- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
A felbontás a videón 2560x1080p és ismétlem az enyém erősebb kártya. Átlagosan 15-20%-kal legalább.
Mint látható nálad 100% körül teker elejétől kezdve, nálam meg 75-90 % közt később megy fel bizonyos részeknél 100%-ra.
Részemről nem érdekes, mert 2560x1440p-n használom, szóval jó balanszban vannak. -
laychi
veterán
Ez már volt téma.
Nálad valami nincs rendben,hogy kezdettől szinte 100%-on teker a cpu.
Nálam, erősebb kártya van és szebben kihajtja, bár hagy benne valamennyit valóban.
Néhány fps az elmaradás a 8700k-hoz képest.
Van vagy 3-5 cím,ami így terheli a cpu-t.
A te kártyád alá bőven elég az a proci.
2080Ti-vel tesztelt game-k különböző cpu-kkal 1080p /1440p
CPU-k alapon(vagyis gondolom turbobboost ON), tuning hoz még. ÉS ugye ott van egy videóm, ahol 1080p-ben az 1080Ti-vel 100 FPS-t kapok, szóval az a 88 fps is kissé falsch ac originsnél 1080p-ben
Új AC valhalla jobban optimalizált , kevésbé terheli a cpu-t. -
laychi
veterán
-
laychi
veterán
Azt valószínűleg nem, de sok új drivernél jelentkeznek akadások.
Szerk.:
Még annó csináltam benchmarkot 8600K @5GHz, GTX 1080(non Ti) @2100MHz
Kb egy szint a te rendszereddel.
[AC Origins] -
laychi
veterán
Múltkor beszereztem a 8600K helyére egy 8700k-t, FHD benchmarkot futtattam Origins-ben, kemény 5 fps eltérés volt.
MIndkét proci 5 GHz-en ment.
Mindez 1080Ti mellett.
Túl is adtam a 8700K-n és maradt a 8600K.
Amúgy is WQHD-n tolom, ott meg nincs érezhető különbség.
Több múlik szvsz egy driveren,ami bug mentes.
Ezért is van még mindig a 445.87-es driver telepítve. -
őstag
őstag
Én sem olvastam sehol, hogy válogatnák. De korábbi tapasztalatok alapján a legjobban húzható példányok az eleve OC verziók közül kerültek ki. Akkor lehet, hogy ez a TDP limit miatt volt csak.
Akkora felára van 2070s -nél a Strixnek, hogy az már majdnem összeér a 2080s kínálat aljával. -
-
Csak találgatok, de szerintem azt a 2000MHz-es értéket nem tudja stabilan tartani, csak másodpercekre érheti el, majd visszaveszi az órajelet, és ez az ingadozás kihathat a teljesítményre.
Míg nálam viszont, ez az 1830 MHz-es érték atomstabil, akár két-három óra játék alatt is, vélhetően ezért hasonló értékű a benchmark nálam, alacsonyabb órajelen is. -
-
TechN7ne
nagyúr
Nem azt írja ,hogy 1 es bios OC mód azért is mennek a ventik ,2 es pedig a halk és normal...?
Ha másfél éven belül elfáradnak a ventik ,vagy hamarabb az annyira nem gond ,legfeljebb levásárolom majd az árát.
Most állnak a ventik és 40 fok felett jár böngészés közben [kép]
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Nagyon szalad a kártya és nagyon-nagyon halkan:
ITT ha jól olvasom ,2- re kell kapcsolnom hogy ne forogjanak a ventik ,jól értelmezem?
Órajellel is játszadozik ,vagy még mire jó ez a kapcsoló?(#4608) Laraxior
Nem húzok semmit ,MSI a.b. t hőfokok és kihasználtság kijelzésére használom épp ,mert tesztelem a kártyát.
Am nem is vagyok az a OC fan ,Z s lapomba is sima 9700 et raktam... -
TechN7ne
nagyúr
Persze... ,nem is merném kapcsolgatni bekapcsolt állapotban....
Még nem raktam újra a rendszert ,majd átkapcsolom es úgy fogom.
Nyomom a game t ,meg tesztelem ,annyira szépen pörög minden hogy nem is érezni hogy nincs rá telepítve driver ,csak beraktam a gépbe és kész.
Nagyon igényes cucc ,nem volt még ennyire jól megtervezett Gainward kártyám.Játékok alatt még 45 fok felett nem láttam ,nyomok majd tesztet is csak mondjátok mit szeretnétek.
-
TechN7ne
nagyúr
Észre sem vettem volna ,hogy van ott egy kis kapcsoló ,viszont most átkapcsoltam ,újra indítottam a gépet de ugyan úgy forog....
Am eddig a kártya nagyon-nagyon szuper ,eddig nagyon elégedett vagyok vele ,sok szenvedés után végre kaptam egy nagyon ütős/minőségi/mutatós/nem kispórolt vga t ,remélem nem is lesz vele gondom.
Jelenleg ez sem zavar ,hogy forog a venti vagy nem mert semmit nem hallani ,viszont ha tudtok segíteni ebben az ügyben megköszönném ,biztosan vlhogy ezt is meg lehet oldani. -
Bile Demon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!