- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Figyelj ez semmi más nem volt itt a barátunk részéről mint egy újabb lejáratási próbálkozás.
Nem érdekli őt sem a nyelvvizsga sem egyéb ilyen dolog. Az volt a cél, hogy lejárassuk Tirexit a "rajongói" között.A pixelcsöcsös beszólás is csak azért volt, hogy próbáljon idegesíteni. Holott mindenki tudja pl egy Skyrim esetében, hogy a férfi játékosok jóval több %-a csinál női karaktert mint férfit. (és ez a legtöbb RPG-re vagy MMO-ra igaz)
Nem kell hozzá messze menni. Fel kell menni a Nexus-ra és meg kell nézni a feltöltött képeket. A képek 80%-a női karaktert ábrázol és nem hinném, hogy azoknak a képeknek női tulajdonosaik lennének.
Továbbá ott vannak a női ruha tervezőik is stb stb stb lehetne ezt estig elemezni...Nem! Ez nem így van! Csak Tirexi megy női karakterrel mert arra veri.
Megnézném egy Tomb Raider-ben hogyan megy férfi karakterrel valaki is. Vagy lehet akkor nem is játszik vele.
A lényeg az egész szövegében az, hogy csak én vagyok a rossz, én nem tudok csak angolul, én csinálok csak női karaktert, stb stb stb... Látni kell a sorok mögé emberek. Ennyi az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest