Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Milyen jól játszik ez a cheater....
[link] -
Puma K
nagyúr
válasz snecy20 #108396 üzenetére
Utoljára a 3-at játszottam úgy hogy mindenféle szir-szart megszereztem-felfedeztem stb-stb.
A Primal-ra csak ránéztem, de az 20 percnél tovább nem érdekelt.
A 4. részt leginkább benchmark-nak használtam és 60 percnél többet nem játszhattam vele. Az 5. részt megnéztem, de totál semmilyennek tűnt így hagytam is. A New Dawn-t meg sem néztem.Most itt a 6. amit megnéznék, de nem fűzök hozzá sok reményt
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
snecy20
nagyúr
Egy pár órányi játék után ki merem jelenteni, hogy a Farcry sorozat döbbenetes kreatív válságban van. A 6 nagyon műanyag futószalag termék lett, lényegében mintha az 5-nek lenne DLC-je.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #108386 üzenetére
Akinek van 3D nyomtatója és ideje az hasonlókat tud csinálni mint a hangulatkeltő és összelopkodott videókból nézettséget generálni ami alá visszatérnek vitatkozni az egyének...
Nem azt mondom hogy nem hihető, de szerintem az Intel ettől kifinomultabb kártyát dobna piacra. Főleg azok után, hogy hogyan néz ki egy RTX 3000 vagy egy RX 6000 szériás kártya gyári hűtője.
-
keIdor
titán
Khm...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti rumors: 450W TDP, 21Gbps memory … and new power connector?
Nagy szukseg lenne ra
...
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #108379 üzenetére
Jaja.
Első (public) build az új Windowsból, biztos lesznek anomáliák, de annak idején nekem az ME és a Vistával se volt bajom, aktuális hardver volt alattuk, nem volt semmi gondom belőle. Ezért is voltam bátor és simán felmertem egyből tenni ezt is. Illetve már 2021 van, ez már nem olyan váltás, mint az ME -> XP volt, hogy új kernel is van.
A Vista meg 2006-ban még 5%-al valóban lassabb volt mindenhol az XP SP2-höz képest, minden benchmarkban, de az is eltűnt idővel, itt én semmit nem veszek észre most.
Szebb a UI, modern, szépek az animációk, ennyi.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CJ4567
nagyúr
válasz Shkiz0 #108377 üzenetére
Már júniusban jelezve volt a probléma, Redditen volt jópár post erről, nem tudom, hogy miért pont egy nappal a hivatalos megjelenés után ismerik ezt el. Ráadásul nem csak az L3 cache késleltetése, hanem a sebessége is erőset zuhan W11 alatt.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nagyúr
válasz keIdor #108378 üzenetére
Érdekes, amúgy én se... ilyen performance alap benchekben, meg BF-ben ebből semmi se érződik.
CB-k, 3DMark is tök ugyanaz, mint W10.
De, ha javítják majd, akkor mégjobb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
proci985
MODERÁTOR
lol, ubisoft pontok lejarnak. neztem, hogy akkor lehet megint ra kene nezni, hogy storebol kuponnal mennyibol jonne ki az FC6, de igy felejtos.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
AMD Processors Lose 15% Gaming Performance with Windows 11, L3 Cache Latency Tripled
Thankfully, both issues can be fixed via software updates, and AMD is working with Microsoft to push fixes for both issues through Windows Update, in an update rollout scheduled within October 2021.
...
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #108372 üzenetére
Holnap kiderül, ismerőssel behúztuk, 7k/fő, ennyit ér.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Far Cry 6: 30+ GPUs [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #108368 üzenetére
Gamespot realisnak tunik. EGMnel pedig gyanus, hogy az a baj, hogy a Far Cry New Dawn es a Just Cause 2 kozott ket szek kozott a foldre esett. ami valamennyire a Just Cause 4nel is megtortent, hogy addig tweakeltek a lehetosegeket a jatekban, ameddig egyszeruen tul bonyolultta valt loadoutot valtani, es a gameplay pacingjenek rovasara ment.
en attol tartok tovabbmentek a new dawn iranyaba, ahol felig-meddig sikerult addig tweakelni a funt ameddig egyszeruen az egesz a (zsenialis) gunplay rovasara ment. az 5 is gyengebb volt a 4nel ilyen szempontbol.
egyelore kivarok, a reviewek nem hozzak fel a mikrotranzakciokat es a New Dawnnal azt mar tulzasbavittek. plusz tartok tole, hogy mestersegesen az ellenfeleknek immunitast adni nem megoldas arra, hogy a Far Cry 2-3-4ben egyszeruen a fegyverek siman eszkozok voltak, amiket az ember celtol fuggoen cserelgetett.
aztan meglatjuk mit szolnak az userek. ha a gun physics jo, a walking simulator resze jo, a cinizmus megmaradt es minden mast pedig lehet ignoralni, akkor beszerzem.
grafika meg igazabol az 5 szintjen amig interaktiv a dzsungel addig oke. meg kozben kijott egy Cyberpunk is, ami stiluson belul eleg magasra rakta a lecet.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Far Cry 6 értékelések: [link]
Elég vegyes...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Nekem sincs bajom vele, pedig jóideje használom preview.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Puma K
nagyúr
válasz ScomComputer #108360 üzenetére
Hogy gyűrődik a gumikesztyű
A képen látható dolgokat megnézegetve eléggé részletes minden.
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #108360 üzenetére
Miert van gumikesztyuben?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ScomComputer
veterán
Szerencsétlen karakter elég furán fogja a fegyvert néha....
-
ScomComputer
veterán
válasz CJ4567 #108354 üzenetére
Igen ez igaz,vannak hibák de nem rossz, viszont bizonyos IQ szint alatt nem ajánlott feltelepíteni.....nézz be a Win11 topikba elképesztő mi megy ott....1-2hsz.-t nem képesek visszaolvasni egyesek-meg a kettesek sem, minden tiszteletem "King Unique"-nak a türelméért, én már jó pár embert elküldtem volna a k.anyjába....
-
ÁdiBá
veterán
válasz CJ4567 #108354 üzenetére
Köszi, még próbálgatom... elég érdekesek a tapasztalataim.
Háztartásban csak az én gépemen van 1 monitor, többi gépen még mindig Windows 10.
Nem mertem még azokra rárakni, se munka laptopra.
Másik gépünkön van egy OLED 65'' 4K TV ami szintén multimédiaként van használva 120Hz mellett...
Azokat még nem mertem frissiteni itthon, mert ha a családnak elszál a windows, engem lelőnek.
Én vagyok a teszt alany, hogy milyen.
Külsőre amúgy nagyon tetszetős... de ez a nem csinálok semmit, megáll a windows azt csak a reset segit annyira nem jön be...
Pedig nincs OC a gépen.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Puma K
nagyúr
válasz Raymond #108349 üzenetére
Ó drága egyetlen anyám... mit indítottál el nálam ezzel az egy képpel
Wendy Carlos demonstrates her Moog Synthesizer in 1970
Electro-Glitch Pop in the 1960s: The Unreal Sounds & Story of Silver Apples
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Raymond #108349 üzenetére
Spinal Tap - "These go to eleven...."
"... it's very very special because if you can see yeah the numbers all go to 11..."
-
ÁdiBá
veterán
Próbáltátok már a Windows 11 - et ?
Én nyúzom egész kellemes az első benyomás vele kapcsolatban.ÁdiBá
-
Puma K
nagyúr
válasz ScomComputer #108343 üzenetére
Nah akkor lyukra futottam az ipsével
-
ScomComputer
veterán
Új beta MSI-AB : [link]
-
ScomComputer
veterán
válasz Puma K #108341 üzenetére
Ennek a csákónak kéretik fenntartással kezelni a videóit,régebben csinált egy "oc guide" videót és a leglényegesebb dolgokat hagyta ki,nagy clickbait cucc volt...
Ja és írtam neki,hogy olvassa már el mit ír a gyártó,mert azt is félre magyarázta,de nem válaszolt..[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
The W11 Vs W10 Results + Future Vids + AMD Vs NVIDIA Latency - videó
Windows 7-ről fogalmam sincs mikor váltottam 10-re de az tuti, hogy úgy mint a 10-nek úgy a 11-nek is hagyok pár évet amíg helyrekalapálják...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz -=RelakS=- #108337 üzenetére
A natív Android alkalmazások támogatása még nincs benne a W11-ben, az majd soonTM.
No Sana No Life
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #108331 üzenetére
Tényleg Keldor megnézhetnénk pár játékot amikben van beépített benchmark, hogy FPS-ben 2560x1440-ben azonos grafikai beállítások mellett mit dobnak a szettjeink.
Pontok alapján nem kérdés, hogy elpitsázza a te géped az enyémet, de FPS-ben mekkora különbséget dobálnak?
Jó megint tudom hogy a 3080 vs 3070 Ti nem egy dimenzió (ez már nem a GTX 1000 széria avagy 1070 Ti vs 1080), de azért mégis na
[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
válasz ScomComputer #108313 üzenetére
ScomComputer: priviben el tudnád nekem küldeni a trükköt, hogy játszottad HL Alyx-ot desktopon ? Havernak kellene...
-
proci985
MODERÁTOR
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #108331 üzenetére
Most hogy ezt mondod... az alaplap ReBAR-osítása előtt bármiféle a mostanihoz hasonló finomhangolás nélkül 13k felett kaptam Superposi-ban.
Most ha vért izzadok és kifacsarom a szettet akkor érek el nagy nehezen 13ezer pont közelébe... ha haza értem ki is kapcsolom a pitsába és méricskélek egy karikát úgy is
-
keIdor
titán
válasz Raymond #108330 üzenetére
Szerintem az csak annyi, hogy nem validálta.
Nekem amúgy a ReBAR gyanús, szerintem ennél az öreg kódnál lehet tiltani kéne és megoldódna a probléma, majd egyszer ránézek ha bejönnek a 0 fokok.A másik, lehet valamelyik subtimingom sok lesz ilyen 200 fps-ek felett, lehet a memóriát is visszaveszem XMP-re, ilyenekkel majd próbálkozom ha jön a hideg. Hátha megcsíphető a 37000.
Meg be kéne szerezni a standalone 3DMark-ot, mert a Steam futása a háttérben is bekavarhat. Vagy letiltani az overlay-t. Sok mindent ki kéne próbálni.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Raymond #108326 üzenetére
Én csak ezt néztem eddig: [link]
Ezzel a beállítással +5000 pont hiányzik, valamiért.Különben rápróbálnék az össz. 37000-re is. CPU még menne feljebb, allcore 4900-4925 benne van szerintem.
Nézd meg pl. az én eredményem, monosz-ét meg Szinyák-ét. Valamiért utóbbi sokkal többet kap.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
-
snecy20
nagyúr
Van valami olyan új feature, ami miatt a Win11-re váltás életbevágó?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #108317 üzenetére
meg, de visszarak a lezaras ele nemi extra gearrel. a jatek eleg explicit azzal kapcsolatban, hogy ez itt a vege. a lezarasok tobb, mint fele mellekkuldetesektol is fuggoen elerheto csak.
egyebkent erdemes vegignezni az osszes endinget, mindegyik nagyon jo. Blood and Wine szintu totalis happy endre pedig ne szamits, olyat nem tud .
egyebkent nagyon elso vegigjatszaskor semminek nem kell utananezni, menj a fejed utan. minmaxolni lehet, de felesleges.
mellekkuldetesek egy resze csak bizonyos story progression es ido utan jon elo.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #108315 üzenetére
Mellékküldetéseket a főszál után is meg lehet csinálni?
A W3-ba lehetett. Kb. tudom mi lesz a végén meg mit lehet választani, mert régen utána néztem, hogy mi a vége, szóval az megvan.
Gondolom ha végzek a főszállal, akkor vége.Puma K:
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #108314 üzenetére
szerintem jobb, mint a witcher 3. kompaktabb a fo sztorija, a nagyobb vargabetuket itt szamuztek mellekkuldetesekbe. plusz a bugok joresze is egy az egyben a witcher3 oroksege .
egyebkent ido kell neki, epitkezik es a legszebb pillanatai valahol a jatek felenel kezdodnek, te meg kb a negyedenel lehetsz . a karakterek, a dialogusok es a sztorinak ido kell, de azt majd ugyis latod.
btw, van dedikalt photo mode, az jobb screenshotolni .
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz proci985 #108304 üzenetére
Na most húzott be a Cyberpunk, elkezdtem (folytattam), ezzel az 1.31-el már teljesen játszható. Nem zavaró, egy-két minor buggal találkoztam csak.
De érzem, hogy a Witcher 3 féleképpen kezd behúzni ez is, mégha annyira jó azért nincs. Szerintem. Karakterek kidolgozása fantasztikus. Nagyon részletes, nagyon jó az arcmimika is.Talán csak a The Last of Us 2 ugorja meg. Meg az Uncharted 4/LL.
Azért ebben a játékban is vannak ám jelenetek. Meredith még ollózott is V-vel, zseniális. Az animációk nagyon jók.
Szexről szóló feliratokból sincs hiány, meg láttam sexshop is van.
Maga a játék már tavaly tetszett, csak nagyon bugos volt konzolon, GTX-1080Ti-vel se akartam erőltetni, most szedtem elő újra. Szerintem egyáltalán nem olyan vállalhatatlan már, mint amennyire mondják. A belváros nálam tele van NPC-vel, nekem élőnek hat az is.
Persze nem lehet mindenkivel beszélni, de azt máshol se lehet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Far Cry 6 - PC Ray Tracing Benchmarks: [link]
-
kevike576
senior tag
Kíváncsi leszek, hányan lesznek öngyilkosok, mire visszajön az FB... minden perc plusz kockázat...
-
keIdor
titán
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
Facebook és Instagram OFF. Már jobb hely lett a világ, még ha csak ideiglenesen is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #108303 üzenetére
inkabb hazi gany-takolas topik lesz az
mondtam volna hogy dehat kompatibilis a socket, aztan neztem, hogy valakinek sikerult kitorni a labait. egyebkent nemi m3 / m4 + alatettel szerintem fel lehetne fogatni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #108301 üzenetére
egyebkent ez mukodik egy ideig ha kelloen hideg a viz, csak a paraval kell vigyazni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest