Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Mindegyik kártyáról képek és az eddig publikált adatok.
http://www.computerbase.de/2016-05/geforce-gtx-1080-asus-zotac-partnerkarten/
Asus STRIX OC-hoz van még valami nagyon alap teszt is. (adatok 30 min terhelés után)
Ez az első alkalom, hogy az Asus hűtés tényleg szimpi nekem és nem azt látom hogy egy gyengébb MSI TF:
-3 venti, amelyeket feltehetően lekapcsol alapon, de terhelve is halk maradhat. (erősebb hűtőhatás)
-jó nagy gyári OC, ami persze nem nagyon ér felárat (2063MHz legfelső boost), de mutatja, hogy van a hűtésben kakaó és bíznak is benne-2x4 PIN házventi csatlakozó, amivel a kártya terheléstől/hőmérséklettől függően vezérelhet külső ventiket. Ezt én nagyon hasznosnak tartom, ilyet még nem láttam...
J.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest