy sem. Azt a gyártónak kellene garantálni, amire sajnos nincs infó. Volt itt olyan kijelentés is, hogy a kicsi lógást azt bírja. Jómagam a sok infó alapján - jobb a békesség alapon - támasztottam ki, így ezért nincs is kockázat a problémában.
Független attól, hogy korábban azt írtam semmi nem lóg. (De nem is volt jelentős...)
-
Atla
senior tag
[Thermal Pad adatbázis] méretek miatt.
[Videó a szereléshez]
[Itt] pedig akitől én vettem a Padokat.
Nem reklám,csak ajánlom. -
Atla
senior tag
Az egyik 3070 tulajnak az ujrapasztázás megoldotta ezt a problémát,de mivel
a 3070 nem mutatja a Memória hőfokot,mint az alábbi képen a 3070TI,így nem
lehet tudni hogy a hot spot /a kártrya legmelegebb pontja/ mi miatt ilyen magas. Az tény a Thermal Padok,és a paszta
minősége is silány lett a 30XX-as szériánál. -
-
rup1u5
nagyúr
Új pasztát és padokat reá!
Az enyém 14 hónapja van meg. Új vétel volt. Most kezdett el 80 fok fölé mászni a hotspot amiből arra következtettem hogy szárad a paszta. Szétkaptam és valóban az volt. (Bye-bye 3 év Asus gari!)
Most rendeltem be hozzá Gelid padokat.Tehetnél be képet CPU-Z sensor füléről! Az többet mond.
Órajelek, gpu és hotspot tempeket kattintsd max-ra.
Ha a GPU 83 akkor a hotspot 100-at verdesheti. -
Milka 78
nagyúr
Bányaszökevény gondolom, de ha új vásárlás akkor gariba/elállásba mehet vissza. Itt a HA-n van egy rakat ember aki újrapasztáz és pad-oz, de ha tudod a pad méreteit vagy csak pasztàzni akarsz akkor magadnak is megcsinálhatod. Természetesen ha bontod a karit akkor sérül a csavar matrica, ergo ugrik a gari, ha meg nincs gari rá vagy eddig sem volt matrica (akkor viszont már volt berhelve a kártya) akkor már teljesen mindegy gari szempontjából, mert már alapból sincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest