Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Astroboy
őstag
Dehogy adtam el, várok az 500k-s ajánlatra.
Az a max. 55 'C gyönyörű, lassan lehet én is fejlesztek, 50-60k-t megérne nekem a csend. Néha 1-2 óra játék után mikor leveszem a fülest magam sem értem, hogy mégis miképp képes a macskám aludni a gép tetején ilyen ventilátor-zajban...
Arról a 4070-esről várjuk a tesztet!
-
laychi
veterán
Szerintem egy szóval nem modtam azt, hogy én milyen jó vagy rossz döntést hoztam.
Eredetileg 2070 Supert szemeltem ki. Ha vissza olvasol a hozzászólásaim közt, akkor láthatod.Igen, 1080Ti-t vettem, de az nem azt jelenti, hogy marad is.
Ha úgy látom, hogy hosszútávon jobb választás egy RTX 2070 Super, vagy majd a 3000 széria valamelyik kártyája, akkor lehet itt még csere a közeljövőben. Relatív jó áron jutottam hozzá, ennyi a történet.
Azt, hogy a srácokkal összevetjük a kártyák teljesítményét és keletkezik pár off, az szerintem egyáltalán nem annyira negatív dolog, mint ahogyan te gondolod. Ha más is e két kártya közt gondolkozik, mert teljesítményben hasonlók, akkor talán segít a döntésében.
Azt sérelmezem csupán tőled, hogy az eddigiekben nem igen kapcsolódtál be a beszélgetésbe, most meg megjelensz és eligazítassz, elzavarsz a topikból,mert nekem nem 2070 vagy 2070 Super van installálva a rendszerebe.
Senkinek semmi problémát nem jelentett az, hogy én itt közzéteszek eredményeket, legalábbis eddig te vagy az egyedüli, aki ezt jelezte, mindezt lenéző/lekezelő hangnemben. -
F e Z o
veterán
Ha eladja a régi konfigját, nem kell 150k, hogy összedobjon egy b450-et egy 1700/2700-es procival, 16gb rammal.
(#3991) Laraxior : SLI-hez persze, hogy kevés. ekem is 860i tápom van, de egyrészt olcsón jutottam hozzá, másrészről szerettem volna monitorozni a fogyasztást a gépnek. Egyébként bőven kiszolgálta a 400W-ot fogyasztó konfigom a régi 600-as AURUM S is.
-
abéla
senior tag
hopszikácska, ha ez a tomshardware cikk csak részben is megállja a helyét, akkor azért ne légy ennyire türelmes(3060: 2021 winter
) --> goto 3070;
legfeljebb addig felpumpálod a többi cumót mellé
-
RazoR
veterán
Teljesen felesleges 1440p-n a procicserén gondolkodnod! Ha monitorozod a gépet játék közben láthatod, hogy kb malmozik a cpu! Sokáig én is 6700K-val toltam 3440x1440 100Hz-en és átlag 45-55%-on ment.
Teljesen feleslegesek ezek a túlárazott kártyák amúgy, 50 fok felett az összes droppl szépen lefele (mondom ezt FTW tulajként)!
-
M_o_g_y_i
őstag
Üdv!
2070S FTW3 Ultra+, jelen.
+-os tesztet én sem találtam, egy XC Ultrát cseréltem erre.
Egyelőre sok tapasztalat nincs vele, szép nagy darab, nem hangos (OC-BIOS esetén 1100-1200 RPM), mem. nálam +1000MHz-et tud, tehát effektív 16,5GHz. GPU stabilan +120MHz-et, ezen kézzel még lehet finomítani, de így volt a leggyorsabb.
~6900 Superposition a vége, ha ez bármit is számít valakinek.
Na jó volt már 7084 is.
Többnyire fix. 33%, azaz ~1000f/p mindhárom venti, ekkor k.ssol és mégsem fő meg.
Jah, TDP-limit overkill, 260W és még erre enged rárakni (elméleti) 30%-ot.
De ezt ugye nem tudhatja, GPU ~300W-ban limitál. De az áramkör tudja, nem hal be ennyitől sem, csak épp full fölösleges. Ha fontosabb a csend pár FPS-nél inkább érdemes 85%-ra állítani, akkor is kb. nominál 2070S fogyi/teljesítmény van, csak épp hűvösebben.
Ezt "szolíd" 80-90%-ra szoktam venni csak a békesség kedvéért, bár nincs baja ha bőven vannak etetve a lovak akkor sem. -
csaba951
veterán
Hm, nagyon úgy nézz ki, hogy igazad van!
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Z Trio Review
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio ReviewMinimális árkülönbség esetén mindenképpen a a Z a jobb vétel.
Nagyon furcsa nekem, hogy tök ugyanazt gyártják különböző memória chipekkel. Sokkal egyszerűbb lett volna a gyártás végén biosból lefojtani az X-es kártyákat.
-
abéla
senior tag
#1 Evga precision gyári progi oc scan+test(2x) (tehát lényegében 24/7):
gpu1845, vram15000, powertarget 100%, volt: + 0mV, ventik normális, nem porszívó üzemmódban.#2 manual picit több tune:
gpu1865, vram:15800, powerT:112%, volt:+0mV, ventik felhúzva
(kemény ~ 1% többlet)
Nyílván itt még lehetne bios-moddal powertargetet húzni, meg pórszívóként +10-20mVoltok mellett akár + 200-300mhz-eket(gpu/vram) adni és elérni a 6900-7000+ környékét.... ja, aztán meg jön a space invaders, zöldtetrissel
....
szóval ez nekem ennyi és így jó,
ha kevés lesz, jön a 3070 (4070?) -
abéla
senior tag
... mondjuk mostmán' kb mindegy, mert vettem egy Ultra+ -t Alzáról (ha már 560ti óta csak evga-m van
)
remélem 1 hónap múlva GDC és már csak a felét éri... szerk: RazoR, neked ment volna (az hogy kinek válaszolsz nem lehet szerk-ni?)
egyébként furi, hogy evga-król elég kevés testet látni (biztos nem promo-terítenek ... mondjuk nem is nagyon kell nekik, eddig minden evga karim szupi volt, nna ok 980ti iccipicit melegedett
)
-
RazoR
veterán
A gyártó mindegy kb szerintem, a lényeg a 3 venti hűtés. Én megdöbbentem az EGVA 1080Ti FTW3 (3 ventis ugye de csak 2 slotos a hűtés) után az Asus hűtésén mert 15 fokkal hűvösebb (75 vs,60) és sokkal-sokkal halkabb az Asus! Nyilván ez köszönhető a 2,75 slotos hűtésnek (nagyobb borda) és az új chipből eredő kevesebb fogyasztásnak.
-
tibaimp
nagyúr
Az általad felsorolt kártyákat és gyártókat annyira nem ismerem, de a boost órajel, mondhatni mind1, ugyanis a kártya a önmagát boost-olja. Például az én Giga-m alapból csak 1620MHz-t menne, de simán felnyomja magát 1920MHz-t is láttam már. Szerintem a hűtés nem mindegy, abból válassz egy jobbat, ami attól is függ, hogy milyen házat használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest