Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz rumkola #4142 üzenetére
Sziasztok!
Láttam ma volt az Alzán 2 fajta Evga 3070-es kártya, ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Megéri a 20k felárat a drágábbik verzió? Ha minden igaz az egyik barátomnál lesz mindkét verzióból 1-1 és az egyiket átadná nekem.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
f3rdzs0
senior tag
válasz rumkola #4196 üzenetére
a teszt városon belül van, szóval érthető hogy miért rosszabb. effektíve worst case scenario, szóval teljesen jó benchmarknak.
amúgy az AA-t javaslom állítsd adaptívra. ha alapból low-ra rakod akkor csak nyerhetsz vele.
szerk.: viszont tényleg érdemes a felbontásnál megnézned, hogy nem upscaled 1440p-ben fut-e, mert alapból asszem 70-80%-ra van állítva native helyett a felbontás csúszka (nem tudom ki gondolta ezt Ubiéknál jónak)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
mester1102
tag
válasz rumkola #4715 üzenetére
Mikor kikapcsolt akkor is rajta volt és nem világított pirosan, hogy nincs rajta. Erre mindig figyelek, hogy rajta legyen.
“Mark my words, Comrade… One day things will change. We will take the fight to their land… To their people… To their blood.” memories from Viktor Reznov
-
aradebil2
senior tag
válasz rumkola #6238 üzenetére
a doboz belsejéről már nem tettem be képet, mert így is elég sok lett, és nem akartam tovább spammelni a topicot, de elég menő szivacs van végig belül a dobozban, bár nem tudom ez jobban bírja-e a rugdosást mint a PET betét.
RazoR: köszi, bár sok érdemem nem volt benne, remélem neked is összejön záros határidőn belül egy hasonló vétel!
Benhill: Igen, ez a KFA2 "csúcs"kártyája, nem is értem hogy sikerült ezt az árat kiszülni rá. Lehet a sima kétventis Ex-et akarták volna ennyiért, és abból is a 3060 Ti-t? Mennyiért adnák a többit?
-
rup1u5
nagyúr
válasz rumkola #6319 üzenetére
nyenyenye! ott van a linken ne sírj má'
#6320apollo12
Ezért vacillálok, mert ahogy elnézem az Asus EK verziója FE kártya, akkor meg sok értelme nincs. Írtam EK-éknak hogy terveznek e Suprim X-re blokkot mert úgy már lenne értelme vizen maradni. Vagy várok tovább hogy több gyárilag FC blokkos 3070 kerüljön kiadásra. Pl MSI seahawk EK edition jöhetne belőle.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
BeZol
őstag
válasz rumkola #6398 üzenetére
Nálam most a Suprim X bios-szal 1.043V @2115MHz a stabil 8200MHz memóriával, efelett kidob. Fogyasztás 295W fölé nem ugrik ott ahol sétálgattam, így nincs pwrlimit.
Ezek a 0.925 és 0.95V-os értékek nagyon szépek, undervolt irányába még nem mentem, de nem is tervezem, ugyanakkor láthatjátok, hogy 230-250W-hoz képest hol van a vége 300W-on.
Ugyanakkor nálam sem a gainward, sem az inno3d kártya nem tudott ennyire alacsony feszültség mellett olyan órajeleket mint nektek, 1.0V stabil 1995-2010MHz (inno3d) és 1.018V stabil 1980MHz-et (gainward phoenix gs) tudtak csak. Ennél kevesebb feszültséggel már crasheltek, úgyhogy megsüvegelendő értékek amit a ti kártyáitok tudnak!
1.043V @2115MHz-en 2050RPM-en és 66fokon stabilizálja magát a Gaming X Trio Cyberpunk alatt (295W-os maximum mellett).
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz rumkola #7346 üzenetére
?? Mire gondolsz?
Levették a palettáról?
Bár így, hogy alig kapható valami, nehéz megmondani, hogy azért nincs, mert nincs készlet vagy azért nincs mert nem akarnak többé hozni.A 404-es termékoldalak meg lehet, hogy csak simán amiatt vannak, hogy a 2év garival hirdetett termékoldalakat megszüntetik, és majd valamikor frissülnek a 3évesekkel, ha eljutnak oda. De amíg nem érkezik áru, addig nincsenek létrehozva.
-
Laraxior
titán
válasz rumkola #7950 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Chal
addikt
válasz rumkola #10968 üzenetére
A monitorra bár írtam hogy nem HDR, de valójában az, de csak HDR400, és csak a HDMI-n. Értelmét nem láttam, így ki is van kapcsolva a monitor menüjében, illetve DP-n van rákötve a gép. A kimeneti dinamika tartomány auton volt eddig, de full-t mutatott, manual/full-ra átrakva nincs változás (gondolom mert előtte is fullon volt).
Digital vibrance/hue tologatással csak rontani lehet sajnos, a szemkiverős élményt ugyan meg lehet szüntetni, de a színek teljesen elmásznak, jó kombinációt nem sikerült találni. Egyébként itt a csatornánkénti állítgatással tuti ki lehetne hozni egy jó eredményt, de szemre én erre képtelen vagyok, a kalibráló eszközök ugye ebben segítenek. Ha ebben az irányban van a megoldás, akkor szerintem kellene hozzá egy ilyet kölcsönkérnem/bérelnem, vagy el kellene vinnem valahova a monitort+gépet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rumkola #11154 üzenetére
Koszi, de ez mitol lehet?
Meg mennyit kellene kapnia?2 kulon PCI-E kabel van hasznalva a 8 es a 6 pin-es csatlakozohoz, 2 kulon 12V aljazatba mennek a tapegysegen.
Huzni en nem szoktam semmit, altalaban bios-ba se piszkalok semmi ilyesmit, hol kellene nezelodnom es mit? -
addikt
válasz rumkola #11161 üzenetére
Eddig 1 kabellel volt, csak most ahogy mondtad, hogy nem kap eleg faszt atraktam 2 kabelesre, hatha az a baja, de akkor nem
Itt is van egy zero rpm mode, ami be van allitva nalam, majd kilovom, de leiras szerint csak a ventire van hatassal.Most visszaraktam 1 kabelesre, meg kikapcsoltam a zero rpm-et, majd ha lesz idom 1 oratt Doomozni akkor kiderul.
De GPU-Z szerint egyik verzioban se ment a 6-pin-es power 50W fole.
Ha jol gugliztam annak olyan 75W kornyeken kellene felvennie max teljesitmenynel.Amugy a 8-pin+6-pin power-nek ki kellene adni a "Board Power Draw" vagy a "GPU Chip Power Draw" erteket?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz rumkola #15897 üzenetére
Az miért jó, ha egy optimalizálatlan, bugos szarral tesztelünk?
Más kérdés, hogy a FH5 alig terheli a GPU-t.
A Plague Tale Requiemet javaslom (ahogy fentebb tették), az szépen terhel CPU-t, GPU-t.Zolás: GPU-Z-nél állítsd be, hogy az értékeknél a maxot mutassa, mert az idle értékek annyira nem relevánsak.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest