Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz keIdor #105499 üzenetére
Ugy nez ki a support line az ETH-nek most olyan 2400 korul van, az ala beesik akkor majd meglatszik mennyi lesz az uj support line. Arra eleg volt a dolog hogy az aktualis raktarkeszlet a kartyakbol igy nez ki:
3090 - 13x
3080 - 16x
3070 - 24x
3060 - 15xForras: [link]
Emlekeztetoul, innen indultunk ket hete (16 napja)
3090 - 4x
3080 - 6x
3070 - 6x
3060 - 6xPlusz most ott vannak mar az ujak is:
3080Ti - 3x
3060Ti - 3xForras: [link]
Az arak is mennek szepen lefele, az akkori helyzethez kepest 100-400EUR-al olcsobb ajanlatok is vannak es az itt-ott felbukkano nagyon jok persze azonnal elfogynak (719EUR 3060 peldaul).
Az hogy 70-80% ertekvesztes kene hogy elkezdodjon valami az szerintem nem igaz. Mar elkezdodott eleve a fentiekbol lathatoan. Per pillanat a kartyak piaci arazasa kb. 10x annak amit havonta termel, tehat 1200-1300EUR 3070 es 1800-2000EUR 3080-as. Ahhoz hogy legyen 600EUR 3070-es a boltokban a nominalisan kb. 50%-ot kene hogy veszitsen a coin a jelenlegi ertekebol, de a gyakorlatban mar akkor is nagyban rendzodne a helyzet ha 2000USD ala beesik mert nem elenyeszo mennyisegu miner dobna be a torulkozot.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
PeTeR_33
tag
válasz Shkiz0 #105489 üzenetére
Igen.Felcseréltem a dollárt és az eurót.Ma reggelre esett e közel 9%ot a bitcoin árfolyama vagy nem esett??
"A nem eri meg banyaszni dolog meg rohadt messze van am, a jelenlegi arfolyamnak meg a 70-80%-nak el kene tunnie."------Te magad írtad a fórumba 37000dolláros árfolyam körül,hogy a jelenlegi árfolyamnak még 20-30%-ot kellene esni és tartósan ott is kell maradni,hogy ne érje meg bányászni.Most meg hírtelen 70-80% ának el kellene tűnnie?!
"A kinai dolog meg nagy faszsag." Valamit magára is adó diktatúrában el fogják intézni azt,hogyha valamit nem lehet nem lehet.És azt,hogy nem lehet a következő napokban fogják törvénybe foglalni mindemellett azt,hogy bűncselekmény a bányászás.
Mindeketten másképp látjuk a bányászatot.
Én egy senkiházi gamer vagyok.Nem magamat féltem hanem a PC gamer közösséget féltem,hogy a bányászat tönkre veri.
Te bányász vagy és kereskedő megint másképp látod mást szeretnél bele látni.Én a magam kis buta laikusságával csak összefoglalom a tapasztalatomat.
Nekem is van saját kft-m.Évi 200milliós forgalommal.Ismert cég a környéken.De ha annyi szart kapna a nyakába az én cégem mint a bitcoin az elmúlt hetekben rég csődbe ment volna.[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
-
proci985
MODERÁTOR
poltopik itt, alapelvek itt. a "fejbe kene lovetni" stilust pedig surgosen elfelejteni, szakmai topikban egy ilyenert legalabb egy honap kitiltas jar.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #105486 üzenetére
Pont olvastam egy cikket rola a napokban, hogy csak 2 evre tiltottak a social media site(ok)rol.
Sokan a irtak is, hogy 4 evre kellett volna, mert igy meg lesz ideje okoskodni valasztasok elott.
Bar szvsz az elmeroggyant oreget tobbet nem engedik vissza a parlamentbe....
-
Gyula84
veterán
válasz ScomComputer #105479 üzenetére
kopasz magyarnak igen
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nagyúr
válasz PeTeR_33 #105485 üzenetére
Te nagyon nem jo hireket nezel 😆
A nem eri meg banyaszni dolog meg rohadt messze van am, a jelenlegi arfolyamnak meg a 70-80%-nak el kene tunnie.A kinai dolog meg nagy faszsag. Meg lehet nezni a diff-et mennyire is zarnak a banyak.... annyira hogy mindjart megint 8 folott van a diff
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
snecy20
nagyúr
Nagy jós nem vagyok, de úgy tűnik le lesz rugdalva az árfolyam mélyen 30k alá.
Trump szava mondjuk túl sokat nem jelent, de azért látszanak a kedvezőtlen tendenciák a kripto felett.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Raymond
félisten
Szerintem picit valogasd mit es hol nezel mert Bitcoin-t nem GPU-val banyasznak mar even ota igy az hogy a BTC/USD arfolyem milyen az mindegy. Annyi van csak hogy a BTC mozgasa huzta a tobbi coint-is magaval egeszen par honappal ezelottig, de mostanra mar eleg szetszort lett a mezony ami a fel/le mozgast illeti. A masik dolog hogy Trump nem twittel a ban ota ami meg mindig ervenyben van. Egy Fox Business interview-ban mondta.
De mindegy, az a lenyeg hogy a coin-ok stabilan lefele tartanak hetek ota.
-
PeTeR_33
tag
válasz snecy20 #105484 üzenetére
Elnézést.
Elírtam.
Még reggel van
Eurot néztem.
Neked van igazad.
De akkor is fincsi -8,57% ot zuhant.Eddig sem éppen érte már meg bányászni.Közben olvasom,hogy Trump twitelt a tegnapi nap folyamán.Azt,hogy átverésnek tűnik a bitcoin.És a fizetőeszköz dollárnak kell legyen.
A bányász topikokban oltják is Trumpot az okosok.....Ja Trump már akkor milliárdos volt mikor rengeteg bányász még a cicit szopta vagy még a zacskóban úszkált.....A kínai szigorítások jöttek mellé.Kínában kell ezt kinyírni teljesen és nem lesz itt gond.
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
PeTeR_33
tag
válasz keIdor #105482 üzenetére
Elég jól indul a reggel.
27000dollár alatt a bitcoin.
Ez az a 30%os határ aminél egy fórumtárs szerint már nem éri meg bányászni.
Amennyire olvastam a híreket és amennyit laikusként fel bírtam fogni belőle abból egyértelműen az jött le,hogy ha nem tud 40.000dollárig tartósan visszamenni az árfolyam akkor a piac 20.000dollár között foja beárazni a cuccot.Valamint a kínai szigorítások is mintha most kezdenének hatni az árfolyamra.
Mikor kína bejelentette,hogy szigorít gyakorlatilag semmilyen hatással nem volt az árfolyamra.
A tegnapi nap folyamán azonban kínai bejelentette,hogy tovább szigorít.
Sőt törvénybe foglalják,hogy bűncselekménynek minősül a bányászat és a bitcoin bányászás.
Kíváncsan várom a végkifejletet., GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
TTomax
félisten
A heti Kazinczy díjasunk pedig nem más.... [link]
Szegény bisztositó innen töl már nem bisztosit...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Zen 4 & RDNA 3 megjelenés elvileg 2022 Q4, egyszerre jönnek majd.
Tape out idei év vége.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gyula84
veterán
-
ScomComputer
veterán
Te hogy bírnád ?
[link]
Fénysebesség mi bacmeg,mikor még ezt sen bírjuk ki.. -
nagyúr
válasz ScomComputer #105434 üzenetére
Mennyit hessel' ?
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
keIdor
titán
Ez egy nagyon jó hír!
Bár az octopus az megy.The Nvidia GeForce RTX 3080 Ti's hash rate limiter also targets other mining algorithms
Gondolom mivel teljesen mesterségesen manipulálják az árfolyamot, bármikor lehet az octopus az új ethereum, vagy egy másik.
Egy hetet adtam az egésznek, hogy feltörik. Ketyeg az óra, eltelt kép nap, eddig nincs törés.
Lehet tévedni fogok.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz CJ4567 #105467 üzenetére
Nalam az az csinalta, hogy a ket legjobb magot koxon tekerte a tobbit is birizgalta azert.
De foleg azt a bizonyos ket jobb magot hasznalta ami a csovon kifert, lett is belole olyan 82-85 fokos peak mint a huzat
Mondjuk nalam a PBO meg vizzel is elegge oda tud csapni a peak hofokoknak...
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #105460 üzenetére
Teljes játék ez, vagy DLC? Amúgy jól néz ki, bár nekem mindegyik Sniper rész elég unalmas volt.
-
ScomComputer
veterán
válasz Raymond #105461 üzenetére
Igen az...
Állítólag az új cryengine van alatta ami a hunt showdown alatt is fut...eszi is vga-t rendesen..[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #105460 üzenetére
Gondolom Sniper Ghost Warrior Contracts 2 [link]
-
snecy20
nagyúr
Uh... hardveraprós kolléga végigaludta az elmúlt 5 hónapot, vagy nem volt aki szóljon neki hogy 70-80k-ért illik adni ma egy GTX 970-et? [link]
Istenem, hogy vannak még olyan úriemberek, akik reális árban adják a portékát.
Teszem hozzá, Poirot kalapját megeszem, ha nem fogjuk ezt a kártyát viszont látni 2 nap múlva 3x-os áron a hardveraprón.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105427 üzenetére
Megint kezdik egymassal az osztast az i9xxx topikban.
Kivancsi vagyok ra mikor szurkulnek ki koko baratjaval egyutt...
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105455 üzenetére
Az egy single core gyilkos, majd ott elojonnek a 80+ fokok
...
-
ScomComputer
veterán
válasz CJ4567 #105454 üzenetére
Most az Apex Legends ilyen maga a játék motorja, na ha valami instabil akkor ott pár kör után kijön...főleg intelen, már dobja is a whea hibát,cahce vagy internal parity...a gpu-ra is a legjobb csak ki kell löni a max 144 fps limitet,és már izzaszt is...én anno csak teszre használta aztán lett benne vagy 100 óra game..
A múltkor toltunk egy pár kört a radeon6*** topikos haverokkal,az egyik, BeZol barátom már a menüben kifagyott, pedig mindent teszt stabil volt neki...
Ajánlom tesztre, ingyenes EA...[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz ScomComputer #105450 üzenetére
Nálam annó a Yakuza 0 hozta ki az instabil memóriabeállítást, amire először azt hittem, hogy a játék bugos, inkább nem játszottam a játékkal Majd hónapokkal később olcsón megvettem az AC Originst, nagyon jó volt, de ugyan úgy fél óránként összeomlott, mondom na ez már nem igaz... Kiderült, hogy amire azt hittem, hogy stabil, mert nem volt gond, 2 perc után hibázott TM5 alatt.
Azóta minden tuningbeállítást tesztelek, akár GPU, akár CPU, akár memória. Pedig a Yakuza 0 nem is valami gépigényes játék, mégis pont az hozta ki...
Memória OC: Hynix CJR-t nem sokan nyomtak 3800MHz-ig el, szóval ott szépet összeszenvedtem, főleg úgy, hogy az alaplapom nem törli magától a CMOS-t, nekem kell jumperelni... De összejött, most elég szépen megy
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Devid_81
félisten
-
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105450 üzenetére
Nagyon jokat lehet szivni a PBO beallitassal...orom bodotta'
De ha eltalalod onnan nagyon zsivany.
Max ha szivatni akarod magad mint en akkor kezd el a memoria subtiming birizgalast...
Honapjaim mentek el mire rajottem, hogy melyik vram+VDDG+VDDP+SoC fesz kell...es mire meglett kijott az uj biis, mert miert ne azt is felraktam[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #105449 üzenetére
Tudod melyik a legjobb stab. teszt ryzenhez (??)...., minden fut facául,cinebenchek single multi,más tesztek,stb,stb, amit akarsz...
DE a "Days Gone"....katt az ikonra már whea és crash... 2. mag 3.mag.... egy kis + és már jó is...ami furcsa,hogy bf5 is ment...de ez rögtön dobja...tegnap az egész estém ráment.. hajnalig... -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105446 üzenetére
Jah vagy ez nem a Te cuccod volt ami folyt?
Attol meg lehetne egy kis sajat vized
Pici kompakt pumpa+tartaly+fekete csovekkel+360-as radi 3 f@sza ventivel, es orok elet.
Meg ha szerencsed van a csoveket sem kell vagdosni gepenkent ha nem zavar, hogy hosszabb a cso.Nahjo befejeztem
...
-
Raymond
félisten
válasz cyberkind #105443 üzenetére
Nagyon regen megvan mar a Far Cry 5 de soha nem jatszottam. Tegnap elkezdtem es azt kell mondjam hiaba nez ki jol, a feeling hianyzik belole valahogy. Meg belerakok par orat a napokban, de nem hiszem hogy vegigjatszom.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #105445 üzenetére
Ez nem az én cuccom,én veszek ilyeneket,ezt megvették a javaslatom ellenére,mert miért ne..
Volt már nekem custom víz, de nem volt kifizetődő a sok alkatrész csere-bere miatt...
Most egy ilyet használok P&P-ben,jó kis cucc(6db akasa apache ventivel)... [link]
DE van egy ilyen is tartalékban,jó áron jutottam hozzá,még bontatlan,ha becarik a másik akkor tudok mihez nyúlni: [link]
Aki nagy pc-s az tudja mindenből kettőnek kell lennie,mert ha az egyik becarik ott a másik.. -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105438 üzenetére
Amennyi alkatresz megfordult mar nalad, reg osszekellett volna rakj egy kis vizet a CPU-ra legalabb egy olyan blokkal ami jo barmire
Ezekre a vackokra is sokat lehet am kolteni es egyik sem kulonosebben jo sajnos.
Ami meg jo az annyi mintha magad raknak ossze egyet nem merev csovel[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #105439 üzenetére
Mar gyulnek a fenykepek itt, meg nem vagyok kesz, ugyan mar a festes meglenne, de jott egy a otlet, hogy konnyebb a regi festekes belso ablak kereteket cserelni ujra, mert szebb lesz.
Amikor korbe leszedtem a muanyag keretet Brazil haverommal akkor fakadtam sirva...se szigetelo hab semmi az ablak korul.
Tipikusan oda jutottam mint altalaban mindennel, hogy oke gyors kicserelek "valamit" es amikor megbontom meglatom, hogy minden sz@r korulotteNalam is mire meglesz addigra belecsapok egy 3090 mostani arat
...
-
ScomComputer
veterán
válasz snecy20 #105437 üzenetére
Adok hozzá fasza aio-t is....
Már a második 1 hónapon belül,de több is volt már ebben az évben, volt ami már a bontatlan csomagban folyt,nagyon alulmaradt a minőség cooler masteréknél ezen a téren...
Egy jó tanács...ha valakinek ilyen van a blokk alá tegyél be egy kis papírt szorítsd be oda(papírzsebkendő,wcpapír,papírtörlő)...és ellenőrizd hetente, ha látsz rajta zöld folyadékot(ezek azzal a vannak feltöltve),akkor kuka de gyorsba...
Én ezt megcsináltam pár ismerősnek akiknek ilyen volt a gépben és lám bejött..
-
snecy20
nagyúr
Ha tud az alaplap 3db Pcie 3.0 x16-ot, akkor a bányászok vinnék!
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Mennyit kostál? Öregemnek lehet összeraknék egy gépet mert a laptopjuk már nagyon a halálán van.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Erdei88
veterán
Régi szép idők!
Nagyon szerettem ezt a kombót.
Igazság szerint talán a 3070-ig akár meg is tarthattam volna!  -
Devid_81
félisten
válasz keIdor #105431 üzenetére
Hallod ennyiert inkabb vigyen el egy ket hetes all inclusive nyaralasra valahova
Innen is latszik, hogy oregszem, mar egy nyaralasnak jobban orulnek mint egy procinakAmugy reggel epp lebeszeltem itteni jobaratomat a 3080Ti vasarrol, a 2080Ti-t akarta lecserelni mert epp gep atepitesben van (9900K-rol 5900X-re)
Szoval szerintem rohamosan itt az oregkor nalam...
-
Erdei88
veterán
Micsoda magaslatokban a szakmaiság nála IS!
Szerk: másodregként mehet neki a banán!
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
Habugi
addikt
Legutóbb sem az AMD-sek húzták fel, csak az OC-hoz kötél idegek kellenek és biztos éppen benne volt.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ScomComputer
veterán
Látom stewe visszatért k.nagy önbizalommal...."Minek akarok segíteni másoknak?"
[link]
Pedig az írásai alapján nagyon nem vágja a dolgokat...de segít... -
keIdor
titán
Október 25-én jön az Alder Lake egy hatalmas Windows 10 frissítéssel.
Idén csak a K-k. Q1-ben a többi és a noti variánsok is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #105420 üzenetére
Nekem eddig lehangolónak tűnik a dolog, igaz, már a BF 1 után a BF V-vel sem kockáztatott gyakorlatilag semennyit az EA. Jó, mondjuk a remaster-ek, remake-ek korában semmi ilyesmin nem szabad meglepődni.
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #105416 üzenetére
Ha a nemrég látott ~2500€ körüli árakat nézzük, annyiból már csak talál egy non-LHR 3080-at. Nem hiszem hogy szívatnák magukat ezzel a bányászok, számukra nagyon nem jó az ár-érték arány ezzel a kártyával.
-
snecy20
nagyúr
A képről amúgy megmondanátok, hogy itt az új Battlefield-et látjuk 2021-ből, és nem valami ~2001 körüli, saccperkábé 20 éves játékot?
Ez meg egy az egyben BF3 copy:
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #105415 üzenetére
58-60MH/s, RTX-3060 szint, hogyha a “véletlen” kiadott bányász driver van telepítve.
Valaki meg tudja oldani, hogy ingyen legyen neki az áram, hallottam már, hogy valaki a munkahelyére bevitte azt ott megy.
Nekik biztos jó lesz az LHR 3080Ti is. Ha nem is sokat, de termel az.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Habugi
addikt
válasz snecy20 #105395 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe: [link]
TL;DR.., utolsó mondat:
"In the meantime, others are willing to pay big bucks for the GPU. One person who identified himself as a cryptocurrency miner was offering to pay $2,000 or more for the RTX 3080 Ti as customers waited in line on Thursday."
Btw, a felezett hashrate tudtommal pont egy 1080Ti szintje, amit még mindig sokan visznek a bányába 250-ért garancia nélkül, kvázi aki abban bízik h mondjuk év végéig(/tovább is) kitart az ETH, szemrebbenés nélkül rárepül ezekre is..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #105411 üzenetére
Sávszélesség növelés volt a cél vele, há’ mimás?
Fogyaszt persze, ezért is melegebb, amúgy mindegy, még(!) nem futottam bele olyan szituációba, ami vram elfogyásra utalna. Persze ez a jelen.Igazából az van, ha MSRP, ha nem, ennyi pénzért lehetne 512 bit a nyák azt akkor 16x1 GB, évekre elég lenne.
Persze növelni kéne tovább a GPU-t is, 12288 Cuda Core nagyságú mag kéne, arányaiban ennyivel növelve a ROP-ok, RT és Tensor magok stb. számát is, hiszen azt a többletmemóriát valamihez “kötni” kell.Drága lenne, mint az állat. Legyártani, megtervezni… de 1 millióért… bele kéne férjen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #105410 üzenetére
Kellett nekik a hulye egzotikus memoria.
AMD kis baltaja is beletorott rendesen a HBM-be aztan valahogy elindultak mas iranyba megis.
nVidia meg folyamat probalkozik a legujabb memoriakkal inkabb.
Ez a GDDR6X egy hatalmas nagy zsakutca amugy ahogy van.
Ilyen fogyasztassal ami ott van...nem egeszen ertem mi volt a cel vele
3070 vs 3070Ti-nel lehet legjobban meglatni, hogy mekkora nagy kazan a vram mert 70Wattal nott a TDP a ketto kozott.[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Ezért nem lesz 16GB-os 3070Ti
[link]
Gondolom a 3090 féle módszer meg drágább lenne.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz DeckardCain #105406 üzenetére
Sok sikert hozza!
Mi ket eve vettuk de ugy, hogy huhh ez nekunk most igy okes, nem nagyon kell semmit sem bantani...
Azota lassan nincs olyan resze a haznak ami ne modosult volna(#105405) keIdor megprobalhatom, max mondom, hogy a butorok amik kivannak nezve egy ideig nem jonnek megsem...
...
-
-=RelakS=-
veterán
Cihológus: Ne félj, nincs olyan tápegység, ami egyszerre nem moduláris és moduláris, nem bánthat téged.
Seasonic: Hadd mutassam be a Prime Connect-et[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
PeTeR_33
tag
válasz snecy20 #105397 üzenetére
Még nézni is szörnyű nézni ezt az árat.
Személy szerint 1080P-n nem vagyok érdekelt 3080Ti vásárlásban.
Ma eladtam a 3070-em.Megpróbálok lőni egy 3070Ti-t.
De összességében kivárásra játszok.
Legrosszabb esetben ősszel veszek 600ért egy 3070-et az áfa visszajön és ugyanott 450.000nél vagyok amiért eladtam a 3070-et.De szörnyű bele gondolni,hogy ennyi pénzért 3080Ti-t is lehetne venni.
Ipon,Auaról ne beszéljünk.A két legalja cég...És ők Nv partnerek.
Lehúzza itt mindenki a parasztot.Gyártó,nagyker,importőr kisker.
És persze védekezhet itt a kisker,hogy óóóóó neki csak 5%-a van rajta.
Csak az a nem mindegy,hogy azt az 5%-ot 1millió ft-ból vagy 500.000ft-ból számolja vissza.....[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #105397 üzenetére
Ilyesmi arban volt Angliaban (£1049) par pillanatig itt ott.
Amikor raneztem epp volt meg.
Meg majdnem el is gondolkodtam amikor rajottem, hogy utalom az nVidiat mostanaban
Ismet sporoltam egy csomo penzt, majd mondom is az asszonynakJelen pillanatban ott tartok, hogy a nappali atalakitasom £2000-be faj a vegere, szoval ehhez pont egy VGA vasar hianyzott volna
...
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #105402 üzenetére
Ebben a melegben, tetőtérben? Hülye vagy?
-
keIdor
titán
Ha halogatta a tetőcserét, akkor idén már nem ússza meg olcsón
Nem csak VGA ügyileg vannak bajok ahogy nézem.
2020 december:
"Ha halogatta a videokártyacserét, akkor idén már nem ússza meg olcsón"
Én: [link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest