- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Nagyjából igen. Pl egy 3060ti TUF terhelés alatt lesz mondjuk 60 fokos 1300rpm-en pörgő hűtéssel addig a Ghost lesz mondjuk 65-70 fokos mondjuk 1800-on. Ez teljesítmény terén minimális eltérés lesz viszont azt hangosabban/melegebben fogja hozni. Egy ki alulfeszelés csodákra képes és ha a
Doktortól jön akkor sanszosan újra padozta/pasztázta ami megint csak jót tesz a hőfokoknak. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz
morzsa16
üzenetére
Az a proci (fhd-ban) rommá fojtja a vga-t.
I5 13400f/14400f (utóbbinál bios frissítéssel kell kérni a lapot!!!) egy ASUS TUF Gaming B760M-PLUS D4 és a meglévő memóriáid bár nem tudom milyen gyorsak, de olyan 3600c16-ra fel kéne rántani (így is buksz teljesítményt, de picit tudsz spórolni).
A másik lehetőség, hogy ddr5-re váltasz.
A harmadik, hogy 9900k@5ghz-n, de a 13400f erősebb jószág és amúgy is elmebeteg áron adják. -
Milka 78
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Ebből a Dual. Ezen felül a Jetstream ami még hasonló szint. Viszont használtba szinte biztos, hogy bele fog szolni a paszta/pad állapota.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Palit Jetstream 3070 nálam egy kábellel van bekötve a tápba aminek a végén 2x8 pin van (EVGA B3 650).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Joachim21
üzenetére
Jó ha tudja mi a szitu. Én pl tudok ilyen tesztekkel szolgálni, már ha árulnám a kártyám. Ezen felül jó tisztába lenni a padozással és annak következményeivel ja és ugye avval a +15-20 ropi kiadásával.

A Giga azért reped (már ha nincs kitámasztva), mert meg van gyengítve a pcb a pcie csatinál, más gyártókkal ellentétben, de van erről pár cikk a neten/yt-n. -
Milka 78
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
3070 tanácsok
Ha használt akkor kérj lehetőség szerint superposition vagy bármilyen olyan tesztetet ahol legalább 10 percig megy folyamatosan a kártya.
Ezen teszt alatt kéne egy max gpu hőfok, egy max gpu hot spot hőfok és egy hűtő fordulat szám gpu-z vel.
A hotspot 75-85 fok környékén jó. Ha 100 fok környékén megy akkor újra kell padozni amivel ugrik a gari, mert sérül a csavarmatrica.
A gpu ha 80 fok fölött van akkor sanszosan pasztázni kell és szintén gari off.
Ezen hőfokok főként akkor rosszak a 100%-on teker mindeközben a hűtés.
2 ventis 3070 hangosabb és melegebb, nehezebben viseli a nyarakat ezért inkább nézz 3 ventiset.
Hozzáteszem egy 2 ventissel is el lehet lenni, nekem pl Palit rtx3070 Jetstream-em van és elvagyok, tudja a 3070ti szintet.
Az Asus Dual vehető a 2 ventisek között úgy mint a Jetsream a Zotac hangos a Ventus meg gyengus.
Ellenben 2 ventis karit akkor vennék ha nagyon jó áron adják.
3 ventisekkel Strix, TUF, FTW3, XC3, GAMING X TRIO a jobbak.
Gigát ne, mert reped a pcb a saját súlyuk alatt.
Végszóként úgy is alul kell majd feszelned a kártyát, mind ezt csináljuk és a padozás egy idő után elkerülhetetlen. Több tucat kari van csak ott a fórumon amik nem láttak bányát, alig múltak egy évesek, alig van bennük üzemidő és még is padozni/pasztázni kellett, mert a gyártók rossz minőségű anyagokkal dolgoztak. -
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nebazz nem is tudtam
Nekem is kelleni fog a fekete alapú fehér/áthúzott körből 
-
Milka 78
nagyúr
A 4070ti erőben mehet 4k-ba...jah nem, mert fhd alatt is van egy két gyöngyszem ami igényli a 12gb vram-ot. 340-ért ne fogyjon már el semmi ez nem az az árszint.
Amúgy meg tiszta 3070-3070ti sztori. Craft van benne bőven, fhd-ban vígan elmegy, de nem tudom kiaknázni, mert a vram elfogy egyes új játékokban (RT-vel). Ebből a szempontból a 4070 sokkal kiegyensúlyozottabb és 230-tól van is belépő szint. -
Milka 78
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
A 9xx, 1xxx, és még talán a 2xxx nem volt olyan rossz húzás. A 3xxx viszont baromi rosszul öregszik a vram mizéria miatt a 4xxx meg mindennek az alja. A 4070 ami kb értelmezhető fhd/2k karinak, de túl van árazva a 4060ti vicc a 4070ti-n meg nincs annyi vram mint amennyi craft van benne.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
[azóta eltávozott]
Túl sűrű ez a pcb, túl nagy a hőterhelés és okb semmit sem tudsz normálisan bordázni.
A 980ti/1080-at simán használtam egy Frostflow 240g-vel, de most eszen ágában sincs kísérletezni vele. -
Milka 78
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Volt itt egy kompaktos 3070 talán 4 hónapot élt viszont az padozás/pasztázás baromi sokat segít.
Viszont a 2080ti-n volt 11gb vram amit én minimum 4070-re cseréltem volna, 8gb-s karira tuti nem. -
Milka 78
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Bizony benéztem az 300- at tud.
Akkor meg főleg el kéne engedni, mert a 0.900v az semmi. A hajszárítós profilom 1.018v és koppra 280w-s limiten van.
A 2 ventis hűtésem 83% 2000 rpm ami kb 1600-1700 rpm hasonló %-on.
Az egy brutális hűtő és még halk is ne féljük használni és ugye 0.900v-n nem derül ki a paszta/pad állapota.
A 24/7-es beállításaim 0.950v-0.975v-s sávban helyezkednek el egy jóval gyengébb hűtéssel.
Igen a szőrös nem erre való (szerintem vagy 6-8 éve nem használom) azért említettem a Superpost...lehet félreérthető voltam
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
900mv, 60fok 66%-os ventikkel?
Szerintem annyira nem túl acélos. Ennyire visszavett fesszel még a 2 ventis Jetstream-em is tud ilyen hőfokokat ilyen fordulattal.
Tdp limit kitol, legyen 950mv és mondjuk 1950mhz/memória +600-800 és nézzük mit lép rá. Elméletileg kitolt limittel 270w-ig tud elmenni amit annak a hűtőnek simán uralnia kéne. Ha mégsem akkor padozni/pasztázni kell. A Jetstream 278w-t enged, na ott már nekem elfogy a hűtésem...
Superpositionnal mérd a hőfokot és a gpu-z-n az értékeket rakd maximumra. -
Milka 78
nagyúr
válasz
rup1u5
üzenetére
Hát ez baromi sovány. Úgy éreztem erőben 3070-et simán veri és dlss3-al meg elhúz. Ehhez képest sok esetben még lassabb és a dlss3-al sem hagyta álva 3070-et. Az már csak hab a tortán hogy a wqhd félúton van a 2k és az fhd közótt ez a kari meg döglődik ha emelem a felbontást. Oké lehet driverből még elő tud húzni valamit, de ez így csalódás. A 16gb-s változatra még kíváncdi leszek, mert az a problémás címekben és hátha gyorsul valamit...mondjuk nincs szar termék csak rossz árazás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rup1u5
üzenetére
Én azért a 4060ti-16gb-re kíváncsi leszek. Oké 128bit, de én úgy fogom fel mint egy 3070-16gb-t, ami azért elég szépen ment a plusz memóriával.
Mondjuk én is kivárok, mást úgy sem tehetek és kihúzok ezzel vagy 2 évet még. WFHD-ban azért nem lesz ez olyan nagy kihívás. Nálam pl az új Jedi jobban futott mint a kezdetekkor, jól is néz ki és a
8gb-t sem érzem hátráltatónak, a last of us kimatadt az életemből, de talán ott is javultak a dolgok, egyedül a Hogwarts amit nem tudok hová tenni, az a YT+s teszten borzadáj volt, a folyamatosan töltődő/eltünő textúrákkal. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Chapel
üzenetére
5600x/5700x vörös oldalon vagy 12400f(használt)/13400f...mondjuk a 3000-es ram vissza fogja majd rendesen az Inteleket.
Én pl 8700k@4.8ghz-röl jöttem 12400f-re egy 3070@3070ti szintű kártyával és érezhetően jobban mozog...mondjuk most már 13400f alá nem mennék vagy lőnék egy használt 12700f-et. -
Milka 78
nagyúr
válasz
virkir
üzenetére
Jók ezek a kompaktok, én is használtam Frostflow 240g-t 970ti, 1080, 1080ti-n és baromi elégedett voltam vele, még ha egy rendes vízhez nem lehetett mérni. Viszont nálam minden bordázva volt és éppen ezért meg sem próbáltam 3xxx-re ráfaragni, mert egyszerűen nem erre van tervezve.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
rup1u5
üzenetére
Már földbe állt. Max a bánya fog újra emelkedést hozni (nem úgy fest, hogy az lesz még), de alig ér most többet mint amennyiért a 1080 elment alig 10 hónapja.
Én azért még jól elvagyok wfhd-ban vele. Az új SW is magas beállításokkal elfut, de a Potteres játék is jól elvan ugyan úgy csak sajna az RT-t off.
Majd kiderül mit hoz a jövő, de a 8 vs 16gb-s tesztek is sarkítanak erőssen (bár van benne jigazság is), azért az RT sem csak ultra beállításon működik. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Angie™
üzenetére
Nem kioktatás, bocs ha belegázoltam a lelkivilágodba. Szerintem még hangulatjel is volt, hogy ne szívd mellre...amúgy ez válasz volt a kérdésedre, hogy megtartsd e a kártyát (igaz más okból), tehát végképp nem értelek

Igen lóg a vga és támaszd ki, kösd fel és igen a többi is elkezd majd lógni.
YT-n van magyar videó, hogy egy rakat 3xxx-es vga döglött meg így. Nem bírta el a hűtő súlyát, elkezdett lógni, majd jellemzően a pcie érintkező tövében el is repedt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Angie™
üzenetére
Hát ez az előretekintés félrement szerintem
. A 2 ventis 3070-el simán fogdosom az alap órajeles 3070ti-ket és oc alatt sem kapok 5-6%-nál többet.
Szerintem a te régi karidból még többet is ki lehetett volna hozni... Az egész 3xxx sorozatban e között a két kártya közt van a legkisebb különbség.
4070 vagy ha nagyon jó áron tudsz kufogni akkor 3080, de a 10gb miatt már nem szivesen választanám. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Floyd80
üzenetére
Én meg pont gondolkozom rajta. Nekem fhd kártya kell, de 12 gb rammal, G-sync monitorhoz, használható rt/dlss3-al. A ti pl nekem felesleges, mert sanszosan proci limitem lesz használt 3080 meg csak 10gb a 12 gb-s meg drága és nincs is...nem is marad nagyon más lehetőség. Lehet pár hét mulva már lesz egy egy használt/olcsóbb példány mondjuk 240 körül ha meg jön az apokalipszis a 3070-el el leszek még egy darabig.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ezt a h.szt mentem

-
-
Milka 78
nagyúr
Bányaszökevény gondolom, de ha új vásárlás akkor gariba/elállásba mehet vissza. Itt a HA-n van egy rakat ember aki újrapasztáz és pad-oz, de ha tudod a pad méreteit vagy csak pasztàzni akarsz akkor magadnak is megcsinálhatod. Természetesen ha bontod a karit akkor sérül a csavar matrica, ergo ugrik a gari, ha meg nincs gari rá vagy eddig sem volt matrica (akkor viszont már volt berhelve a kártya) akkor már teljesen mindegy gari szempontjából, mert már alapból sincs rajta.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
85Slaci265DC
üzenetére
3070ti=3070+uv/oc, a legkisebb lépcső van köztük a 3xxx családban (kb 8% körüli).
Ezen felül fhd-ban még egy ideig elég lesz a 8gb, de fölötte már necces, inkább 3080-at céloznám. Amúgy nyers erőben és szolgáltatásokban előrelépés lenne...mondjuk a 2600x-ed szerintem baromira visszafogná azt a vga-t, még magasabb felbontáson is.
Minimum 3600x, de inkább 5600x lenne az ideális főleg ha fhd felbontáson vagy. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Biga123
üzenetére
Egy TUF-hoz képest szerintem picit sok és a gpu is annak tükrében, hogy 84%-on tekert a hűtés, pedig a tdp limited ha jól látom max 240w.
Nekem 280w-s limittel van ilyen gpu hőfokom, 2 ventivel és a hot spot még vagy egy bő tizessel hűvösebb is.
Mondjuk a matricával már nem kell bajlódnod, viszont az felvet némi kérdést, hogy egyszer már bontva volt és lehet, hogy most már a második bontás is időszerű... -
Milka 78
nagyúr
válasz
XIII Ramses
üzenetére
Nekem majd ugyan az a lapom van (Fatal1ty k6), de nincs ilyen sípolás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Meg Gaming X, meg TI, de amúgy stimmel

-
Milka 78
nagyúr
válasz
bombibmw
üzenetére
Majd ugyan ilyen kártyám van, csak nem oc verzió. A különbség annyi, hogy neked 270w-s alap tdp limited van és 330-ig engedi tolni (amit ez a hűtő úgy sem bírna el) nekem meg 250/280w-s limitjeim vannak.
Nyáron, 31 fokos melegben 1.012v-n (tehát alig van rajta uv)@2025/8000, koppra tolt és ki is használt 280w-s tdp limittel 74 fok a gpu és 86 fok a hotspot, venti 83%-on, mindez egy 30 perces Superposition looban.
Most ettől bőven hűvösebb van és ha egy picit komolyabb uv-t használnék (0.975v) és nem lenne szénné húzva a memória akkor legrosszabb esetben is kb 65 fokos gpu párosulna a 75 fokos hotspottal, kisebb venti fordulattal.
Mint ahogy a fórumtársak is mondták padozást neki mert irreálisan meleg az a kari.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Érdemes beleolvasni a ph-s topickba...az egyik fórumtárs szerint a 3070ti-n...
Jót is tett a játéknak, ray tracing on, minden ultra, 90-100 fps.
A másik fórumtárs alatta a 3070-el...
Eddig 50-60 fps-em volt 2 napig, ma lejött a patch+új nvidia drivert raktam fel, és 25-30 fps-em van. Az a durva hogy ha fullra lehúzok mindent lowra, vagy full maxra ultrára kb 2-3 fps különbség van. Szal itt valami nagyon nem stimmel. Jelenleg bármit csinálok sehogy nem lesz 60 fps. 60hz-es monitorom van btw...
Ez egy kalap ganéj és nem a 8gb memória ami hibádzik, de az apokalipszis már kitört, szarszemétnv, nemelég a 8gb még YT videókat sem nézni, amd 6700xt az isten, de még a 3060 12gb-s vga is igazolva lett...ne már srácok!

-
Milka 78
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Én ets2 ben próbálgattam Gsync@144hz-et, 143, 120 és 100-as fps lockal és alig volt különbség (placebo?), nagyon fluid érzés volt, pedig hajlamos a játék fps droppokra és nincs meg a stabil 143fps.
Általában 144hz/143fps lockal használom a vgat-t a többit meg intézi a gsync még ha be is esik az fps szám.
Kikapcsolt gsync-el 144hz-en mondjuk 100 fps-en számomra érezhető darabosabb élményt nyújt a játék. -
Milka 78
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ahol a 3070 elfogy ott a 3070ti is. Gyakorlatilag a legkisebb lépcső e között a 2 kártya között van.
Egy uv-s/oc-s 3070 elcsíp egy alap órajeles 3070ti-t viszont kevesebbet eszik.
A 3080 a memória mérete miatt talán jobb választás. Én pl uwfhd felbontáson használom a 3070-et és oda röhögve elég is a 8gb, de a 4k más világ, sokan azt mondják oda esetenként már a 4070ti 12gb memóriája is szűkös, nemhogy a 8gb. -
Milka 78
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Lassan, de átjött nekem is

-
Milka 78
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Őőő...pont ezt mondtam

-
Milka 78
nagyúr
válasz
Levo96
üzenetére
Azt, hogy plusz 7000forintért van 3060ti TUF gddr6x memóriával ami köröket ver az Eagle-re...én lecsapnék rá most.
Amúgy azt az Eaglet nem is értem hogy kerül annyiba amikor ugyan annyiért van Gaming OC is ami szintén jobb választás.
Ha meg az ár a döntő akkor vennék egy ilyet
176-ért, alulfeszelném és egy dekával sem lennél hátrébb mint az Eagle-vel. -
Milka 78
nagyúr
A második videón az az óriási különbség erős.
Low felbontáson meg TR alatt (ott sem az átlag fps-nél) ami köztudottan eszi a procit. CSGO meg fix 166hz lock-al, nem igazán érzem ezt a hátrányt ha 400 helyett 300 fps-em van.
Viszont ahogy be van terhelve a kártya akkor alig van különbség (MSFS,CP2077).
Tehát pro és kontra, persze hogy jobban kihajtja a vga-t egy erősebb proci, de vígan el lehet lavírozni egy gyengébb procival is és baromira játékfüggő. -
Milka 78
nagyúr
válasz
rup1u5
üzenetére

2010-2025 között mászkál. Nem nagy szám inkább a magas power limit miatt tudok rá adni a memóriának amivel ellensúlyozom a gpu órajelét.
Az más kérdés, hogy ezzel a beállítással játszok, viszonylag stabil beállítás.
Hogy hol a vége nem tudom, mert oda kevés a hűtése...hiába na ez nem TUF vagy GXT hűtés
-
Milka 78
nagyúr

8700k-val, nem ti
-
Milka 78
nagyúr
válasz
malacka87
üzenetére
Ha eltekintünk az ilyen botleneck kalkulátor/hülyegyerek beveszi a kamu oldalakat akkor 10-15% veszteség fog érni, de ez is baromi játékfüggő. Ha online hentelés a cél ott markánsabb a hátrány, míg single player/szimulátorok alatt jóval kevésbé fog fájni...mondom ezt egy 8700k-val(4.8ghz) hajtott 3070-el ami még meg is van cibálva, 2560x1080-as felbontáson.
Persze van craftosabb proci és valóban vissza lehet nyerni a fent említett %-okat,(sőt ha van manna rá akkor hajrá) de pl nekem ez gsync/144hz alatt nem okoz gondot, vígan játszok vele, nem szaggat és még minden patentul néz ki.
Hozzáteszem én single, rpg, szimulátor vonalon mozgok. -
Milka 78
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Aorus Master 3070. 276w-ig elmegy ez a kari ami nem kevés, ugyan akkor tényleg meleg picit.
Nekem 280w-s tdp-vel szokott 75 fokig menni hasonló ventifordulaton, de az enyém szimpla 2 ventis....mondjuk az ő hotspotja is közel 100 fok ami megintcsak sok.
Szerintem bányász kari, mehet pasztázásra. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Figyi én csak egy húzott 8700k-val megyek 2560x1080p@144hz-en és bár hagy benne, de azért még élek.
Te ettől nagyobb feldontáson használnád a kártyád a procid meg kb egy szinten van az enyémmel ergo még jobb helyzetben vagy mint én.
Különben ha a 2080ti alá jó volt a procid akkor egy alapon futó 3070 alá meg főleg jó lesz
Az online botleneck kalkulátorokat meg meg ne nézd, mert eret vágsz amúgy meg egy kalap ganéj az egész, csupa kamu és saccolás.Grave_444 : Hot spot 106.5 és akkor még hol van a nyár

-
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Háát nem tudom, de szerintem ezt akár vissza is dobhatják (ha nem a kisker akkor a nagyker), hiszen képet ad, játék megy, nem fagy ki a hang/hőfok meg nem képzi a szerződés részét.

Nekem IPON a Giga 980ti wf3-al eljátszotta. Olyan szinten forrósodott, hogy alap frekire esett vissza a magórajel +ohne boost) és csak az elállás mentett meg. Aqua-ánál Asus 290x ref dettó...de mesélhetnék a First-ös 1080-amról is egy bizonyos hőfok után hibázott csak és 6 hónap után kaptam vissza a gempát
Persze lehet hogy jófejek lesznek és megoldódik az egész mizéria... -
Milka 78
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ohh sry...akkor nagyobb a baj, mert ha újra kell padozni/pasztázni akkor már nem lesz rajta matrica és gari sem
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Dettó.
Nálam viszont inkább marad az alacsony ppi (mondjuk én nem fekszem a monitoron), de a 27-es, 16:9-es 1440p-s monitor nàlam egy napot élt és menekültem vissza uw-ra...tiszta klausztrofób élmény volt.
A 3440x1440-hez meg bazi szegény vagyok, így marad a mostani és azért a 30-166hz-es gsync range is igen megnyugtató ha már az rt zabálja a karit. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
ez

Sajnos kimaradt, de mentségemre szóljon, hogy egy 2 éves gyerek mellett ezt a hsz-t is 3 részletben sikerült "megszülni", ráadásul mobilról ahol garantált a félreütés.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Hát nem egy golden chip az enyém, de mivel a világ végéig ki lehet tolni a tdp-t így van némi mozgásterem.
Nekem is majdnem XC3 ultrám lett (igaz bányász volt), de eladták az arcom elől úgy, hogy már megalkudtunk...aztán felcsesztem magam és lett a végén, de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is kelleni fog a fekete alapú fehér/áthúzott körből

Akkor meg főleg el kéne engedni, mert a 0.900v az semmi. A hajszárítós profilom 1.018v és koppra 280w-s limiten van.

), 30%-ra rakja a ventiket és nem is lehet lejjebb vinni csak ha kilépek a programból.

Ilyennek kéne lennie.