- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
válasz
BRIKLY #17206 üzenetére
Kép hiba nálam is játszik (többek közt) YT alatt, szintén Giga kártya csak 3060 Ti. Rákérdeztem szakinál, hogy mi lehet a gond és jelezte, hogy néhány széria elég kétes minőségű memóriával volt szerelve, a Hynix chippel szerelt példányok az érintettek ebben.
3060 Ti-ról elég sok ilyen írás/videó van a neten, hogy cserés rajtuk a memória. A szaki nekem is pont a YT képhibái miatt kérdezte, hogy Hynix ramos e kártyám.
Nálam annyi a bonyodalom/könnyebbség, hogy még garis. Azért baj a gari, mert ilyen esetben csak a hibás modulokat cserélik rajta, de előbb-utóbb a többi is elpuszul, illetve az is amire cserélték lévén azonos típust tesznek rá. Egyelőre kivárok, hogy hogyan alakul a hiba, csak böngészés közben tapasztalom egyelőre.
3070 nem tudom mennyire lehet ebben érintett, annak nem jártam utána, de lehet érdemes lenne egy pár keresést megejteni, hátha nálad is ez a helyzet.
Egyébként az enyém játékok/tesztek alatt még semmi hibát nem mutat azon kívül, hogy a hőfokok növekedtek pár fokot új kora óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest