- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:58 Téma összefoglaló
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
köszi,
Enigma1945 neked is -
kutga
félisten
Egy Zotacot néztem ki (Twin Edge OC 8GB GDDR6), valamiért a 3 ventis változatokat túl nagynak tartom, nyilván persze azzal, hogy ezen nem olyan hatékony a hűtés.
-
Kiss4ever
tag
5060ti-t néztem mert abból van 16 gigás és akkor már azt venném, de az 170nél kezdődik, azt meg egy kicsit már sokallom a teljesítményéhez képest. 3080-at is néztem az legalább 10 gigás, de ahogy láttam fogyaszt mint az állat cserébe melegszik is, és annak talán már ez az új 12pwhr akármi csatlakozó is kell, gondolom azt már nem vinné a 600-as fsp-m.
Rx 9060Xt-t nézegettem még az kicsi olcsóbb, de arról meg nagyon vegyesek a vélemények, igazából nem nagyon voltak amd kártyáim mindig nvidia volt.
Olyan 100-120 körül szeretnék valami jó kártyát ami 1440p-re jó lenne. -
Találtgyerek
veterán
A Stalker 2 meg a CP elég jó.
FIFA gondolom nem annyira komoly GPU igényes.
Alan Wake 2-t nem ismerem. -
Találtgyerek
veterán
Alakul.
Mivel teszteled a stabilitást? -
CJ4567
nagyúr
Ugyan annyi esélyed van egy gyengébb GPU-t kifogni egy Strix-en, mint egy brutál jól tuningolhatót egy Ventus-on

Saját példa, volt egy MSI GTX 1070 Gaming X-em, amin hiába volt rajta az overkill hűtő, a nagyon jó PCB, ha a GPU rajta egy krumpli volt, stabilan 1974MHz körül volt a limit, 1,093V-on. El tudtam cserélni egy Strix-re, 2GHz-et tudott 1V-on, 1,093-on ment 2065-öt is.
3070 XC3-am 1920MHz @ 920mV-on ment nyáron, a téli beállítás 1965 @ 962mV volt.
-
Találtgyerek
veterán
Ez már jó eredmény. Jobb, mint a gyári és a hőfokok is rendben vannak.
Ezt ki kellene tesztelni játékok alatt is, hogy stabil legyen a rendszer. -
pendre54
addikt
Nálam az Asus Tuf OC-s verziónál, már több mint két éve, a 925 mV-hoz 1965 MHz tartozik, és +500 MHz a RAM-nál, és ezzel atomstabil úgy, hogy még a legnagyobb gyári melegben se láttam 70 fok feletti hőmérsékletet.
-
Dönc
tag
Hotspot nálam is rossz, 3 év után újra kéne pasztázni/padozni a kártyát. Alapból sem volt erős a hűtése kb. 1 évet húzótt tűrhető hőfokokkal. Ilyen ez a GB Eagle OC...
Szerencse, hogy amikkel tolom nem fáj a vsync és csak 60Hz-es a monitorom, így nincs gyilkolva, max, ha futtatok rajta valami tesztet, hogy felmérjem az állapotát.
A korábbi posztokon felbuzdulva vittem le ennyire a feszt, eddig többet kapott, bár akkor 1,9-2GHz környékén ment, teljesen feleslegesen. -
Találtgyerek
veterán
HP?
925mV-1850 MHz-et megpróbáltad tesztként?
-
bobalazs
nagyúr
Memória órajelet max benchmarkra érdemes húzni. Nagy szeretettel húzzák az emberek a vram sebességet, de legegyszerűbb elinditani egy játékot, alt tabolni, huzni a vramon és megnézni az fpst, kikapcsolt tuninggal sem lesz lassabb. Cserébe meg meg van vigyázva a videokaresz.
86 fokos hotspotnál ne emeld már a power limitet, vagy tekerd feljebb a ventit, de úgy meg lehet hogy túl hangos lesz. -
Dönc
tag
Ha már lejárt a gari a napokban a kártyáról, akkor én is piszkáltam kicsit

1800MHz@0,825mV, Ram +250MHz
-
Találtgyerek
veterán
Na ez már jobb, mint a gyári teljesítmény.
975mV-on lehet már powerlimit van. Vagy a powerlimit csúszkát told ki, de akkor magasabb lesz a fogyasztás, vagy próbáld meg a feszültséget lejjebb vinni.
Kísérletezni kell. Próbálj meg akkor egy 925mV-1850 MHz-et!
-
Dark KillerX
addikt
SP 4K Optimized
0,875mV ~ 1775Mhz + Vram +900Mhz
Az általad említett órajelen csökken a pont TimeSpy és SP alatt isEgyébként néztem AB alatt a GPU órajel grafikont inkább átlagban 1800Mhz környékén volt stabil , nagy ritkán ment fel 1900Mhz fölé
-
Találtgyerek
veterán
Így már jobb. Szerintem nyugodtan próbálj rá a 975mV-1900MHz-re. Előtte 0-ázd a HWInfo -t.
-
Találtgyerek
veterán
Az 1.025V meg nem mondható igazi alulfeszelésnek.
Próbálj meg egy 975mV-1900Mhz-et és futtasd le úgy a SP 4K Optimizedet! -
Találtgyerek
veterán
A HWinfoban látni kellene a videokártya értékeit, mert így semmit nem ér.
Amúgy elég bőven a GPU-Z is, csak húzd szét, hogy minden sort lássunk lefelé is és minden értéknél legyen kiírva a maximum. -
Találtgyerek
veterán
Attól, hogy a GPU-t újrapasztázták, attól még a memóriát nem biztos, hogy újra padozták.
Annak a hőmérsékletét tudod monitorozni? Ha jól emlékszem ezeknél a kártyáknál nincs erre lehetőség.
Próbáld meg légy szíves az 1950-es beállítást + 500 memóriával és írd meg az eredményt!
Hátha ott lesz a probléma.
Egyébként az a 100 pont, jóformán semmit nem jelent.
Hwinfo kép is jöhetne, ami a teszt alatt fut. -
Találtgyerek
veterán
Szia!
UV előtt megnézted, hogy mekkora órajelet tudott tartani terhelés alatt a kártya?
Az is lehet probléma, hogy a memória nem bírja a +1000-et és hibázik. Próbáld meg először csak egy +300-al és fokozatosan menj feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bluetooth hangszórók
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- Vicces képek
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FIFA gondolom nem annyira komoly GPU igényes.