Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Árcsökkentést kap a GTX1070 8GB
Jó lesz ez majd fekete pénteken, asszem meg is lepem magam egy 1070-el.

-
RazoR
veterán
válasz
Walter_White
üzenetére
FullHD 60Hz-re picit overkill a 1080
FullHD 144Hz G-sync-re tökéletes a 1080
WQHD 60Hz-re elég a 1080 (én is így tolom)
WQHD 144Hz G-sync-re inkább 1080Ti -
Walter_White
senior tag
Köszönöm snecy20 és monosz

-
snecy20
nagyúr
válasz
Walter_White
üzenetére
Annyiból mindenképpen időtálló, hogyha valaki birtokában van most egy 1080 és ahhoz passzoló monitoron játszik (2560x1440@60, vagy FHD@144 G-Sync), akkor a következő generáció skippelhető vele. De általában az embert mindig szokta bizsergetni a vágy a váltásra.

-
monosz
őstag
válasz
Walter_White
üzenetére
Wqhd-re inkább a Ti.ami alkalmas. Gyári Oc-s 1080, 100-110 fps környékén megy 144Hz-monitoron,Gsync-el. Ebben a formában tökéletes választás az 1080.Ha nincs erre alkalmas monitor,akkor mindenképp a Ti.
Hogy biztosan kiszolgálja a megfelelő Fps-t,valszeg kellene az 1080Ti.
60Hz-n tökéletes egy 1080. -
Baky1987
tag
Sziasztok!
Egy 1070-es kártyát mennyire (ha egyáltalán igen) fog vissza egy:
Amd ryzen 1500x
Amd ryzen 1600-as CPU?Erősebb procit érdemes emellé a kártya mellé venni? Mekkora lehet a veszteség kártya oldalról, ha ezek a procik maradnának (kb),ha egyáltalán lenne veszteség.
Köszönöm
-
Walter_White
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
igaz igaz
am időtállóságra ugy mondom, pl az R9 290- több mint 3 évig, 4-hez közelítve birta a kiképzést, vége fele FHD-n is korrekten, igaz kompromisszumokat kellett kötnöm pl Árnyék, Textura... de most elérkezett az idő. GTX260 as VGA óta nem volt NVIDIÁM 
Televan Köszönöm.
de majd November végén lesz esedékes, remélem akkor is lesz valami f*sza kis akció. -
-
snecy20
nagyúr
válasz
Walter_White
üzenetére
Mindig a jelenlegit követő új generáció tűnik a legidőtállóbbnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Televan74
nagyúr
válasz
Walter_White
üzenetére
Időtállóbb a Ti lenne. Vagy a jövőre megjelenő Volta lesz majd.
Ha már vizes kártya MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK EK X - most akciós,a linkelés pillanatában 186k.

-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Vegárol lemondtam, 7 ev után ismét visszatérek NVIDIA-ra. 1440P-re maximumhoz, szerintetek a jövőre való tekintettel mennyire lenne időtálló egy 1080-as VGA vízes körben megrángatva?
Esetleg a kèsöbbiekben mellécsapva mèg 1-et? -
snecy20
nagyúr
válasz
evitiguF
üzenetére
"Azt olvastam, hogy a 21:9-es képarányt nem támogatja minden játék"
Némely elfuserált keményvonalas konzolport esetében még szokott lenni ilyen probléma, egyébként már kb 2 éve minden játékban van ilyen natívban. Én pont 3 éve nyomom a 21:9 1440p-t, és lényegében egy kezemen tudom megszámolni hogy hányszor volt ilyen gondom az újabb játékokkal.
Egyébként a 3xFHD megfektetné az 1070-et.
-
L4mie
veterán
válasz
r3dwo0d
üzenetére
Revit egy kalap szarul optimalizált valami.....nem kér mást csak CPU-t...abból viszont 7700K-t ..... szerkesztéshez sajnos 1050 is ugyanolyan mint egy 1080....
Rendereléshez jöhet a VGA, de gondolom az a legkevesebb része a munkának.Amúgy én ASUS Strix-et ajánlom, nálam az vállt be.
-
Dealer95
őstag
válasz
evitiguF
üzenetére
Szia!
3440x1440-es monitort nézz, 34" 21:9.
Ekkora méretben az az igazi
Szerintem jobb, mint 3db FHD monitor (kávák miatt, illetve a gyári "kalibráció" miatt akár kissé eltérő színviláguk lehet).
Project Cars 1-2, DIRT széria, Assetto Corsa stb. ezek mind támogatják a 21:9-et.Ha pedig fel akarod osztani a monitort, arra meg van az LG-nek programja.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
GTX1070 mennyire tudja/tudna kiszolgálni 3db 1920x1080-as monitort?
Mostanában elég sokat autózom, és elkapott a hév, hogy de jó lenne ezt még élvezetesebbé tenni.
Nézegettem 21:9-es monitorokat is, ami szintén szóba jöhet, csak nem tudom, ott mennyit nyerek azzal a plusz 320-320 pixellel. (Mármint élményben, mert azzal tisztában vagyok, hogy pont ezt a 640pixelt nyerem...)Illetve játékok ezt hogy támogatják? Melyiket jobban? Azt olvastam, hogy a 21:9-es képarányt nem támogatja minden játék, mi a helyzet a több monitoros rendszerrel?
Árban kb mindkettő ugyanannyiban állna meg.
Előre is köszi!
-
r3dwo0d
tag
Sziasztok!
1080-ból mik az ajánlott példányok? 4k felhasználás játék/3d tervezés Revittel vegyesen menne. Segítségeteket előre is köszönöm! -
MésziGab
tag
Asus GTX 1080 STRIX vásárlás előtt állok!
Melyiket éri meg jobban simát vagy az OC változatot? Hardveraprón 20.000 Ft a különbség nem tudom megéri-e.....

-
ron233
tag
válasz
Dealer95
üzenetére
A Black Flagnél bekapcsoltam mert nélküle nagyon hullámzik a kép, az Arkham Knightnál meg mindegy, ugyanúgy megvan ez a jelenség.
Bár ott úgy van ha kilövöm v syncet és beállítom 90fps-re, akkor nem fut olyan jól. Ezért ott v sync on/60 fps a beállítás nálam, így a kép sima /a repülés közbeni forgolódást leszámítva./ -
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Lehet kicsit off a kerdes, de valaki talalkozott mar azzal h forza 7 demo egyaltalan el sem indul? Msi Ab-bol kileptem, microsoft fiokba bejelentkezve vagyok. 1080 tudja a dx12-t szoval nem tudom mivel lehet a gond...
Koszonom!
-
ron233
tag
Sziasztok!
Nem tudom ez e a megfelelő topik a kérdésemre, max átirányítotok.
Szóval nemrég vettem új gépet egy gtx 1070-es kártyával,viszont játékoknál amikor pl. fordulok, vagy gyors mozgás van akkor a kép egy kissé 'darabos' mint a filmeknél amikor a kamera oldalt mozog és mintha 'beszaggatna'.
De a 60 fps ilyenkor is megvan.
Az Arkham Knight-ban repülés közben, ha körbefordulok pédául jól érződik ez. De a Black Flagnél is van.Arra gondoltam hogy ez azért van mert csak 60hz-en játszok? /A monitorom ennyit tud, viszont a tv elvileg többet/
Vagy van erre valami beállítás az nvidia vezérlőpultban?
Még annyi hogy egérrel talán kevésbé érződik, de én elsősorban x one controllerrel játszom. -
Melorin
addikt
Közvetlenül az EVGA-tól való vásárlásról van valakinek tapasztalata? Kell valami plusz költséggel számolni?
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Tegnaptól én is tag lettem egy ROG STRIX 1070 személyében. 1060 Extreme Gamert-váltott.
Eddig elégedett vagyok a kártyával. Tuningbeli hátrány ha micron Ram-os? Érdekes mert volt egy 1050ti-m.
Ugyanilyen ROG STRIX az is Micron-os volt, nem is birta a tuningot.
A Gigán a Samsung Ramok mentek 9800Mhz-en is. Hétvégén letesztelem mit bír a "kicsike". G-sync mellé Full HD-ra kellett. 
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben ez még nem ütközik szabályokba, szeretnék keresni egy olyan frissen vásárolt 1080-al rendelkező kedves fórumtársat, aki esetleg segítene nekem aktiválni egy Destiny 2 kupont, és nem tervez ilyen promócióban részt venni. -
snecy20
nagyúr
Csak ezek után ki fogja boltból elvinni a sima 1070-eket?

-
Na azért csak van MSI is eladó OcuK-n kívül.

MSI NVIDIA GTX 1070 Ti 8GB GAMING
Nem mintha annyira sürgős lenne,de novemberben hozzá is lehet majd jutni.

Jöhetne vmi Halloween Edition is,ha már így időzítették.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Igazán nyomhatnák promo-ban a 1070Ti-t is.
Ha már kitalálták,hogy 1080 közeli,és hasonló az árazás is.
Igaz,hogy 1080-at nem veszel 420-ért,de 420-ért a 1070Ti is az "alja".
Végülis egy jófajta vizes 1070Ti nem lenne rossz egy alsó kategóriás 1080-al szemben.
Csak az a lock rajta lesz-e a 1070Ti-n...
Ha igen akkor a legolcsóbb is jó lesz.
Ti találtatok tesztet ?
-
Nincs itt baj az árazással.
De inkább vennék,plusz játékkal egy 1080-at.

Nekem is ez a tervem.
Behúzni egy jó árasított 1080-at,a 1070Ti érkezésével.
-
Akkor egy kis árazás...
-
Gold90
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csalodni nem fogsz !

Battlefiled 1-hez vettem.Full Hd/144hz/Full Graf/Sync kikapcs.140-160fps-t tudd.Max 58fok a plafon.
Witcher 3. 115-150fps kozott tudta ugyan ugy 58fok.Miotta itt az Osz nem csinaltam hofok teszteket,de biztos vagyok benne,hogy sokkal jobbak
Nekem fontos volt a halk mukodes.Plusz az Msi add 3 honap plusz garit,ha kitoltesz egy kerdoivet.
Sok ember mondja itt “haaa az en kartyam is 60 fokos!” 60fps mellet jo hogy annyi egy 1070/1080!!
Ui: Ha van ra keret es megtehetted mindenkepp hybrid!! A Tap igenyrol nem is beszelve.
-
VTom
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kétféle Seahawk van, az X meg az EK.
Az X kompakt, megveszed, beszereled, használod, az EK FC blokkos, azt épített vizes rendszerbe tudod integrálni. -
L4mie
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ehhez minden kell.

-pumpa, radiátor, csövek, folyadék
-
VTom
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha nem félsz a kompakt vizestől akkor MSI Seahawk, EVGA Hybrid.
Ha léggel kell, akkor Zotax AMP! Extreme, Giga aourus extreme, Asus strix.Tuning szempontjából meg szerencsésnek kell lenni.
-
shteer
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én erre tippelek
-
SoulReaver
veterán
Üdv urak.
Érdeklődnék, hogy melyik a legerősebb és a leghűvösebb és legjobban tuningolható 1070?
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy 1070 FE,, nézegettem az ABF-t és nem tudom hogy mit csinál az az opció amin a temp limitet lehet állítani.
Kérdésem lenne hogy azon a hőfokom amin van jelenleg ott vissza fog venni a teljesítményéből?
Jelenleg 83 fokra van állítva nem nyúltam hozzá és a power limitre is szeretnék rákérdezni hogy mit eredményez ha állítom "100%-on" van jelenleg.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
L4mie
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
[link] de lehet fake, mert pont középen van.
-
CriticalHit
addikt
Kíváncsian várom a 1070 TI vs. 1080 összehasonlító teszteket.
-
Dealer95
őstag
válasz
conqver
üzenetére
Eladni a mostanit és megvenno használtan /újonnan egy gyári kompaktosat:
MSI Sea Hawk X
Gigabyte Waterforce
vagy ugyan úgy, csak szerelési macera nélkül:
EVGA HybridMagában megvenni külön a kompakt hűtést rá nem éri meg.
#28021 conqver:
Attól függ mennyiért vetted
De ha boltban, akkor mindenhogy bukó
-
Televan74
nagyúr
Én két különböző döntést gondolok a 1070Ti megjelenése mögé.Első szerintem a valódi.
Első: Túl sok selejt volt amit már 1080 -ként nem lehetett eladni,de még 1070 -nek sem volt érdemes levágni.
Második: 1080 -ból csinálták,amolyan én már ezt is megtehetem alapon.Tudom ennek egy profit orientált cég esetében helye nincs.Mindegy pont jó lesz a 1070Ti a Vega56 ellen,mert az 1070,néhány újabb játék alatt,kikap néhány fps -el a konkurens terméktől.Bár én az AC
rigin -re leszek kíváncsi, ha jó lesz 1070 alatt akkor már veszem is meg. -
Reggie0
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Es egy jobb 1070 tuninggal beeri a jobb 1070Ti-t tuninggal?
-
Fitzgerald
veterán
Én teljesen feleslegesnek tartom ezt a kártyát, de feltételezem nem akarnak konkurenciát házon belül, szóval valószínűleg úgy lesz finomhangolva, hogy tuninggal épphogy befogja az 1080-at néhány játékban. Erre viszont
a jobb 1070-ek is képesek komolyabb tuninggal, szóval tök felesleges ez a kártya. -
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Ki hogy szokott drivert frissíteni? Clean Installt nyomtok vagy rátelepítitek? Esetleg GF Experience?
Üdv

-
Lidl
senior tag
-
salvation
aktív tag
Szerintem 1080-at jobb lesz venni

-
RazoR
veterán
Továbbra sem értem a létjogosultságát ennek a 1070Ti-nek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nincs időm pedig ez a kari igéretesnek tűnik .

na! szuper

rigin -re leszek kíváncsi, ha jó lesz 1070 alatt akkor már veszem is meg.