Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Figyelj ez semmi más nem volt itt a barátunk részéről mint egy újabb lejáratási próbálkozás.
Nem érdekli őt sem a nyelvvizsga sem egyéb ilyen dolog. Az volt a cél, hogy lejárassuk Tirexit a "rajongói" között.A pixelcsöcsös beszólás is csak azért volt, hogy próbáljon idegesíteni. Holott mindenki tudja pl egy Skyrim esetében, hogy a férfi játékosok jóval több %-a csinál női karaktert mint férfit. (és ez a legtöbb RPG-re vagy MMO-ra igaz)
Nem kell hozzá messze menni. Fel kell menni a Nexus-ra és meg kell nézni a feltöltött képeket. A képek 80%-a női karaktert ábrázol és nem hinném, hogy azoknak a képeknek női tulajdonosaik lennének.
Továbbá ott vannak a női ruha tervezőik is stb stb stb lehetne ezt estig elemezni...Nem! Ez nem így van! Csak Tirexi megy női karakterrel mert arra veri.
Megnézném egy Tomb Raider-ben hogyan megy férfi karakterrel valaki is. Vagy lehet akkor nem is játszik vele.
A lényeg az egész szövegében az, hogy csak én vagyok a rossz, én nem tudok csak angolul, én csinálok csak női karaktert, stb stb stb... Látni kell a sorok mögé emberek. Ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Képregény topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S