- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy normális jelenség-e, hogy a Gigabyte GTX 1060 OC-m 1940 MHz magasságába is elmerészkedik, anélkül, hogy bármit OC-ztem volna rajta. Ilyenkor elég meredeken elkezd melegedni, 65-70 fokra simán felugrik.
Ez rendben van így? Ahogy olvasgattam, szerencsés helyzet, ha gyárilag ennyit tud magán rántani a kártya, csak valamelyest engem meglepett, mert mintha a korábbi HW környezetébe (i7 4770, H97-es alaplap) nem csinálta volna, csak most (8700K, Z370-es lap).
-
BeStronk
tag
Kicsit off, de ha a bolt 3 év garit ír azon felül van még kiterjesztett gyártói gari is? EVGA 1060 3gb SC ala Konzolvilág? Nézegettem a többi boltot de ott csak 1 év garit írnak....
-
-
Speed®
titán
válasz
pergabb
üzenetére
Komoly lehet az anyaghasználat..sajnos ha szerzel is másik ventit, a megbontással bukod a garit. Kérdés, Gianni mit tud intézni. Garis javítás végülis létezik, csak ha felhasználói hibának minősítik, legombolnak csúnyán valószínűleg :S
Én kb. 1 hete nyúltam bele egy Zotacba, -1 lapát, Loctite Gel lett a megoldás..hibátlan. Ha tiszta a tört felület, lehet inkább visszatákolnám, úgysem pörög normál esetben fel, hogy gond lehessen belőle.
-
pergabb
senior tag
válasz
chopin42
üzenetére
Gianni, nagyker áron szerzi be és itt van boltja. Nem tudom milyen esélyeim vannak, de k*rvára idegesít
Mivel egy kiment ami beragadt a lamellák közé (már kiszedtem) és kivert még egyet, így azt sem tudom el merjem e indítani a gépet
Nem egymás melletti 2 közvetlen lapát, van közte egy ép
Minden esetre 40-es fordulat fele már traktort játszik. Amúgy az egész úgy történt, hogy feltettem az új drivert, ment alatta a monitorozás, vmiért felment 70 fokra game alatt, a végén gondoltam megnézem milyen gyorsan tudja lehűteni és a gyári programban 100%-ra tettem a ventit, akkor történt az incidens. -
laskr99
addikt
válasz
pergabb
üzenetére
Próbálkozz be és hátha.. Ha elveszik a garit, ebayen valószínűleg van komplett venti.
chopin42: Ha emlékeim nem csalnak, volt ilyen eset, habár az gigával volt, de ez volt. Nekik kéne bizonyítani, de ráfogják, hogy beakadt vagy fizikai behatás, esetleg megnyomtad. Érdemes bepróbálkozni, remélhetőleg anyaghiba csak.
-
-
pergabb
senior tag
az 1 hónapos Az ASUS GTX 1060 ROG STRIX 6GB leghátsó ventillátora egyszer csak csattant egyet, elkezdett iszonyat burrogó hangot adni, nem értettem mi van. Leszedtem a gép oldalát, megnéztem és az egyik ventillátor lapátot ledobta, egy másik pedig szintén kiment, a lamellákban állt. Mi a teendő ilyenkor?

-
őstag
őstag
Azért olyan is van akinek semmilyen problémát nem okoz az új driver. Például nekem is minden ugyanúgy működik mint eddig.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
laskr99
üzenetére
Mármint ha sikerül így megmenteni (azért a DDU nem egy atombiztos program, nem egyszer töröl olyan dolgokat is, amelyeket nem kellene, abból pedig később lesz nagy baj), de a legbiztosabb módszer a rendszer-visszaállítás, csak legyen egy megfelelő pont. Van akinek csak a Win újrahúzása segített.
-
novakalex
aktív tag
Csak szerintem gáz egy 10500-as Firestrike pont egy MSI GTX 1060 GAMING X 6GB alap órajelekkel?
-
Winne
nagyúr
válasz
darkstreet89
üzenetére
Nekem sem jó, a "wint is kinyírta", a játék miatt újra kell telepítenem... Soha többet nem teszem fel az új drivert, csak ha már rég kint van és nem panaszkodnak rá...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
darkstreet89
üzenetére
Nem is probaltam, a mostani hibatlanul teszi a dolgat, feleslegesen nem cserelgetem.
-
core i7
addikt
-
Mika1227
őstag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Nekem simán felment!
-
darkstreet89
tag
Üdv!
Tegnapi csoda drivert ( 397.31 ) mindenkinek sikerült fel telepíteni ?
Nálam érdekes módon hibát dob: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (kód: 43)" , az istenek se működik, az utóbbi szépen felmegy, sőt a féléves is. Természetesen DDU-t használok előtte, aztán megy a tiszta telepítés, már tegnap a windowst is újra tettem. Kártyának sincs kutyabaja, tesztek alapján se és játékok alatt se.
-
BaLee
addikt
Köszi a tippeket!

-
BaLee
addikt
Mennyit lehet/érdemes húzni egy 3GB-os 1060-at? Zotac AMP! edition 2 ventis. Nem igazán akarok kisérletezgetni, hogy mennyit bír, ill. jó lenne ha azért nem melegedne durván. Nézegettem neten infókat de nem okkal lettem okosabb.

-
fogtunder
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem. gépből HDMI kábel a házimozi erősítőbe, onnan kábel a TV-be. ha TV-n küldöd keresztül, az már nem bírja foldogozni (legalábbis az átlagos TV-k) és butítva adja ki.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Alapvetően úgy logikus, ahogy leírtad. Nem tudom, mert jelenleg nincs házimozi rendszerem, így nem tudom kipróbálni.
Én csak 2.1-gyel használom TV-re kötve. -
Redneck
nagyúr
Olvass vissza kicsit.
Számomra nem logikus hogy ezesetben mire szolgál, de elhiszem neki. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy csak a 6 vagy 8 csatornás hanghoz szükséges.Más:
Mióta gépházat cseréltem, halk üzemmódban kicsit magasabb az idle VGA hőmérsékletem. Így 10%-kal csökkent a hőingadozás a minimum és maximum hőmérséklet között. Igazi Win-win szituáció.
-
sklopp
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi az infót! Mire szolgál az nV-s HD Audio?

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Korábban ördögtől valónak hittem, de pár hete felraktam az Experience-et 378.92-es driver mellé. Kinyomtam minden automata frissítéssel, profilozással, szinkronizálással és egyéb csacskasággal kapcsolatos dolgot pár perc alatt, és kész. A ShadowPlay szépen működik, a felület egyszerű. Ha nem akarnék néha videót felvenni, mondjuk letörölném, mert minek.
sklopp:
A HD Audiot szerintem pipáld be, ha szükséged van HDMI-n átvitt hangra.
Az Experience akkor kellhet ha szeretnél videózni, és/vagy szeretnéd hogy az nV beállításait alkalmazza a játékaidra. Utóbbi kikapcsolható, ahogy az automatikus driver frissítés is. -
sklopp
őstag
Kösz a tippeket. Az AMD telepítőjével már leirtottam a nagyját, kíváncsi vagyok, mit talál a DDU.
-
sklopp
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, le is töltöttem. Akkor gondolom nincs semmi extra a telepítéshez.
-
laskr99
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Váárj, akkor rosszul emlékszem melyik volt az, mindenki arra esküdött meg, hogy milyen jó
Na jól emlékeztem, csak elírtam
[link] -
Create.
addikt
válasz
sklopp
üzenetére
Én mindig a legújabbat rakom fel(ami nem béta) még nem volt gondom vele, bár régi játékot nem tudom, hogy viselkedik velük, de szerintem ndm lesz gondod vele. Ha a win10 régebbi verzió akkor nem engedi a drivert felrakni, kilép egy hibával, ilyenkor le kell frissíteni a win10-et. Egyébként meg csak bepattintod, felrakod és használod.
-
sklopp
őstag
Üdv urak!
Ha sikerül, kedden veszem át az Asus 1060 3G kártyát, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem driver ügyben. Még a 386-os gépek kora óta ATI kártyáim voltak, a kérdésem, melyik drivert lenne érdemes telepíteni, ha a stabilitás a lényeg, a sebesség másodlagos. A legújabb játékok nem jönnek szóba, Stalker és modjai a favorit nálam. Továbbá van-e valami extra eljárás a telepítéskor, vagy csak kártya be - telepítés.
Előre is kösz a segítséget. -
fogtunder
nagyúr
válasz
BeStronk
üzenetére
azt nagyon nézd meg, hogy tényleg a hőcsöves SC-e és nem a sima csirke hűtős, mert az az ár nekem gyanús SC-re.
SC termékkód: 03G-P4-6162-KR
Gaming termékkód: 03G-P4-6160-KRamúgy aprón most is van pár hónapos Gaming X 75 körül, ha el akarják adni, 70-ért el tudod hozni, tapasztalatból mondom, hogy 75-ért a kutyának se kell.
-
BeStronk
tag
Hali 1060 3GB-n gondolkodok, de még mindig nem tudtam dönteni hogy melyik fajta legyen, mindenhol az MSI Gmaing X-et mondják, de annak relatív magas az ára. Esetleg mások?
-
Mika1227
őstag
Nem tudom, hogy driver probléma-e de van akadás. Egy pillanatra le esik az FPS aztán megint jó. Bosszantó nagyon 389.20 driver. Már nem tudom mit állítsak vsync off. Ez konkrétan a Farcry 5-ben van de más játéknál is tapasztalom. Micro akadás nincs. Nem hiszem, hogy a procim kevés lenne! Itt már kérdeztem de hátha!
-
muzzy
tag
Sziasztok,
Melyik a preferált kártya e kettő közül?
Gigabyte 1060 G1 Gaming 6G
MSI 1060 ARMOR 6G OCV1Az hogy mennyire OC-tűrő nem lényeges, sokkal inkább a hűtés minősége, a zajszint és a megbízhatóság.
Köszi előre is!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Create.
üzenetére
Feszlépcsős részen még sosem állítgattam, én a klasszikus csúszkás tuningot választottam. Három profil van, mindegyikhez hozzárendelve egy billentyűkombináció. Az OC órajelet a hőmérséklet függvényében optimálisra állítottam, temp és power limit maxon. Kicsit elszöszöltem vele, az volt a célom hogy maximális terhelés alatt a 64-65 fokos lépcsőt már ne érje el.
Alt+F1 profil, ha "max" teljesítmény kell:
Plusz 6% GPU és 10% memória órajel, 70%-os fordulaton.Alt+F2 profil, halk OC:
F1-es órajelek, automata ventivezérléssel.Alt+F3 profil:
Gyári profil. -
Create.
addikt
Tuninggal kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Msi 1060 3gb aero, a ram megy 9000mhz-n, a vcore-ra meg annyit adtam, hogy a boost 2000mhz legyen. Viszont régebben a vcore-t nem itt állítottam, hanem ahol a feszlépcsőket lehetett, érdemesebb ott belőni inkább vagy jól van az úgy, hogy +120mhz-t emelek a vcore-on(kb ott volt a 2000mhz boost, ha jól emléksze).
-
Redneck
nagyúr
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Plusz feszültséget a Kepler-refresh és a Maxwell óta nemigen tudsz adni, nem tudod szétfeszelni.
A VRAM-ra is érdemes mellé ráhúzni kicsit, kérdés hogy a Dual moduljai hogy tolerálják. Erről nem tudok nyilatkozni, sosem húztam Dualt. Hátha valamelyik tulaj igen, keress rá, esetleg kérdezz VGA-hoz jobban értőktől. 
-
orc88
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ezeket érdemes tudni róluk:
Az egy ventis EVGA SC-n nincs VRM és VRAM hűtés, 70-75 fok közötti hőmérsékleten megy terhelésen, háromfázisú tápellátó áramköre van.
A két ventis ASUS Dual-on van VRM hűtés, a VRAM továbbra is hűtetlen, 65-70 fok közötti hőmérsékleten megy terhelésen, négyfázisú tápellátó áramöre van.
A hűtetlen memóriákban némileg eltérnek. Mindkettő 8Ghz-en járó Samsung RAM-ot kapott, de az ASUS moduljait alacsonyabb órajelre hitelesítették. Ha jól tudom anno mindkettőhöz BIOS frissítésre volt szükség a félpasszív üzemmódhoz, bár remélhetőleg egy ideje már a friss verzióval szállítják őket. Az ASUS mellett az alacsonyabb hőmérséklet és halkabb üzemmód szól, az EVGA mellett pedig a kiterjeszhető garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert az ügyintézéshez, majd írd meg hogy alakult!

Én csak 2.1-gyel használom TV-re kötve.