- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
rumkola #15897 üzenetére
Az miért jó, ha egy optimalizálatlan, bugos szarral tesztelünk?
Más kérdés, hogy a FH5 alig terheli a GPU-t.
A Plague Tale Requiemet javaslom (ahogy fentebb tették), az szépen terhel CPU-t, GPU-t.Zolás: GPU-Z-nél állítsd be, hogy az értékeknél a maxot mutassa, mert az idle értékek annyira nem relevánsak.
-
válasz
rumkola #11161 üzenetére
Eddig 1 kabellel volt, csak most ahogy mondtad, hogy nem kap eleg faszt atraktam 2 kabelesre, hatha az a baja, de akkor nem
Itt is van egy zero rpm mode, ami be van allitva nalam, majd kilovom, de leiras szerint csak a ventire van hatassal.Most visszaraktam 1 kabelesre, meg kikapcsoltam a zero rpm-et, majd ha lesz idom 1 oratt Doomozni akkor kiderul.
De GPU-Z szerint egyik verzioban se ment a 6-pin-es power 50W fole.
Ha jol gugliztam annak olyan 75W kornyeken kellene felvennie max teljesitmenynel.Amugy a 8-pin+6-pin power-nek ki kellene adni a "Board Power Draw" vagy a "GPU Chip Power Draw" erteket?
-
válasz
rumkola #11154 üzenetére
Koszi, de ez mitol lehet?
Meg mennyit kellene kapnia?2 kulon PCI-E kabel van hasznalva a 8 es a 6 pin-es csatlakozohoz, 2 kulon 12V aljazatba mennek a tapegysegen.
Huzni en nem szoktam semmit, altalaban bios-ba se piszkalok semmi ilyesmit, hol kellene nezelodnom es mit? -
válasz
rumkola #10968 üzenetére
A monitorra bár írtam hogy nem HDR, de valójában az, de csak HDR400, és csak a HDMI-n. Értelmét nem láttam, így ki is van kapcsolva a monitor menüjében, illetve DP-n van rákötve a gép. A kimeneti dinamika tartomány auton volt eddig, de full-t mutatott, manual/full-ra átrakva nincs változás (gondolom mert előtte is fullon volt).
Digital vibrance/hue tologatással csak rontani lehet sajnos, a szemkiverős élményt ugyan meg lehet szüntetni, de a színek teljesen elmásznak, jó kombinációt nem sikerült találni. Egyébként itt a csatornánkénti állítgatással tuti ki lehetne hozni egy jó eredményt, de szemre én erre képtelen vagyok, a kalibráló eszközök ugye ebben segítenek. Ha ebben az irányban van a megoldás, akkor szerintem kellene hozzá egy ilyet kölcsönkérnem/bérelnem, vagy el kellene vinnem valahova a monitort+gépet.
-
BiP
nagyúr
válasz
rumkola #7346 üzenetére
?? Mire gondolsz?
Levették a palettáról?
Bár így, hogy alig kapható valami, nehéz megmondani, hogy azért nincs, mert nincs készlet vagy azért nincs mert nem akarnak többé hozni.A 404-es termékoldalak meg lehet, hogy csak simán amiatt vannak, hogy a 2év garival hirdetett termékoldalakat megszüntetik, és majd valamikor frissülnek a 3évesekkel, ha eljutnak oda. De amíg nem érkezik áru, addig nincsenek létrehozva.
-
BiP
nagyúr
-
BeZol
őstag
válasz
rumkola #6398 üzenetére
Nálam most a Suprim X bios-szal 1.043V @2115MHz a stabil 8200MHz memóriával, efelett kidob. Fogyasztás 295W fölé nem ugrik ott ahol sétálgattam, így nincs pwrlimit.
Ezek a 0.925 és 0.95V-os értékek nagyon szépek, undervolt irányába még nem mentem, de nem is tervezem, ugyanakkor láthatjátok, hogy 230-250W-hoz képest hol van a vége 300W-on.
Ugyanakkor nálam sem a gainward, sem az inno3d kártya nem tudott ennyire alacsony feszültség mellett olyan órajeleket mint nektek, 1.0V stabil 1995-2010MHz (inno3d) és 1.018V stabil 1980MHz-et (gainward phoenix gs) tudtak csak. Ennél kevesebb feszültséggel már crasheltek, úgyhogy megsüvegelendő értékek amit a ti kártyáitok tudnak!
1.043V @2115MHz-en 2050RPM-en és 66fokon stabilizálja magát a Gaming X Trio Cyberpunk alatt (295W-os maximum mellett).
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #6319 üzenetére
nyenyenye! ott van a linken ne sírj má'
#6320apollo12
Ezért vacillálok, mert ahogy elnézem az Asus EK verziója FE kártya, akkor meg sok értelme nincs. Írtam EK-éknak hogy terveznek e Suprim X-re blokkot mert úgy már lenne értelme vizen maradni. Vagy várok tovább hogy több gyárilag FC blokkos 3070 kerüljön kiadásra. Pl MSI seahawk EK edition jöhetne belőle. -
aradebil2
senior tag
válasz
rumkola #6238 üzenetére
a doboz belsejéről már nem tettem be képet, mert így is elég sok lett, és nem akartam tovább spammelni a topicot, de elég menő szivacs van végig belül a dobozban, bár nem tudom ez jobban bírja-e a rugdosást mint a PET betét.
RazoR: köszi, bár sok érdemem nem volt benne, remélem neked is összejön záros határidőn belül egy hasonló vétel!
Benhill: Igen, ez a KFA2 "csúcs"kártyája, nem is értem hogy sikerült ezt az árat kiszülni rá. Lehet a sima kétventis Ex-et akarták volna ennyiért, és abból is a 3060 Ti-t?
Mennyiért adnák a többit?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
rumkola #4196 üzenetére
a teszt városon belül van, szóval érthető hogy miért rosszabb. effektíve worst case scenario, szóval teljesen jó benchmarknak.
amúgy az AA-t javaslom állítsd adaptívra. ha alapból low-ra rakod akkor csak nyerhetsz vele.
szerk.: viszont tényleg érdemes a felbontásnál megnézned, hogy nem upscaled 1440p-ben fut-e, mert alapból asszem 70-80%-ra van állítva native helyett a felbontás csúszka (nem tudom ki gondolta ezt Ubiéknál jónak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest