Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #105398 üzenetére
Az a vicc, hogy az alza korrekt áron adja a dolgokat, ha egyáltalán nyílik egy kis esély a megvásárlásra. Lásd tavaly év végén a 230k-s 3070-ek és 325-360k-s 3080-ak. Csak most valószínűleg el sem jutunk addig, hogy élesben kikerüljenek a 3080Ti-k a webshop-ba.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #105395 üzenetére
A bányászokat nem fogja érdekelni, a gamert igen, csak ez az 1 millió miatt sokaknál kiesik a képből. Majd ha (egyszer) fele ennyi lesz, akkor a gamer az vinni fogja.
Akiknek mindegy az ár, csak a legerősebb legyen, azok már 3090-et vettek rég.
Szóval egyelőre ennek a kártyának pont ezért nulla értelme van.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
Úristen, az milyen már, hogy a 3080 Ti azért nem fog érdekelni 'szinte' senkit, mert nem visszabányászható az ára a hashrate limit miatt? Há' itt tartunk?
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #105392 üzenetére
Biztos lesz rá érdeklődő, hiszen egy bitang cucc, de az idő már eljár felette. Aprón nézz körül, én sem vágom fejből az árakat. Én 60-65-re tippelek. Aztán lehet felette is elmegy. Próba ;)
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #105392 üzenetére
Legutóbb egy ilyet simán el tudtam adni: [link] szóval vannak még, akik keresik ezeket a 4 magosokat.
Hát, hogy mennyiért... szerintem 6 számjegyű összeg alatt valahol. 70-80k-t még ér az, amit írtál.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #105384 üzenetére
Ajjaj, ez eléggé derekas beszólás. Nem csodálom, de ezek után kiváncsi leszek, hogy visszajön e. Ok, ha valakinél elgurul a gyógyszer, akkor menjen ki a friss levegőre. Köszi az infót
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #105389 üzenetére
Comet topikot olvasom, a többit nem, nekem nem maradt meg a neve. De az 5300-as hsz rémlik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
válasz keIdor #105387 üzenetére
Nem nagyon volt más a többi még megvan...de elég gáz ez az ember, már láttam hogy a kompakt víz topikba is dobálta be a képeit...bár nem oda való...aztán a cometba is betévedt oda hányta be az 5300mhz képeit ,hogy milyen hűvös ez a 10900k meg aki azt mondja melegszik az hülye....no én írtam neki,hogy legyen szíves olyan képet betenni ahol fut a cinebench és a hwinfo is...no akkor kiderült, hogy allcore csak 4700-n ment a proci és ezért nem forrt fel..Meg neki minden auton volt a biosban,így ugye idle-ben awin10 fel fel dobálja a max boostot 5.3-ra magonként váltakozva, és a hwinfo max. frekinél ezt látni, de load-ban.. Utána én el is engedtem a palit,öreg vagyok már magyarázni a dógokat...de mások megtalálták..
-
keIdor
titán
Something has to change, this can’t continue: [link]
JayzTwoCents¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
De kár, hogy erről lemaradtam.
Megvan az egész screenshoton?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PeTeR_33
tag
Én azt mondom neked,nektek,hogy kellene engedni ezt a fajta tűzi játékot is egy pontig.
Könyörgöm.Mindenki minden hülye gyerek néven van ide regisztrálva.Felnőtt emberek gyerekes pulya nevekkel.
Ha komolyságot várunk akkor eleve ott kellene kezdeni,hogy teljes névvel regisztrálás.
A hszben amit másoltál 2 fantázia név személyeskedett egymással.
Én élvezném ha engednék ezt egy pontig.Mert a vs-hez ez is hozzá tartozik.
Nekünk pedig lenne mint nevetni[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
stratova
veterán
Hát ezt a jó embert meg ki/mi bántotta? Értem én, hogy nem mai gyerek, de cifrábban beszél mint a pár szinttel alattunk bulizó 20-as albérlők.
-
ScomComputer
veterán
válasz snecy20 #105383 üzenetére
Jah,most hogy "megjelent" nv kártyát vegyek totyikba is megjenetek a másodregek,mint anno...
De van már újabb asshole is az amd vs. intelbe... [link]
/ha törölnék: [kép] /
Én tudom miért van ez,mert ahogy jön a meleg úgy élednek fel mint a döglegyek,és lepik el a PH-t...[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Na látom a 3080Ti rajtja is egy csőd lett / lesz, ami a megvásárolhatóságot illeti.
-
Habugi
addikt
válasz ScomComputer #105375 üzenetére
Ezt most tényleg megkérdezted?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #105378 üzenetére
Ilyen közelségben jó kis földrengést is okozna szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Én is igen becarnék ha így látnám....de jól meg csinálva a videnyó...tetszik..
-
-=RelakS=-
veterán
Hogyne. A Hold úgy gondolta, hogy felcsap Nemzetközi Űrállomásnak
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
keIdor
titán
Amennyiben a Föld és a Hold majdnem ütközött, akkor igen.
Ebben az esetben viszont többet nem látnánk az égitestet, mert így ki is sodródna a Föld pályájáról..¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Szerintetek ez a felvétel valós ?
[link]
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #105373 üzenetére
Elobb utobb az aruk is elkezd majd beesni, csak a kaparok tartottak magasan az arat eleg jo ideje, de ahogy latom 1 kartyaval olyan napi $10 korul lehet keresni, azert ez mar elegge visszataszito tud lenni uj kaparoknak, hiaba az MSRPx3 azt az arat mar nem hozza vissza egyhamar a tularazott VGA.
...
-
-
gV
őstag
válasz proci985 #105362 üzenetére
ott sem volt ekkora, ~1.7 inkább, a 780 Ti és 580 között volt 2x csak ott nagyon elvolt tolva a nagy és minden CUDA magot használó Kepler megjelenése. amúgy nagyon meglátszik, hogy ott volt rendesen fejlesztve a arch. és mellé valós csíkszélesség váltás. Maxwellnél a 28nm maradt, Pascal nem volt igazán előrelépés elődhöz képest aztán a Turing igen, de a 12nm amit használ az kb marketing miatt nem 16nm (tr/mm2-ben egyenlő). az Ampere meg szív a samu 8nm-el.
-
-
-
keIdor
titán
Megnézve pár YouTube videót az RTX-3080Ti-ről, örülök, hogy nem vártam erre.
Azzal, hogy az xx80-ra rárakták a nagy GPU-t, úgy lett az nV "legértelmetlenebb" Ti kártyája az idei.
Ez a +8-10% ez semmi. Teljesen mindegy, hogy 70 fps helyett van 77, vagy 100 helyett 110. Észre sem veszed.
Cserébe +50W és +500€. (papíron)
A 780 és 780Ti volt utoljára ilyen, de ott ettől nagyobb különbség rémlik, legalább 20% körül volt. (?)
Azt hittem a sávszélesség is jobban megdobja.
A 3080 árnyékában ennek a kártyának semmi értelme.Steve, Jay meg Paul is oda-oda szúrnak sokszor szóban.
Persze az nVidiát kb. ennyire érdekli mások véleménye jelenleg: [link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz proci985 #105362 üzenetére
Az 5700XT-nek a 6700XT az utódja.
Ugyanúgy csinálhattak volna 80CU RDNA1-et, volt is ES példány, csak gondolom fogyasztás, magméret, akármi miatt nem adták ki.snecy20: Mert nem is csúcs. 40CU akkor is tier 2 volt, csak a tier 1-et kaszálták. De erre az ára, a 40CU és a 700-as szám is utal.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz keIdor #105361 üzenetére
Van klíma, konstans hőfokot tartok a házban szóval nem hiszem hogy innen fúj a szél.
Már csak azért sem, mert a STRIX meg gyönyörűen tartja a 74-et mióta megkapta az új padokat. Pedig az nem is open air van hanem házba.
Szóval sajna nem, inkább az van hogy kutyaszar padokat használ mindenki, hogy több legyen a nyereség.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #105355 üzenetére
980 es 1080 kozott is majdnem akkora volt a kulonbseg. utolso ket szerianal volt NVnel csak kisebb lepes elore.
AMD is mekkorat ugrott az 5700X es a 6900XT kozott. mondjuk utobbi kellett is, par jatekban a 6900XT a 295x2ot valtotta hazon belul.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Na visszaszívom a korábbi kijelentésem, hogy EVGA talán minőségi padot használ.
Sajna itt is elkezdett elmászni a memória hőfoka az egyik kártya esetén. (96C) a másik még úgy ahogy tartja magát, bár az is elkezdett már fentebb kúszni (a kezdeti 88-ról most 90-92C) de ez még annyira nem vészes. Egy srácnak amúgy is kell 30 csomag Gelid pad, hoztam mellé magamnak is, ahogy megjön megkapják az EVGA-k is az Asus után.
Képeket majd rakok ide és 3080-topicba is, így akkor már a piacon lévő típusok 85%-át kb lefedtük a képekkel. (legalábbis a felkapott márkákra értve.)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #105356 üzenetére
Nem, az egy 5900X volt csak volt rajta 192MB cache.
L3 ha jól értem, én sem néztem utána, csak a bemutatókat néztem meg tegnap délután.
Az csak egy prototípus volt, vizsgálják, hogy egyáltalán azt kiadják-e consumer vonalon.
Ahol biztosan lesz, az a Milan és Genoa. Azaz szerver: Epyc.Nagyon drága ám a technológia és csak oda éri meg.
A Rembrandt lesz Zen 3+, az a Cezanne utódja.
Cezanne az, ami nekem volt a notiban, meg most jönnek 5600G és 5700G néven. Jó kis procik. Fele az L3, mint a Vermeer esetén, nem nagyon venni észre, azt leszámítva ugyanaz a kettő. Asszem…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #105355 üzenetére
Jah valami van, hogy csak APU-k lesznek ezzel az uj cache izevel.
Most picit levagyok maradva, csak atfutottam a Gurun egy cikket, de nem egeszen ertem mizu.Most akkor az amit Lisa mutogatott CPU ami ev vegen megy tomeggyartasba es Zen3 alapu az csak APU verzio lesz?
Avagy a mostani Zen3 az utso AM4 cpu?Vagy lesz Zen3 uj cacheel es lesz Zen3+ ami csak APU?
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #105353 üzenetére
Next gen elvileg brutalis lesz.
Olyan ugrasrol beszelnek mint anno a Pascal volt.
Nah az kell nekem, csak nem 500WattonZen3+ sem biztos, hogy felejtos azzal a 3D stack cache izevel, allitolag 15% IPC-t hoz egymagaban a Zen3 magra epulve, bar a mostani Zen3 is eleg mindenre, csak hat nah
...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #105348 üzenetére
Marad… ezt a típust akartam és nem is akarok cserélgetni +10%-okért. Nekem “kész” a PC-m.
Ada/RDNA3 és Zen 4-ig nem bántom.Itt adom is tovább a fórumon ha tudok szerezni vételáron, de csak annak, akivel jóban vagyok meg aki 100%, hogy gamer.
Osztrákban lehet rendelni nV-től, magyarba nem.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PitLee
őstag
válasz Devid_81 #105349 üzenetére
Lehet nem annyira Kínával van a gond, hanem a vele szomszédos országgal, Indiával.
https://news.google.com/covid19/map -
PitLee
őstag
Nem gond ha akadozik a szállítás, mert akkor ráérünk elmenni a szobor avatásra . . .
https://index.hu/belfold/2021/05/31/bitcoin-szobor-graphisoft-park-gergely-gilly-gyorfi/ -
Devid_81
félisten
válasz AsakuraDave #105343 üzenetére
Nekik van a vilag legf@szabb vaccinejuk a toluk kiszabadult sz@rjukra es megis itt tartanak, hogy sokadik hullam van?
Remelem vegre latja a vilag, hogy erdemes azokat a gyarakat otthon is felhuzni es Kinaval meg nem kell tobbet uzletelni....
-
snecy20
nagyúr
-
keIdor
titán
Holnap azért nézegetem majd az nvidia.com-ot, hátha be tudok húzni egy 3070Ti vagy 3080Ti FE-t. Esély kb. 0.01%, ahogy tavaly is, de hát sose lehet tudni…
Eurojackpotra lehet nagyobb az esély lassan…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PeTeR_33
tag
válasz AsakuraDave #105343 üzenetére
Tessék?
A propaganda azt nyomatja,hogy Kína már rég elfelejtette a Covidot.
Meglepsz azzal amit írsz.
Az ember már azt sem tudjon mit higyjen., GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
AsakuraDave
őstag
válasz PeTeR_33 #105342 üzenetére
Át dobhatom a hivatalos levelet amit melóba kaptam logisztikai irodáktól Kínába durvul a COVID és leáll egy kis időre a tengeri, légi szállítmányozás sajnos. Így ha pár héttel ez elött kerültek feladásra akkor azokból lesz készlet, de most egy ideig tuti nem nagyon jön semmi Kínából.
Hát már az akkori árakon húzták a szájukat az emberek, nem mintha akkor több embernek lenne mivel alig volt pár darab nekem Aqua-ba megjelenés napján mondta a srác, hogy én vagyok a 2. ember akinek 3080-at ad ki de kb ennyi is volt ott. Most 1milla alatt nem hiszem, hogy kikerül bárhova is 3080Ti, arra meg melyik gamer fog nyugodt szívvel rányomni, főleg hogy ezeken elvileg majd bányászni se fog igazán tudni(talán fele hashrate mint sima 3080), hogy ledolgozza a "felárat".
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
PeTeR_33
tag
válasz AsakuraDave #105340 üzenetére
Ezt a mesét ismerem már,hogy nincs nem is lesz.
Kínában lerohadt az összes hajó.Senki se ki se be.
Ugyanez ment a 3070-eknél is.
Nincs egy nagykernél sem.Aztán megjelnés napján igaz fél óráig csak az nem vásárolt aki nem akart....Ipon,Aqua,Foramax,Alza
Jó dolgomban azt sem tudtam honnan rendeljem.A 3080Ti és a 3070Ti sem nép kártya lesz.
Az ára ez által elriasztó.
Bányász legyen a talpán aki bevállalja míg az LHR-re nincs valami törés.
Én nem félek attól,hogy nem lesz elérhető., GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
keIdor
titán
De szép build [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz ScomComputer #105335 üzenetére
Egyelőre nem biztatott egyik nagyker sem. Szerintem a héten ha lesz is akkor minimális darabszám gondolom bőséges felárral.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
keIdor
titán
Jogos kritikák és észrevételek az nVidiával kapcsolatban. Én is így látom… [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PeTeR_33
tag
válasz ScomComputer #105335 üzenetére
A nyakam rátetettem volna h az első leszel aki bákóstól.😁
Elviszik 500ba a 3070et.
Ha 650-700ba lesz 3070ti jó vagyok
Az áfa visszajön zsebbe.
A pénz nem probléma.
Nem lesz itt probléma.Ha lesz kártya én levadászom.
Csak azt mondja meg valaki melyik nap hány órától.
Az lett volna a kemény ha Shki0 a Days Gon ban bányász🤣🤣🤣🤣
[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
ScomComputer
veterán
válasz PeTeR_33 #105333 üzenetére
Neked nem gond akármennyi is lesz...visszakeressem a képet ?
Majd jön Shkiz0 és megmondja mennyi lesz az annyi...
Ja amúgy tudtad,hogy Shkiz0,benne van a Days Gone-ban ,Mike táborában melózik...Tegnap este elküldött egy repülőgép roncshoz gyógyszerekért...[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz PeTeR_33 #105333 üzenetére
Eleg sok fegyverrel kell majd durrogtass, hogy sikerrel jarj.
Kb a fel gamer vilag akinek nem jutott ertelmes aron VGA most ujra probalja majd+osszes scalper+osszes banyasz akik bevasarolnak, mert most olcson lesz nekik kaparo gep, abban az esetben ha meg feltorik a vedelmet (hamarosan) akkor meg orom bodotta'Allits ra mindent Distilltol a Nasa osszes szervereig, sok sikert
...
-
PeTeR_33
tag
Tudna valaki informálni,hogy a hazai webshopok melyik nap hány órától kezdik a 3070Ti t 3080Ti t árulni.
Ledurrantanék egyet., GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
keIdor
titán
cyberkind, itt a te bajod forrása
jó sok lett a gémer¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
snecy20
nagyúr
válasz Lacielvtárs #105323 üzenetére
SIma ügy, végülis játszi könnyedséggel megkereshető az ára.....
(Ez olyan másfél havi közmunka, hogy legyen egy kis mércénk. )[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #105324 üzenetére
,meg mást is de az még most titok...
Meg egy 5900X-et?
[ Szerkesztve ]
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz AsakuraDave #105308 üzenetére
őőő... Hát ez a Doom Eternalos rész nem nézett ki valami elképesztően... Túl jó lett az alapanyag
Na, majd élőben kíváncsi leszek, csak jöjjön le a frissítésItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
- Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4G videokártya (GV-N105TD5-4GD): 79.880,- 3 év gar AKCIÓS raktáron 1 db
Soha büdös életbe nem került ennyibe 5 év alatt, de asszongya' akciós.
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
én ezért nem vettem meg eddig DE-t, tudtam, hogy megkapja és addig legalább lement az ára
-
AsakuraDave
őstag
válasz Devid_81 #105314 üzenetére
"Jelenlegi helyzet"
Nálam egyszerre volt ref 6800XT és TUF 3080 a kettő között 40.000Ft volt a különbség, ami már csak egy AIB 6800XT extra költsége majdnem ergo 2 hasonló AIB kártyát egy áron lehetett "kapni". 2hétig teszteltem őket és a 3080 maradt, erre rá tett hogy iszonyat CW-s volt a ref RDNA2 kártya de 40,000 -ért a halkabb, hűvősebb jobb 4K és RT teljesítmény miatt így is úgy is ez maradt volna a döntésem. (bár nagyon tetszett a ref modell kinézete, szexi kis kártya lett )Most 500-700k között kapsz 6800XT-t, 3080-at akár 700k-ért elcsiphetsz aprón valszeg bányászt aki kiakar épp szállni. Itt most mérlegeled, hogy ha te is bányászol valszeg vissza hozza az árrést és cserébe még egy picit jobb 4K, RT kártyát is kapsz ha játszanál. De persze jah ha 500-ért kapok egy top end AIB 6800XT-t akkor valszeg inkább azt mint 700-750-ért bányász 3080-at de leginkább egyiket se me nincs ennyi lóvém kártyára
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #105312 üzenetére
A bányásznak az számít, hogy egy 3070 kb. ugyannyit hessöl, mint egy 6900XT... nem is véletlen, hogy árban a 3090 és a 6900XT között félelmetesen kinyílt az olló, hiába a közel azonos gaming teljesítmény. Az aktuális nV generáció jobb bányászatra mint az AMD-é, szerintem jelenleg mindössze ez áll az árkülönbségek hátterében.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #105313 üzenetére
Sorry a dupláért de csak most néztem meg az AMD-s videót, a kis kopi megkönnyezi akárhányszor ki kell, hogy mondja, hogy "our competitor's products". Nem értem ezt a lépést, nekem ez csak tovább viszi az összeesküvés elméletem, hogy ez a 2 cég nagyon jó barát és lebeszélik, megosztják a piacot jó előre minden hardver megjelenéskor.
nV most tolta, hogy új RT és DLSS supportokat kap egy pár játék köztük olyan ami azért elég nagy szó szerintem RDR2, Doom Eternal(azért RT-vel nagy darálások közepette a sok csili vili visszaverődésre kiváncsi leszek csak már 20.jára fogom kipörgetni ) meg valami japán horror amibe azért az RT árnyék meg reflekciók sokat dobhatnak bár lehet maga a játék egy ratyiság lesz de ezekből mit kap az AMD júzer? Sajnos nagyon semmit, az AMD meg hát itt van a DLSS verő technologia de tudjátok mit? Megkapja az nV is nyugodtan használja Most vagy nagyon ratyi még és alig van 1-2 játék főleg AMD szponzor cím mint ez a csodálatos Godfall(nem tudom, tolta ezt valaki egyáltalán, adtak el belőle?) vagy kapnak jó lét az nV-től. Szimpla mi vagyunk a Good Guy akkor se értem ezzel mit nyernek én is az RT/DLSS kombó miatt fanyalodtam 6800XT helyett 3080-ra pl.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Devid_81
félisten
válasz AsakuraDave #105313 üzenetére
Mindenki az RT teljesitmenybe kapaszkodik es probalja magat meggyozni, hogy amiatt megerte
No offense just saying'Jelenlegi helyzetben csak a konzol, vagy meglevo vasra kell egy napi aldas, hogy mukodjon tovabb gond nelkul kovetkezo generacioig, mert kb addigra allhat helyre a rend
...
-
AsakuraDave
őstag
válasz Devid_81 #105310 üzenetére
A legszebb, hogy mostmár annyi G6X memó van hogy mindenre azt tesznek azt a 3080-nál az volt, hogy há alig tudták azt a 10 gigányit is összelapátolni
Az RDNA2 árak is az egekbe vannak, azok is teljesen el vannak szállva simán 2-3x árakon mennek. Csak az nV azért megy még drágábban mert jobb hashratet tud.
Jelenlegi árakon egyiket se venném de azt az időszakot nézzük mikor én jutottam hozzá és az én elvárásaim (4K, RT-vel legyen játszható hisz az AMD is hirdeti, hogy ők is tudnak RT-t) akkor nekem a 3080 a legtökéletesebb kártya, persze nem dobnék el egy 3090-et se ha hozzám vágnák
Tök jó, hogy jön a super res de ha mindenhol elérhető minden hardveren miért váltanám le az nV kártyámat amin még DLSS is van meg alapból jobb RT teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
NVIDIA announces GeForce RTX 3080 Ti at 1199 USD and RTX 3070 Ti at 599 USD
$1200 lett a Ti megis?
Dehat a Turingbol sem adtak el sokat az ara miatt, akkor ebbol sem fognak
Hold my beerJah most ez az uj gaming flagship, csak bejott az elso tipp, hogy lesz itt Ti no matter what
Szerk: RT ide vagy oda ha msrp-t nezunk az AMD meg mindig sokkal jobb vetel ettol a fel kilowattos izetol is
Szerkszerk, az mekkora vicc, hogy a 3070@220W a 3070Ti meg 290W a szutyok vram miatt.
Nem is ertem miert kellett ezt a GDDR6X-et eroltetni egyaltalan
HBM2/e kellett volna ide, de akkor a regi jo NV hagyomany ment volna a levesbe, miszerint mindig kell az uj egzotikus vram az uj kartyakra[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Ha felmenne a régiek értéke, én is beállok scalpernek, minert szívesen skalpolok, not gonna lie.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AsakuraDave
őstag
[link] Nah néztétek ezt a csodás bemutatót?
Doom Eternal RT+DLSS supportnak örülök vagyis örülnék ha nem toltam volna rongyosra anno így nehéz lesz újra elővenni :/ Ha a bemutató vkideó DLSS nélkül ment 4K-ba az viszont szép mert elég játszható FPS-eket látni.
Ettől független bányászokkal 1:1-be szívesen cserélem a kis minden limit mentes FTW3-amat egy Ti verzióraThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #105306 üzenetére
A játéknak kell támogatnia. Szóval nem fog menni mindenen csak ott, ahol beleteszik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Elvileg jön a DLSS a Red Dead 2-be, ami remek hír.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Még jó is lehet ez az FSR, elvileg nyílt, könnyen implementálható mindenbe, DLSS kinyírása a cél és elvileg gyártótól független bármin megy.
Helyes, van konkurencia végre. Tiszta 2000-es évek filling.
Sajnos minden drágább pont egy nullával forintban.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Erdei88 #105230 üzenetére
Ezért kell újrapadozni. Mennyivel szebben mutat az a 7x°C, az biztos, hogy én sokkal nyugodtabban aludnék ilyen hőmérsékleten láttán, ha csinálnám.
Ez teljesen korrekt és a szemnek is megszokott értékek.
Lehet, hogy benne van a specben a 105-110°C, de az biztos, hogy én sajnálnám ennyin kínozni ezeket a memóriákat, közvetlen a határérték alatt.A várható élettartam azért drasztikusan magasabb lesz ám ezeknél a kártyáknál, ahol még időben megcsinálják az újrapadozást. Nem mindegyik bányász fogja ám megcsinálni, valamelyik úgy lesz vele, hogy úgyse nála szarik be...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest