- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ScomComputer #105450 üzenetére
Nálam annó a Yakuza 0 hozta ki az instabil memóriabeállítást, amire először azt hittem, hogy a játék bugos, inkább nem játszottam a játékkal
Majd hónapokkal később olcsón megvettem az AC Originst, nagyon jó volt, de ugyan úgy fél óránként összeomlott, mondom na ez már nem igaz... Kiderült, hogy amire azt hittem, hogy stabil, mert nem volt gond, 2 perc után hibázott TM5 alatt.
Azóta minden tuningbeállítást tesztelek, akár GPU, akár CPU, akár memória.
Pedig a Yakuza 0 nem is valami gépigényes játék, mégis pont az hozta ki...
Memória OC: Hynix CJR-t nem sokan nyomtak 3800MHz-ig el, szóval ott szépet összeszenvedtem, főleg úgy, hogy az alaplapom nem törli magától a CMOS-t, nekem kell jumperelni... De összejött, most elég szépen megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest