- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI #108379 üzenetére
Jaja.
Első (public) build az új Windowsból, biztos lesznek anomáliák, de annak idején nekem az ME és a Vistával se volt bajom, aktuális hardver volt alattuk, nem volt semmi gondom belőle. Ezért is voltam bátor és simán felmertem egyből tenni ezt is. Illetve már 2021 van, ez már nem olyan váltás, mint az ME -> XP volt, hogy új kernel is van.
A Vista meg 2006-ban még 5%-al valóban lassabb volt mindenhol az XP SP2-höz képest, minden benchmarkban, de az is eltűnt idővel, itt én semmit nem veszek észre most.
Szebb a UI, modern, szépek az animációk, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged