Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
pont most linkeltem be a két tulajt, akiknek van kártyájuk. Westében van ASICQ. CTRL+F ASICQ
(#2312) demmer123: Pont tőlem kérdezed? Én nem állok kapcsolatban semmilyen bolttal, szóval passz, szimplán kiszámoltam, hogy mennyire várható de korábban hatalmas off volt az árakról ezért nem kezdek bele újra, bocsi. Szerintem olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
Tomassy00
senior tag
Én a hétvégén váltottam win 7 ről win 10 re (pro-verzió), és szemmel láthatóan jobban futnak a játékok, most csak a bf4 et fogom említeni sokat bf4 ezek és ott egyből észrevettem mikor először futtattam win 10 en hogy simábban megy és átlag 5 FPS el többet mérek. És kevesebbszer esik be az fps, egyszóval észre lehet venni. Win 10 el a proci (I7 4770K) kihasználtsága is dinamikusabb, látni hogy használja mind a 8 szálat aktívan, win7 csak a nyers 4 magot nyúzta, a maradék 4 szál meg csak ugy ott volt... De mondom ez eddig csak bf4 et méregettem.
-
deicide
veterán
2db M.2-es SSD-t használok a 6700K mellett és 2db 1080-at. A 1080-ak vezetékei a prociból "jönnek" az adattárolók (M.2, Sata, PCIe x1) vezetékei pedig a chipsetben levő 20db-ból.
Azaz simán meg 2x8-on a 2 kártya és 2x32GB/s-el a 2 SSD, semmi közük egymáshoz. Ez volt a legfőbb oka, hogy Z170-re váltottam.
szunya1: hétvégén megcsinálom, ha túlélem a szombati versenyt.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
Hát a léghűtés biztos hogy olcsóbb és kevésbé macerás dolog.
Szóval szerintem azzal jobban jársz.
No meg ha el kell adni majd, akkor sem kell új blokk, meg vízzel vacakolni... vagy ha bármiért ki kell szedni (vagy a gépet szétszedni).Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kenwood
veterán
Nem hiszem,hogy 8 ora utan melegebb lenne,mint 1 ora utan.
Hacsak nem csempesznek be a kismanok valami plusz hotermelo alkatreszt,mig nem figyelszA 2050 es a 2012 kozott meg 3% kulonbseg sincs.ez onmagaban nem okozhatna lathato csokkenest.
mas lesz a hatterben.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kashim
őstag
Úgy néz ki enyémnek ez lesz a vége: (6401 Graphics Score)
[Time Spy eredmények]Összességében elégedett vagyok, a kártya halk, jól néz ki, nem cicereg, eredmény nem rossz. Hűtésnél felülírva az alap venti görbét már elég hatékony. Chip lottón végül nem nyertem, vannak ennél jobb tuningpotenciállal rendelkező példányok ebből a típusból, de ez ilyen műfaj. Nem azon a néhány %-nyi teljesítményen fog múlni amit még ki lehet belőle csikarni. Plusz EVGA supportja legendás, ha bármi baj lenne nagyon gyorsan és rugalmasan reagálnak.
Ha nagyon OC-zni akarsz akkor inkább az MSI típust vedd, azoknak jobb a tápellátása és stabilabbak.
Hogy megéri-e a felárat azt neked kell eldöntened.Kártyát amúgy direktben EVGA-tól rendeltem, mert itthon akkor egy darab nem volt sehol, plusz végignézve az itthoni árakat, onnan a legolcsóbb megvenni még úgy is, ha a szállítást is beleveszed... Németektől indítják, nekem a rendelés utáni 3. napon itt volt.
@ (#8374) ffodi
Így van, ez sem elhanyagolható szempont. 1070 SC-nek például 112% a power limit, látom tomas51 lenti screenshotjából, hogy az ő MSI Gaming X-ének meg egészen 126%-ig lehet húzni a csúszkát.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
What the fvck edition
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
BladePocok
tag
Köszönöm a választ! +(#9732) Tomassy00
Még annyi,hogy ugye 8 pines tápcsatlakozót írnak hozzájuk általában,viszont nekem egy nem moduláris tápegységem van,2+6 pines megoldással.Mekkora galibát érhetek el,ha íj módon akarnám használni? Olvasgattam,hogy ugyan az a kettő,de azért mégis szeretnék megerősítést.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Érdekes is lenne, ha ilyen keresőszavakra találna valamit. Erre nem úgy kell tekinteni, mint egy bárki számára érthető folyószövegre, hanem mint egy strukturált adathalmazra, amit elég ha első körben a hardver ért.
Tipp a PowerTarget értékek megtalálásához: Hex formátumban nézelődj, 4 bájton tárolt számértékeket keress. (bájtsorrend: little-endian)
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Rasiel
senior tag
válasz Puma K #10715 üzenetére
Megy régebbi gépeken is élvezhető sebességgel, ez tény. Viszont mai komoly konfigokon is szépen be tud esni többször az FPS érték, mivel sok esetben nagyon gyéren használja a GPU-t. Összességében egy hulladék, összecsapott port, amivel még úgy sem tudtak mit kezdeni, hogy egy rakat patch-et kiadtak hozzá.
A beépített benchmark-ot meg inkább hagyjuk.Az 5. részért viszont elismerés a Rockstarnak.
(#10718) lavorka: Nekem is van benne jó pár órám, viszont én olyannal nem találkoztam a játék során NV kártyával, mint, ami a videóban is látható volt.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Puma K #11328 üzenetére
Az is lehet megoldás, de én nem így csináltam. (Valószínű nem is teljesen jó megoldás, ha eleve alacsony a power target max......)
A legújabb AB-ben nyomsz egy CTRL+F-et, és tudsz egyedi fesz/órajel görbét definiálni.
-
-
ffodi
veterán
válasz Puma K #11586 üzenetére
Az az oka, hogy modBIOS-t eddig is csak "tört" nvflash-sel tudtál feltenni, amiben ki voltak játszva/iktatva a gyári tanúsítványok ellenőrzésére hivatott programrészek. A pascal BIOS-okban vannak újfajta tanúsítványok, így a régi módszereknek csak egy része működik a többit még nem sikerült megkerülni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Puma K #14593 üzenetére
nekem a giga minin akadt meg a szemem nemrég
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aya
addikt
válasz Puma K #14593 üzenetére
Hát azt nem igérem, de 77fok max 60% coolingal, illetve fix 2100mhz boost stabil.
A zotac firestormal nem tudom húzni a memoriát. sajna az fix 8008.De a afterburner engedte 9000mhz-ra ott meg nem monitorozza csak 1519mhz-ra a core-t hiába húzom.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Shadowguard
senior tag
válasz Puma K #14638 üzenetére
Köszönöm ez tökéletesen működik Mielőtt beírtam már kipróbáltam a hardware-es gyorsítás kikapcsolását firefoxban, de ez nem vált be. A sima görgetés kikapcsolása igen (azt ma reggel találtam), de úgy elég darabos volt a látvány. Most viszont tökéletes visszakapcsolt opciókkal is
-
Leon77
őstag
válasz Puma K #17255 üzenetére
Az lenne, csak nekem sajnos nincsen időm ilyesmire mostanában, de jogos.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Puma K #17520 üzenetére
Azért ez általában pont úgy van, hogy minél kisebb a terület, látómező annál nagyobb az fps. Nem látom az összefüggést a logikádban.
Steam-en lehet fájlellenőrzést csinálni, ha korrupt a fájl javítja. Valamint lehet, hogy pont az Experience túrkált bele a fájlokba. Google-éztad a problémád? Dobott ki valamit?
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest