- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
cyberkind #48009 üzenetére
GTA V-tel kapcsolatban a Single részről tudok csak nyilatkozni, mondhatjuk, hogy azért viszonylag sokat játszottam már vele, több küldit megcsináltam, bejártam az egész várost, de megmondom őszintén, hogy nem találkoztam olyan résszel, ahol komolyan lecsökkent volna a GPU használat, szinte mindvégig 95-99% között ment egy OC-zott 2500K-val, persze nem max. grafikán, hanem pár dolgot visszavéve.
A jelenleg feltelepített játékaim közül csak a Crysis 3-nál, illetve a Dying Light-nál találkoztam kissé problémás részekkel, de csak pár alkalommal. Utóbbiban elég sok órám benne van, így arról biztosabban ki tudom ezt jelenteni.
Azon a véleményen vagyok, hogy egy átlagosnak mondható "gamer" gépbe (pl. az enyémet nyugodtan vehetjük annak), manapság is elég egy újabb generációs i5. Mondom ezt úgy, hogy én is tervezgetem talán ebben az évben egy i7 beszerzését, de egyelőre számomra nem igazán érzem szükségét. A legfőbb oka az, hogy hosszabb távra tervezek (a jelenlegi alap konfigom is valamivel több, mint 5 éve megvan), és akkor már egy komolyabb i7-re gondoltam, hogy legalább ugyaneddig tudjon szolgálni, mint a 2500K-m.
Tehát egy szó, mint száz: van létjogosultsága az i7-nek játékok terén, ezt nem vitatom, de közel sem létszükséglet egy játékos konfigba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest