Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
pendre54 #4777 üzenetére
...és hogyha nem akarok 165-ig elmenni, csak mondjuk 100FPS? Akkor ezt hagyjam így, majd a monitor alkalmazkodik hozzá? Tök feleslegesen megy a VGA fullgázon
(#4779) ricsip: Úgyfest, hogy az nVidia lista nem teljes. Hálistennek, mert más boltoknál is azt olvastam hogy free/gsync. Csak pont a gyártó oldalát nem néztem meg
-
totig
tag
válasz
pendre54 #2263 üzenetére
Még mindig az van, hogy minden pontot egyesével kell megfelelő szintre lehúzni, vagy csak én nem vagyok/voltam tudatában, hogy van olyan lehetőség, hogy a jobbra található összes pontot az aktuálishoz igazítsa? Mert egyenként baromi macerás.
Emiatt én úgy csináltam az alulfeszelést, hogy nyomtam egy lockot a nekem tetsző feszültség értéknél, és csak akkor aktiváltam az adott profilt, amikor indítottam valamit. -
KRoy19
őstag
válasz
pendre54 #2156 üzenetére
Ha full hd-ban játszol akkor mindenképp érdemes bekapcsolni bizonyos játékokban. Élesít a képen és kvázi úgy néz ki a játék, mintha magasabb felbontáson futna, teljesítmény vesztés nélkül.
Az új coddal elég jól működik(0.60 és 0.15-re állítottam) viszont a Pubg-nál rohadt ronda lett a játék amikor bekapcsoltam, szóval ki kell próbálni játékonként, hogy hogy működik. -
Lord Myn
senior tag
válasz
pendre54 #1789 üzenetére
mit kellene tennem, hogy stabilan, folyamatosan 3.0-án működjön a kártya, vagy egyáltalán kell-e ezzel foglalkozni, meg úgy összességében mi a helyzet ezen a téren?
Állítsd át az nV CP-ben maximum performance-ra az energiagazdálkodási sémát és akkor mindig full órajelen, PCI-E 3.0 módban fog menni...
Komolyabban: nem kell ezzel foglalkozni; nekem H370-es lapom van és ott nemhogy 2.0-ra, hanem 1.1-re veszi vissza a PCI-E interfészt, ha idle-ban van a kártya.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
pendre54 #1009 üzenetére
Fasza! Akkor megoldódott, örülök.
szerk.: az érdekes az, hogy én mikor a 2070-et vettem, az egy amd vga-t váltott, nem hogy tiszta telepítés nem csináltam, még az amd driver-t is fenn hagytam a win10-en, és csak rá/mellé telepítettem az nv-t. Majd csak napokkal később szedtem le, sima uninstallal az amd driver-t, miután meggyőződtem róla, hogy az új vga OK-s. Érdekes dolgokat produkál a w10....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest